Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Áh, a bánya nehéz, én stresszoldásra írok napközben. :D

A felújított, frissen fényezett 1 napja felrakott hátsó lökhárítót ha asszony tönkrezúzza az már stressz?? :lol:

Elküldve
A felújított, frissen fényezett 1 napja felrakott hátsó lökhárítót ha asszony tönkrezúzza az már stressz?? :D

Az egyszeri alkalom még nem stressz! Majd másodjára, harmadjára...

Elküldve
A felújított, frissen fényezett 1 napja felrakott hátsó lökhárítót ha asszony tönkrezúzza az már stressz?? :D

Hát, biztos stresszesebb, mint egy wellness-hétvége... :D De nőnapon nem szólunk ilyesmiért (hanem ordítunk). :lol:

Elküldve
Hát, biztos stresszesebb, mint egy wellness-hétvége... :D De nőnapon nem szólunk ilyesmiért (hanem ordítunk). :lol:

jah nőnap...minden hónapban fizetéskor :D

Elküldve

Inkább váló ok! :lol:

Elküldve
Nekem 2 éve 30 ezret mondtak küszöb+díszléc+kilincs színre fújásra. Az ár függ a színtől is, mert a fehér olcsóbb, mint pl. egy grafitmetál. De idén szerintem megcsináltatom, viszont megkérdezem ha én szedem le és elviszem úgy mennyi lenne. Mert a ki- és beszerelgetést is beleszámolják és azt én is meg tudom csinálni.

Ajtókárpitokat úgy is le kell vennem, mert az ajtókat le szeretném szigetelni belül (elsősorban a hangtechnika miatt). Mélyládát és erősítőt eladtam már korábban, nem voltak kihasználva és most tavasszal inkább a 4 ajtóban lesznek csak hangszórók, a csomagtartóban pedig megmarad a hely.

biztos, hogy olcsóbb mert amikor kérdeztem akkor húzta a száját, mert több meló van vele mint egy sárvédővel pl. pepecs munka.

Elküldve
Attól függ hol? Barcelónában bánat, Londonban öröm.

Megmondom őszintén,ezt sosem értettem.Nekem is van olyan haverom aki

meg van őrülve ezekért a külföldi csapatokért,én meg nem tudom felfogni,hogyan lehet

izgulni és szorítani ,szeretni,imádni egy külföldi csapatot.Idegen emberekkel,más

környezetben,más viszonyok között,más nyelven.Mi köt hozzájuk?Mert ők a sztárok?

Nézem én is a focit,látom hogy jól játszanak-fényévekkel jobban mint a mieink-

de ennyi ,nem tudok értük rajongani!Biztos már öregszem! :D

Megyek lassan,ma már sok hülyeséget beszéltem ,hagyok holnapra is!

Elküldve
Megmondom őszintén,ezt sosem értettem.Nekem is van olyan haverom aki

meg van őrülve ezekért a külföldi csapatokért,én meg nem tudom felfogni,hogyan lehet

izgulni és szorítani ,szeretni,imádni egy külföldi csapatot.Idegen emberekkel,más

környezetben,más viszonyok között,más nyelven.Mi köt hozzájuk?Mert ők a sztárok?

Nézem én is a focit,látom hogy jól játszanak-fényévekkel jobban mint a mieink-

de ennyi ,nem tudok értük rajongani!Biztos már öregszem! :D

Megyek lassan,ma már sok hülyeséget beszéltem ,hagyok holnapra is!

A külföldi csapatokban 90%-ban nem abból az országból való játékos játszik,így a helyiek sem a saját honfitársaiknak szurkolnak! :D

Amikor végigzongorázom az adókat és átkapcsolok egy magyar közvetítésen,mindig azt hiszem hogy Nagyhagymás játszik Kishagymással,olyan

a pálya meg a hangulat a 30 fős nézősereggel!(ebben benne vannak a csere játékosok is) aztán kiderül hogy két (élvonalbeli) :lol: magyar csapat játszik!

Két évente EB-VB,ennyi bőven elég is nekem a fociból!

Elküldve
A külföldi csapatokban 90%-ban nem abból az országból való játékos játszik,így a helyiek sem a saját honfitársaiknak szurkolnak! :lol:

Amikor végigzongorázom az adókat és átkapcsolok egy magyar közvetítésen,mindig azt hiszem hogy Nagyhagymás játszik Kishagymással,olyan

a pálya meg a hangulat a 30 fős nézősereggel!(ebben benne vannak a csere játékosok is) aztán kiderül hogy két (élvonalbeli) :D magyar csapat játszik!

Két évente EB-VB,ennyi bőven elég is nekem a fociból!

Ja nekem is kb. ennyi, de a márc. 25. magyar-hollandra van 10 jegyem.... :D

Elküldve

Magyar foci... Azmiaz? :D Finggal különben se lehet tojást festeni. :lol:

Mondjuk a tegnap esti meccs 2. félideje azért nem volt rossz, az ilyet lehet és érdemes is nézni :D Persze, ha nem jutott volna tovább a Barcelona, szerintem akkor is ugyanannyit aludtam volna éjjel, de az ilyen fociért tényleg megéri ébren maradni.

Elküldve

29 éves vagyok, de még nem láttam magyar csapatot világversenyen... sajnos. :D (vagyis elvileg 5 évesen, de arra meg nem emlékszem)

Csak a tét nélküli meccseken tudnak mutatni valamit a fiuk.

Kellene nekünk egy tét nélküli VB, azon lenne esélyünk!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.