Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Sziasztok.

Egykis segitségre lenne szükségem.Van egy 2005.jan. g astra caravonom z14xe olyat csinal hogy inditas utan 2-3 percel leall egy henger es elkezd villogni a kipufogoza ell lampa es ekozben a fekpedal is megkemenyedik egy kicsit.Mi lehet a problema.

köszi elöre is :Datika

Elküldve
Sziasztok.

Egykis segitségre lenne szükségem.Van egy 2005.jan. g astra caravonom z14xe olyat csinal hogy inditas utan 2-3 percel leall egy henger es elkezd villogni a kipufogoza ell lampa es ekozben a fekpedal is megkemenyedik egy kicsit.Mi lehet a problema.

köszi elöre is :Datika

És utána elmúlik vagy megy tovább az autó?

Elküldve
Már megint havazik! :D

Pedig egy jó fél órája a kutyám még a napon sütkérezett.

ne is mondd!

2-5 cm olvastam reggel valahol! :lol:

Mikor lesz már szép idő??????

Elküldve

Jelenlegi előre jelzés szerint jav.: március végéig nem lesz 7 fokos átlaghőmérséklet. Nálunk tegnap is, ma is szállingózott a hó. A felnik meg a pincében porosodnak.

:D

Elküldve
Jelenlegi előre jelzés szerint jav.: március végéig nem lesz 7 fokos átlaghőmérséklet. Nálunk tegnap is, ma is szállingózott a hó. A felnik meg a pincében porosodnak.

:D

itt is volt tegnap havazás ás -2 fok. várok vele én is még.

Elküldve
Jaj ma láttam egy OPC Corsás versenyzőt, elől acélfelni téligumival, hátul alufelni a nyárival. A roham kap el az ilyenektől, meg a röhögés.

nem tudtad, hogy csak az elejének kell hogy fogjon???? :D

Elküldve

El ne kezdjük már felrakni a nyári cuccokat! Most, amikor jön a havazás? Akkor mindegy lett volna, ha le se vesszük ősszel!

A szélvédőmosót se felejtsük el felönteni nyárival! :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.