Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Mit tudsz a kaposvári Opel márkakereskedésről? Mintha azt írtad volna korábban, hogy ismerősöd ott dolgozik. Már hetek óta csak az üres szalont látni, még az udvar is kong az ürességtől, sehol egy lélek.

én is ott dolgoztam 5 évig.

átköltözött a chevi szalonba, azt ahol volt az opel azt meg kiadták egy mezőgazdasági cégnek.

most a chevi és az opel eladás egy légtérben van+ a munkafelvétel is.

Elküldve
Őneki csak szóltak, mást büntettek :lol:

Vették már el forgalmit a szomszéd városbeli kollégák rendőrtől emiatt... Az az igazság, hogy nem tudom miért olyan nagy szabálysértés a fólia ... :D

Elküldve
Vették már el forgalmit a szomszéd városbeli kollégák rendőrtől emiatt... Az az igazság, hogy nem tudom miért olyan nagy szabálysértés a fólia ... :D

Ennyi,ez Magyarország!!Én így szeretlek :lol:

Elküldve

én sem értek vele egyet, de mit lehet tenni.

inkább néznék azokat az autókat amik ránézésre sem állják meg műszakilag a helyüket.

Elküldve
szerint legjobb rádió... ezt hallgatom a melóba meg itthon is..

jaja szoktam hallgatni! A rádió 21 után másodikként! /rádió21 román rádió de jó pörgős zenék mennek rajta!/

Elküldve
Ennyi,ez Magyarország!!Én így szeretlek :D

Inkább itthon történjen meg ez. Határon túl jóval húzósabb a fólia is, a xenon is.

Elküldve
Vették már el forgalmit a szomszéd városbeli kollégák rendőrtől emiatt...

Akasztják a hóhért!

Ez érthetetlen számomra! Azt hittem igazoltatáskor egy rendőr csak kilógatja az igazolványát, oszt viszonlátás...

Elküldve
Akasztják a hóhért!

Ez érthetetlen számomra! Azt hittem igazoltatáskor egy rendőr csak kilógatja az igazolványát, oszt viszonlátás...

Nem a törvények mindenkire vonatkoznak így ránk is...

Elküldve

És ha megbüntetnek valamiért, annak van hátulütője számodra?

Mert ugye jó példával kell elől járni! Vagy tök mindegy, gyűjtheted a pontokat te is?

Elküldve
És ha megbüntetnek valamiért, annak van hátulütője számodra?

Mert ugye jó példával kell elől járni! Vagy tök mindegy, gyűjtheted a pontokat te is?

szabálysértésnek nincs hátulütője bűncselekménynek igen. A pontok ugyanúgy járnak nekem is, nekünk is.

Elküldve

hú, most tudatosult bennem hogy te is rendőr vagy. tehát leszögezném, nekem nincs xenonom, se fóliám, és a havert is megbüntette a rendőr, nem engedte el miután beletépett a fóliába. :D :lol: :D

Elküldve
hú, most tudatosult bennem hogy te is rendőr vagy. tehát leszögezném, nekem nincs xenonom, se fóliám, és a havert is megbüntette a rendőr, nem engedte el miután beletépett a fóliába. :D :lol: :)

Már mindegy, úton vannak a kommandósok! :D

Ja, és az ukrán határ mellett lakik, úgyhogy lehet néhány "külföldi üzletember" is!

Elküldve
én is ott dolgoztam 5 évig.

átköltözött a chevi szalonba, azt ahol volt az opel azt meg kiadták egy mezőgazdasági cégnek.

most a chevi és az opel eladás egy légtérben van+ a munkafelvétel is.

2in1?

Eddig sem volt sok bemutatóautó. Sebaj, lesznek majd makettek. Külön-külön is csöppnyi bemutatótermek voltak (max. 4-4 autó). Más márkák generálimportőre - válság ide, válság oda - ilyen megjelenést nem enged meg magának.

Elküldve
2in1?

Eddig sem volt sok bemutatóautó. Sebaj, lesznek majd makettek. Külön-külön is csöppnyi bemutatótermek voltak (max. 4-4 autó). Más márkák generálimportőre - válság ide, válság oda - ilyen megjelenést nem enged meg magának.

mit vársz tőle? amikor megvonták a hivatalos márkakereskedés jogát? nem csinálhatnak garanciális munkát sem.

hát ez van. nagyjából időben hagytam ott őket. :D

Elküldve

Itt a "vadnyugaton" kicsit másképp értelmezik ezt!Haver,kolléga mehet,de ha egyszer nem indexelek kifelé a körforgalomból,nem engedek át egy gyalogost,

akkor villogó,meg sziréna mint egy sorozatgyilkosnak!De ha motorral vagyok... :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.