Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Ma reggel nálunk fokozott rendőri ellenőrzés volt,pont mikor vittem a gyereket suliba.

Előkészítettem minden papírt szépen,megfésülködtem a gyerek is vigyázba ült az ülésében.

Hát persze,hogy nem állítottak meg! :D

Elküldve
Ma reggel nálunk fokozott rendőri ellenőrzés volt,pont mikor vittem a gyereket suliba.

Előkészítettem minden papírt szépen,megfésülködtem a gyerek is vigyázba ült az ülésében.

Semminek nem tudsz örülni? :lol:

Elküldve
valakinek nincs véletlenül eladó cd-s magnója olcsón?Olyan is jó ami csak audió lejátszására alkalmas

Van egy Blaupunktom, amit eddig használtam, de most vettem újat. CD-s, 4000-ért a Tiéd.

Elküldve
Semminek nem tudsz örülni? :lol:

De most úgy készültem,elveszik azt a kis örömét is az embernek!

Majd biztos mikor az eldugott,kinnfelejtett 40 -es táblánál 56-al megyek,akkor megállítanak! :D

Elküldve

Mutatni kellet volna egy egyújjas nemzetközi jelzést, akkor biztos megállítanak! :lol:

Igaz, akkor biztos nem érik be a papírokkal.

Elküldve
Mit mikor teszek bele? :D Gyárilag tempomatos a kocsim,mit tegyek még hozzá? :)

Nekem meg egy CAR 400 Van eladó olcsóér(ez is 4000 ft.mint a dzseki).Minden 4ezer csak

ezt a számot ismerem. :D

Akkor Te nagyon drágán veszed a kiló kenyeret :lol:

Elküldve
Na azt én sem találok,pedig nagyon keresem :D

miért keres mindenki olyat?? mutassatok már egy képet róla? hátha nekem is kell olyan :lol:

Elküldve

már 1060 km van a Zafirában, és egy csepp olaj sem fogyott belőle.....

a fogyasztása meg: 680 km tele tank óta, és a negyed alatt van egy hajszállal....

olajcsere megvolt.

Holnap viszont a váltórudazat elején lévő forditó szerkezetet kell kicserélnem, mert alig tudok 1-2 est kapcsolni, mert szét van kopva mintazállat...

63.000 Ft az alkatrész :D ákcijós :lol:

Elküldve
Nekem annyira nem tetszik! De ízlések és pofonok. Nekem igazából a jel nélküli sem tetszik szerintem a gyári a legjobb mondjuk ha alul van krómcsík.

Akkor inkább coupe,mint opc,nekem...

Elküldve
már 1060 km van a Zafirában, és egy csepp olaj sem fogyott belőle.....

a fogyasztása meg: 680 km tele tank óta, és a negyed alatt van egy hajszállal....

olajcsere megvolt.

Holnap viszont a váltórudazat elején lévő forditó szerkezetet kell kicserélnem, mert alig tudok 1-2 est kapcsolni, mert szét van kopva mintazállat...

63.000 Ft az alkatrész :D ákcijós :lol:

Jó csinálod :D ,rendbe rakod,aztán majd jövőre megveszem... :) fogyilag jót mutat

Elküldve
Seemi extra,dolgozik a nap...

ezt nem mondod komolyan??? és lehet ezzel vmit csinálni? vagy kukába kell dobni a lámpát? érdekes a gyári lámpák nem néznek ki így...

Elküldve
ezt nem mondod komolyan??? és lehet ezzel vmit csinálni? vagy kukába kell dobni a lámpát? érdekes a gyári lámpák nem néznek ki így...

max megpróbálni polírolni.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.