Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Fogadjunk, hogy nézed a kiszavazást, vagy jelölést vagy mi ez... VV :lol:

nem sajnos, nem nézem, azt se tudtam hogy megy :D

a sztoi4 en nézem az agatha chrisie filmet.....

Elküldve

mé? tök jól az Agatha Christie regények / filmek ......

jobb mint alekosz ( vagy ki a tököm...) nézni ahogy vakarja a tökét.....

Elküldve
aha :D

max egy gyári dísztárcsa garnitúra lesz ami rámegy :lol:

Hát pedig épp akartam mondani hogy van egy garnitúra 16"-os Coupé felnim (gyári, az a hatágú) eladó... Még gumi is van rajta...

Elküldve
Hát pedig épp akartam mondani hogy van egy garnitúra 16"-os Coupé felnim (gyári, az a hatágú) eladó... Még gumi is van rajta...

köszönöm, de költekezés stoppot nyomtam. erre szerintem már nem veszek semmit.

Elküldve
Ez az, nekem fél óra volt egy G és egy F astrában a 2 váltónál a csere:

http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1445594602.html

korrekt és gyors az eladó,mivel 2-t rendeltem, a 2 szett (4 db bőr) volt 4600 Ft postával.

A kéziféknél ragasztanom kellett,mert tűzőgéppel volt odafogatva, de a váltónál sima ügy.

Ég és föld a régi és az új :D

Tudsz nekünk készíteni egy fotót lécci? Érdekelne hogy néz ki a helyén. Köszi.

Elküldve
Hát ez nekem most,nem biztos,hogy menne...,vagy ha megpróbálnám,lehet mehetnék megint buszozni...

Jáj, ez a tömegközlekedés!

Éjjel/hajnali 3-kor ért haza fiam Quimby koncertről. 5-ig porcelánbuszozott. :lol:

Nem a zene ártott meg neki. :D

Elküldve
Jáj, ez a tömegközlekedés!

Éjjel/hajnali 3-kor ért haza fiam Quimby koncertről. 5-ig porcelánbuszozott. :lol:

Nem a zene ártott meg neki. :D

Biztosan a koncerten szerzett élményeket osztotta meg a haverokkal telefonon, azért beszélt a kagylóba. :D

Elküldve
Nem mondom, hogy nem lehet ez a baja, csak azt nem mondhatjuk, hogy ez Z14XEP típusiba.

Hello.

A szerelőm kicserélte ezt a vezérlés alatti tömítést,meg szelepfedél tömítést,olaj,olajszűrőt

hűtővizet. valamint egy vízcső tömítést /az is csöpögött/. Gyári cucc lett beépítve,50-ből megoldotta.

Én nem értek nagyon ezekhez a dolgokhoz,de a motor hangja és teljesítménye is sokat javult.

A szerelőm azt mondja,láncos twinport motoroknál nem ez az első amit ilyen problémával javított.

Állítása szerit volt olyan autó,aminél már 60-70 ezer km-nél előjőtt ez a probléma.

Elküldve

Hello

Egy kérdés :

1.6 16V változatot néztem

Az automata váltónak van nivópálcája, nincs még autom azért kérdezem, mert jó lenne legalább ezt ellenőrízni rajta.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.