bocs Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 az a hütőmodul. a klimarendszert, és a ventilátorokat vezérli. Köszönöm szépen a gyors választ,komolyan mondom azt hittem hülyén halok meg,ha nem tudom mi az :D
Lipi-G Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Jah!A kormány burkolatot is le szedtem és ez a tempomat vezetéke lehet?Bal oldalon.A jobb oldalon is van de az mi lehet? Jobb oldali vezeték ill. csatlakozó Gondolom tempomat,meg BC.Legalább is nekem a dizelen azok voltak behúzva gyárilag előkészítésnek.
bocs Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Gondolom tempomat,meg BC.Legalább is nekem a dizelen azok voltak behúzva gyárilag előkészítésnek. Köszönöm! Akkor ha szerencsém van csak egy tempomat kart kell szereznem,meg felprogramoztatni,és már is van tempomatom?Mert ahogy itt olvasgatom a hozzászólásotokat a fórumon,elvileg akkor a kuplung kapcsolónak is bennt kell lennie,legalábbis asszem azt láttam a kuplung pedál fölött.
1.2 gcc Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Hali! rendszám világítást tudtok ledest fehér színűt?
Stofl Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Köszönöm! Akkor ha szerencsém van csak egy tempomat kart kell szereznem,meg felprogramoztatni,és már is van tempomatom?Mert ahogy itt olvasgatom a hozzászólásotokat a fórumon,elvileg akkor a kuplung kapcsolónak is bennt kell lennie,legalábbis asszem azt láttam a kuplung pedál fölött. Szerencsés.... vagy dízeles.... :D De jó neked! Én most még 2-3 hónapot spórolok, és utána keresem meg az illetékest az ügyben. Nekem drágábbra jön ki, mert nincs előkészítés.
Joe82 Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Hali! rendszám világítást tudtok ledest fehér színűt? Én tudok ledet,csak be kell építeni a búrába... Az is jó?
1.2 gcc Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Én tudok ledet,csak be kell építeni a búrába... Az is jó? ledes izzó?
Lipi-G Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Hali! rendszám világítást tudtok ledest fehér színűt? Itt e :D kukk má
Joe82 Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 ledes izzó? Nem ledes izzó,hanem led,amit be kell építeni,és bekötni....ennyi...
1.2 gcc Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Itt e :D kukk má ezzel az a baj. hogy nem kompatibilisek az astrára. cseresznyeizzó kell bele.
Lipi-G Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 ezzel az a baj. hogy nem kompatibilisek az astrára. cseresznyeizzó kell bele. Foglalatos,vagy annélküli?
zozor Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Na,jó éjt,reggel meló! :) Márakinek... :D :D :lol:
1.2 gcc Elküldve Március7, 2011 Elküldve Március7, 2011 Márakinek... :D :D :lol: jaja reggel hosszú alvás... :)
Joe82 Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Szerencsés.... vagy dízeles.... :lol: De jó neked! Én most még 2-3 hónapot spórolok, és utána keresem meg az illetékest az ügyben. Nekem drágábbra jön ki, mert nincs előkészítés. Nekem is ki van építve,és automata a váltóm,akkor nekem is csak kapcsoló kell bele? :D
Alex75 Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Nekem is ki van építve,és automata a váltóm,akkor nekem is csak kapcsoló kell bele? :D Nekünk azért nem ilyen egyszerű. :lol:
Korzika Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Nekem is ki van építve,és automata a váltóm.... :D Nekem gyárilag benne van! :lol: Boldog Zoltán napot kívánok a Zoliknak! A feleségeknek,barátnőknek,kislányaitoknak boldog nőnapot!
Lipi-G Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Isten éltesse a Zoltánokat,hiszen nemzetközi Zoltánnap van! :D És minden Nőnek,boldog NŐ
PGA Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Isten éltesse a Zoltánokat,hiszen nemzetközi Zoltánnap van! :D És minden Nőnek,boldog NŐ Az előbbit köszönjük, utóbbit kívánom én is minden néninek. :D Bár itt a fórumon nincs túl sok G-Astrás leányzó... (a virágkötő fórumra meg viszonylag kevés férfi jár...) :lol:
1.2 gcc Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 Uhh de komoly ez :D Ez pedig.: astra g 3.2 v6 360 LE.. :lol:
Kess Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 nah úgy látom klubtag lettem :D ezért is Boldog Nőnapot a gyengébbik nemnek és Boldog névnapot a Zoliknak :lol:
balazs777 Elküldve Március8, 2011 Elküldve Március8, 2011 mennyi?? :D nálunk a legolcsóbb is kilincs + díszléc 15 ezer..... küszöbökkel együtt 35 ezer. hát tegnap összefutottam véletlenül a városban a fényezőmmel, háááát nem igazán mondott szimpatikus árat a kilincs+díszléc+küszöb fényezésére. 45-50e huf
Recommended Posts