Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Seemi extra,dolgozik a nap...

olyan mintha összetapiztad volna valami maró anyaggal.

nekem a jobb elsőt mosta le az előző tulaj hígítóval meg a nap is cserepessé tette a tetejét a szemöldökrészen,

polír segített hála az égnek

ja haverom 156osán lakkozott a lámpa gyárilag, fos olasz

na az néz ki még kritikán alulian, kopik a lakk, pereg meg mattul a lámpa nem kicsit alig világít

jött velem és a xenonomat dicsérte hogy nála a refi ilyen erős aztán bekapcsoltam neki a ködlámpát xenonos azis meg a refit az sima és teljesen elhűlt

sötétben az m0son 1-1,5 kmről virítottak a táblák :lol:

:D

Elküldve
olyan mintha összetapiztad volna valami maró anyaggal.

nekem a jobb elsőt mosta le az előző tulaj hígítóval meg a nap is cserepessé tette a tetejét a szemöldökrészen,

polír segített hála az égnek

ja haverom 156osán lakkozott a lámpa gyárilag, fos olasz

na az néz ki még kritikán alulian, kopik a lakk, pereg meg mattul a lámpa nem kicsit alig világít

jött velem és a xenonomat dicsérte hogy nála a refi ilyen erős aztán bekapcsoltam neki a ködlámpát xenonos azis meg a refit az sima és teljesen elhűlt

sötétben az m0son 1-1,5 kmről virítottak a táblák :D

:D

vizzel mosom a verdát...nem savval :lol:

vigyem el políroztatni?

Elküldve
ezt nem mondod komolyan??? és lehet ezzel vmit csinálni? vagy kukába kell dobni a lámpát? érdekes a gyári lámpák nem néznek ki így...

Mennyi idős a lámpa? Talán egy polír + lakk segítene

Elküldve
vizzel mosom a verdát...nem savval :D

vigyem el políroztatni?

aha 3m es cucc kiváló minőség de húzós az ára

nekem két fajta szemcseméretűvel csinálta a haver

lemosod, adsz neki 2000 res csiszpapírral vizesen

mehet neki a durva majd a finomabb polír a végére

közben meg bele lehet javítani csiszpapírral ha szükséges

Elküldve
egy próbát megér,én magamnak csináltam a másik astrámon

hogyan? mivel?

mondjuk talán rosszabb már nem lesz...

mondjuk nekem ez nagyon úgy tűnt mintha lakkréteg kopott volna le a lámpáról

Elküldve
hogyan? mivel?

mondjuk talán rosszabb már nem lesz...

mondjuk nekem ez nagyon úgy tűnt mintha lakkréteg kopott volna le a lámpáról

nem tom az anyag nevét,most nincs itthon,de nem kell csiszolni,filckoronggal felvinni,és azzal polírolni

Elküldve
nem tom az anyag nevét,most nincs itthon,de nem kell csiszolni,filckoronggal felvinni,és azzal polírolni

valami wax szerű anyag?

Elküldve
Szerintetek, hogy nézne ki az autón ha olyan küszöb spoilert vennék melynek két vége szélesedik, és elől valamint hátul nincs toldat csak a gyári lökhárítók?

Szerintem jól.

Elküldve
igen

Vigyázz, mert könnyen áteshetsz a ló túloldalára és akkor bazári összhatása lesz!

Csavart küszöb, lekszászlámpa, BéjemvéM3tükör, jáj de sukár! :D

Szóval, ne díszítsd túl.

Elküldve
Vigyázz, mert könnyen áteshetsz a ló túloldalára és akkor bazári összhatása lesz!

Csavart küszöb, lekszászlámpa, BéjemvéM3tükör, jáj de sukár! :D

Szóval, ne díszítsd túl.

Úgy gondolom még nincs túldíszítve.

Alufelni, körbe sötétités, lexus lámpa, szárny, sportdob ennyi.és még kis apróságok :lol:

Elküldve
Úgy gondolom még nincs túldíszítve.

Alufelni, körbe sötétités, lexus lámpa, szárny, sportdob ennyi.és még kis apróságok :lol:

Még. :D

Hátra én gyárihoz hasonló, de ledes lámpatestet tettem volna. Egyszer már sikerült téged megbántanom, mert leszóltam a jelenlegit (újra bocs), de ez a Lexus-style annyira elcsépelt, minden autón visszaköszönő és csak kevésen jól mutató megoldás.

Elküldve
ezt találtam még lámpadoki de itt 5000/db a felújítás

azért gondolom otthon házilag olcsóbban kijön

a vizes polírpapír nem tétel, max a paszta

de nem kell ehhez gép?

"grátiszként pedig UW védelemmel látjuk el!" Haha, grátisz! Anélkül lóf@szt sem ér az egész! :D

Elküldve
Még. :lol:

Hátra én gyárihoz hasonló, de ledes lámpatestet tettem volna. Egyszer már sikerült téged megbántanom, mert leszóltam a jelenlegit (újra bocs), de ez a Lexus-style annyira elcsépelt, minden autón visszaköszönő és csak kevésen jól mutató megoldás.

Erre annyit tudok mondani, hogy ízlések és pofonok. Nekem így tetszik.. :D

Elküldve

Sziasztok! Ha már a lámpabúrák szóba kerültek? Van aki lefújta sötétebbre a hátsókat? Ha igen, akkor a kérdéseim:

Milyen anyaggal? Hogy vált be? Kopik? Könnyű azonos sötétségűre fújni? Gyárihoz képest mattab lesz?

Gyári Enjoy búrával azonosat el lehet érni?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.