balazs777 Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Kaposváron vagy közelében? Merre vagy ki? kaposvártól 10-15km-re. Szentbalázson.
Kess Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 hát tegnap összefutottam véletlenül a városban a fényezőmmel, háááát nem igazán mondott szimpatikus árat a kilincs+díszléc+küszöb fényezésére. 45-50e huf az ba...ott sok
1.2 gcc Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 hát tegnap összefutottam véletlenül a városban a fényezőmmel, háááát nem igazán mondott szimpatikus árat a kilincs+díszléc+küszöb fényezésére. 45-50e huf Ezért marad a gyári minden! :D
Korzika Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 nah úgy látom klubtag lettem :D Gratula!Látszik,hogy van kess! :lol:
Fort Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 foglalatos Azt hallottam nem szabályos ha LED-es a rendszám tábla világítás!(akkor sem,ha fehér)Amikor szerettem volna,ezzel "fenyegettek",így nem cseréltem ki! :D
szkszaby Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Azt hallottam nem szabályos ha LED-es a rendszám tábla világítás!(akkor sem,ha fehér)Amikor szerettem volna,ezzel "fenyegettek",így nem cseréltem ki! :D Régebben csináltam ledes rendszám világítást! Egy panelra feraktam 4 hidegfehér 5mm-es ledet és pont belepasszolt abba a trapéz alapú búrába! Meg csináltam első ledes izzókat is! Azok működtek vagy 3-4 évig... De már nem sz@arakodok ilyenekkel, jó a gyári izzó :lol:
AstraGé Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Nekem 2 éve 30 ezret mondtak küszöb+díszléc+kilincs színre fújásra. Az ár függ a színtől is, mert a fehér olcsóbb, mint pl. egy grafitmetál. De idén szerintem megcsináltatom, viszont megkérdezem ha én szedem le és elviszem úgy mennyi lenne. Mert a ki- és beszerelgetést is beleszámolják és azt én is meg tudom csinálni. Ajtókárpitokat úgy is le kell vennem, mert az ajtókat le szeretném szigetelni belül (elsősorban a hangtechnika miatt). Mélyládát és erősítőt eladtam már korábban, nem voltak kihasználva és most tavasszal inkább a 4 ajtóban lesznek csak hangszórók, a csomagtartóban pedig megmarad a hely.
szkszaby Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Nekem 2 éve 30 ezret mondtak küszöb+díszléc+kilincs színre fújásra. Az ár függ a színtől is, mert a fehér olcsóbb, mint pl. egy grafitmetál. De idén szerintem megcsináltatom, viszont megkérdezem ha én szedem le és elviszem úgy mennyi lenne. Mert a ki- és beszerelgetést is beleszámolják és azt én is meg tudom csinálni. Ajtókárpitokat úgy is le kell vennem, mert az ajtókat le szeretném szigetelni belül (elsősorban a hangtechnika miatt). Mélyládát és erősítőt eladtam már korábban, nem voltak kihasználva és most tavasszal inkább a 4 ajtóban lesznek csak hangszórók, a csomagtartóban pedig megmarad a hely. Nekem is csak az ajtókban vannak Pio szettek!! Teljesen megvagyok velük elégedve...
1.2 gcc Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Azt hallottam nem szabályos ha LED-es a rendszám tábla világítás!(akkor sem,ha fehér)Amikor szerettem volna,ezzel "fenyegettek",így nem cseréltem ki! :D Azért soha nem fognak megbüntetni. A színe a lényeg fehér vagy kadmium sárga lehet és slussz passz. Egyébként persze nem szabályos (mindenből csak a gyári az) viszont nincs azzal gond.
AstraGé Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Azért soha nem fognak megbüntetni. A színe a lényeg fehér vagy kadmium sárga lehet és slussz passz. Egyébként persze nem szabályos (mindenből csak a gyári az) viszont nincs azzal gond. Szerintem se gáz a fehér LED-es, jobban félhet a büntetéstől este az, akinek egyáltalán nincs megvilágítva, mert a rendszámtáblának látszania kell.
Kess Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Nekem 2 éve 30 ezret mondtak küszöb+díszléc+kilincs színre fújásra. Az ár függ a színtől is, mert a fehér olcsóbb, mint pl. egy grafitmetál. De idén szerintem megcsináltatom, viszont megkérdezem ha én szedem le és elviszem úgy mennyi lenne. Mert a ki- és beszerelgetést is beleszámolják és azt én is meg tudom csinálni. Ajtókárpitokat úgy is le kell vennem, mert az ajtókat le szeretném szigetelni belül (elsősorban a hangtechnika miatt). Mélyládát és erősítőt eladtam már korábban, nem voltak kihasználva és most tavasszal inkább a 4 ajtóban lesznek csak hangszórók, a csomagtartóban pedig megmarad a hely. az enyémet is szétszedhetnéd :D
szkszaby Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 az enyémet is szétszedhetnéd :D pedig nem nehéz szétt szedni, max. a kilincsekkel kell játszani kicsit! Én is saját kezüleg szedtem le az enyémről a dolgokat...
AstraGé Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 pedig nem nehéz szétt szedni, max. a kilincsekkel kell játszani kicsit! Én is saját kezüleg szedtem le az enyémről a dolgokat... No meg a bolhákra se árt vigyázni, hogy össze is lehessen rakni (nem arra, ami a kutyában van :D )
Fort Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Azért soha nem fognak megbüntetni. A színe a lényeg fehér vagy kadmium sárga lehet és slussz passz. Egyébként persze nem szabályos (mindenből csak a gyári az) viszont nincs azzal gond. Kössz,akkor nézek egyet hozzá!Egyébként a csomagtartóban nagyon hasznosnak találtam a gyári helyett!
1.2 gcc Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Valaki nem tudja hol kapható ilyen fehér ledes rendszámvilágítás?
Bopeti11 Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Villanyautó. Ha valaki már linkelte, bocsi! Ampera
Mc-elek Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Bameg mennyit írtok Ti napközben??? :D :lol: mindenkinek ennyire laza a bánya? :D :)
AstraGé Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Valaki nem tudja hol kapható ilyen fehér ledes rendszámvilágítás? Pl. a rendszámvilágítás boltba :lol: Itt van egy pár "horror" áron: LINK. Vaterán van a foglalatba való led-es izzó is ("BA15s" a foglalat neve) és led panel is. De én inkább ebay-ről szerzek be szerintem (most megtetszett nekem is a dolog :D ) fehér belső tér világítással együtt.
PGA Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Bameg mennyit írtok Ti napközben??? :lol: :D mindenkinek ennyire laza a bánya? :) ;) Áh, a bánya nehéz, én stresszoldásra írok napközben. :D
Lipi-G Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Bameg mennyit írtok Ti napközben??? :D :lol: mindenkinek ennyire laza a bánya? :D :) Élni tudni kell ;)
Mc-elek Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Élni tudni kell :lol: neked van az autóba is net?? :D
Lipi-G Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 neked van az autóba is net?? :lol: Van,legalábbis a telómon!! :D Jah,és most is melózom :D
Mc-elek Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Van,legalábbis a telómon!! :D Jah,és most is melózom :) hát élni tudni kell.. :lol: ennyi :D
PGA Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 hát élni tudni kell.. :D ennyi :lol: Nyáron én is elutazom a Yárda-szigetekre. Asszem páran közülünk már befizettek oda...
Recommended Posts