PGA Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Sziasztok! Arról tudtok valamit, hogy ha lejárt műszakival megyek vizsgára az feláras, vagy van valami szankció? Márc. 4-én jár le, de csak szombaton 5.-én tudnék menni. Persze ha probléma, akkor megoldom. És műszaki előtt van-e valami jó tanács, vagy külön figyelést igénylő dolog? Tudtommal rendben van a gép. Hivatalos szankció a vizsgán tudtommal nincs, legfeljebb nem ajánlatos sokáig így járnod, mert a rendőrök nem örülnek neki, ha megállítanak. Jómagam is az egyik vizsgámat 10 nappal a lejárat után csináltattam és nem volt gond... Egyébként ahogy corsika is írja, ha valaki nagyon megcsúszik és törvénytisztelően akar eljárni, akkor útvonalengedélyt kell kérni. De ilyen emberrel én még nem találkoztam... <_< Ha meg a Zachi által írtak állnak fenn, pláne nincs mitől tartani, a bejelentkező papír "hosszabbítja" meg az érvényességet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Hivatalos szankció a vizsgán tudtommal nincs, legfeljebb nem ajánlatos sokáig így járnod, mert a rendőrök nem örülnek neki, ha megállítanak. Jómagam is az egyik vizsgámat 10 nappal a lejárat után csináltattam és nem volt gond... Egyébként ahogy corsika is írja, ha valaki nagyon megcsúszik és törvénytisztelően akar eljárni, akkor útvonalengedélyt kell kérni. De ilyen emberrel én még nem találkoztam... <_< Ha meg a Zachi által írtak állnak fenn, pláne nincs mitől tartani, a bejelentkező papír "hosszabbítja" meg az érvényességet. Köszönöm a válaszokat. Az igazolásért is el kéne menni, szóval ha úgy is megyek, akkor megcsináltatom mindjárt. Jobban járok, mintha pont akkor nem lenne szerencsém. Bizony, a szabály az szabály. Be kell tartani. ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Gratuláció! <_< Csütörtökön reményeim szerint én is beállok az elégedett ügyfelek sorába... :D Beálltam... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Ez most olvastam,leírom mert naggggyon jó! <_< "Barátnőm megkérdezte, miért nem úgy szeretkezünk, mint a filmekben? Miután elvertem a fenekét, telespricceltem az arcát és a farkamat a melleibe töröltem, kiderült, hogy nem azonos filmeket szoktunk nézni." Most olvastad... Aha... Értem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Beálltam... <_< Mit csináltattál Daninál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Mit csináltattál Daninál? Melegen inditva vészüzemre kapcsolt a vezérlő, a vez.tengely szenzor nem volt már a toppon. Ez lett cserélve. Jövő 7en, ha minden igaz, az alapjárati motor lesz cserélve. Egyelőre ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gogolak Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Sziasztok azt szeretném megkérdezni,hogy nem tudja vki hogyan kell beállítani a távirányítós központizárat? 3 hete amikor vettem levolt merülve benne az elem,és azóta hiába vettem bele újat nem működik! Azt mondták újra kell hangolni az autóval,szerelő nézte,de gyári leírás alapján nem tudta megcsinálni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Sziasztok azt szeretném megkérdezni,hogy nem tudja vki hogyan kell beállítani a távirányítós központizárat? 3 hete amikor vettem levolt merülve benne az elem,és azóta hiába vettem bele újat nem működik! Azt mondták újra kell hangolni az autóval,szerelő nézte,de gyári leírás alapján nem tudta megcsinálni! Tedd a kulcsot a gyújtáskapcsolóba, add rá a gyújtást, de ne indítózz. Nyomd meg a zárás gombot a távirányítón. Ekkor csinál egy zárást és nyitást. Ezzel kész is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Bazz,esik a hó nálunk <_< És pont tegnap írta egy srác itt a fórumon, hogy már felrakta a nyári gumikat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabesz11 Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 http://www.langlovagok.hu/kepek/6004_oldal...barat-hataraban Kár a kocsiért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Merre van szkszaby?! Innentől kezdve körözését rendeltem el! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 És pont tegnap írta egy srác itt a fórumon, hogy már felrakta a nyári gumikat. <_< He he,az én voltam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Joe82 Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Szevasztok !!! Olyan probléma előtt állok,hogy le szeretném ültetni a kocsimat Astra G. Tanácstalan vagyok,hogy mennyire érdemes? Mondták már,hogy 40/60 az jó,de szeretnék megerősítést kapni,olyantól akinek már van tapasztalata. A fórumon is kezdő vagyok... :D Köszönöm megértéseteket... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 És pont tegnap írta egy srác itt a fórumon, hogy már felrakta a nyári gumikat. :D Nálunk -11 fok volt reggel. <_< Pedig már én is raknám felfele... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Szevasztok !!! Olyan probléma előtt állok,hogy le szeretném ültetni a kocsimat Astra G. Tanácstalan vagyok,hogy mennyire érdemes? Mondták már,hogy 40/60 az jó,de szeretnék megerősítést kapni,olyantól akinek már van tapasztalata. A fórumon is kezdő vagyok... :D Köszönöm megértéseteket... <_< Szerintem a 40/40 is bőven elég,mi útjainkra.60/ fölött,már teló csere is kellene. Nekem caravánba,5 ajtós rugót tettem be,kb 3 cm-t ültetett,nekem pont jó,nem ráz,de stabilabb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Nálunk -11 fok volt reggel. :D Pedig már én is raknám felfele... Én gyorsan visszapakoltam,mert reggel óta szakad,kb 15cm-l tartunk.Faxa <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Szevasztok !!! Olyan probléma előtt állok,hogy le szeretném ültetni a kocsimat Astra G. Tanácstalan vagyok,hogy mennyire érdemes? Mondták már,hogy 40/60 az jó,de szeretnék megerősítést kapni,olyantól akinek már van tapasztalata. A fórumon is kezdő vagyok... :D Köszönöm megértéseteket... <_< Szeva! Szerintem a 40/40 még jól használható rosszabb minőségű úton is. És elég csak rugót cserélni, ha többet akarsz, akkor teleszkópokat is kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
grofbandi Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Szerintem a 40/40 is bőven elég,mi útjainkra.60/ fölött,már teló csere is kellene. Nekem caravánba,5 ajtós rugót tettem be,kb 3 cm-t ültetett,nekem pont jó,nem ráz,de stabilabb. :D Egyszerre írtuk ugyanazt... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Épp most nézem a híradót. Hagyót kiengedték házi őrizetbe...., ez nem is érdekes de egy fehér 5 ajtós G Astrával várták! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Én gyorsan visszapakoltam,mert reggel óta szakad,kb 15cm-l tartunk.Faxa :D Gyakorlat teszi a mestert! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Gyakorlat teszi a mestert! :D :D Most takarítottam a hót,már 20 cm-l tartunk,és szakad,hogy....meg <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 http://www.langlovagok.hu/kepek/6004_oldal...barat-hataraban Kár a kocsiért. Ezt pedig Lomha 8V cartárs élte túl a hírekkel ellentétben súlyos sérülésekkel. A tűzoltók beszámolója. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Hol? Pöst száraz:D Most takarítottam a hót,már 20 cm-l tartunk,és szakad,hogy....meg <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február24, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2011 Nálunk -11 fok volt reggel. :D Pedig már én is raknám felfele... nálumk "csak" 9 ... de kurvárateleatököm ezzel a téllel. hun van már nyár? a meleg tenger? a sör? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február24, 2011 Megoszt Elküldve Február24, 2011 Micsoda aláírás,az autó van elöl :Dnálumk "csak" 9 ... de kurvárateleatököm ezzel a téllel. hun van már nyár? a meleg tenger? a sör? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts