Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

Sziasztok! Arról tudtok valamit, hogy ha lejárt műszakival megyek vizsgára az feláras, vagy van valami szankció? Márc. 4-én jár le, de csak szombaton 5.-én tudnék menni. Persze ha probléma, akkor megoldom.

És műszaki előtt van-e valami jó tanács, vagy külön figyelést igénylő dolog? Tudtommal rendben van a gép.

Hivatalos szankció a vizsgán tudtommal nincs, legfeljebb nem ajánlatos sokáig így járnod, mert a rendőrök nem örülnek neki, ha megállítanak. Jómagam is az egyik vizsgámat 10 nappal a lejárat után csináltattam és nem volt gond... Egyébként ahogy corsika is írja, ha valaki nagyon megcsúszik és törvénytisztelően akar eljárni, akkor útvonalengedélyt kell kérni. De ilyen emberrel én még nem találkoztam... <_<

Ha meg a Zachi által írtak állnak fenn, pláne nincs mitől tartani, a bejelentkező papír "hosszabbítja" meg az érvényességet.

Megosztás:

Hivatalos szankció a vizsgán tudtommal nincs, legfeljebb nem ajánlatos sokáig így járnod, mert a rendőrök nem örülnek neki, ha megállítanak. Jómagam is az egyik vizsgámat 10 nappal a lejárat után csináltattam és nem volt gond... Egyébként ahogy corsika is írja, ha valaki nagyon megcsúszik és törvénytisztelően akar eljárni, akkor útvonalengedélyt kell kérni. De ilyen emberrel én még nem találkoztam... <_<

Ha meg a Zachi által írtak állnak fenn, pláne nincs mitől tartani, a bejelentkező papír "hosszabbítja" meg az érvényességet.

Köszönöm a válaszokat. Az igazolásért is el kéne menni, szóval ha úgy is megyek, akkor megcsináltatom mindjárt. Jobban járok, mintha pont akkor nem lenne szerencsém. Bizony, a szabály az szabály. Be kell tartani. ...

Megosztás:

Ez most olvastam,leírom mert naggggyon jó! <_<

"Barátnőm megkérdezte, miért nem úgy szeretkezünk, mint a filmekben?

Miután elvertem a fenekét, telespricceltem az arcát és a farkamat a melleibe töröltem, kiderült, hogy nem azonos filmeket szoktunk nézni."

Most olvastad... Aha... Értem. :D

Megosztás:

Sziasztok azt szeretném megkérdezni,hogy nem tudja vki hogyan kell beállítani a távirányítós központizárat?

3 hete amikor vettem levolt merülve benne az elem,és azóta hiába vettem bele újat nem működik!

Azt mondták újra kell hangolni az autóval,szerelő nézte,de gyári leírás alapján nem tudta megcsinálni!

Megosztás:

Sziasztok azt szeretném megkérdezni,hogy nem tudja vki hogyan kell beállítani a távirányítós központizárat?

3 hete amikor vettem levolt merülve benne az elem,és azóta hiába vettem bele újat nem működik!

Azt mondták újra kell hangolni az autóval,szerelő nézte,de gyári leírás alapján nem tudta megcsinálni!

Tedd a kulcsot a gyújtáskapcsolóba, add rá a gyújtást, de ne indítózz. Nyomd meg a zárás gombot a távirányítón. Ekkor csinál egy zárást és nyitást. Ezzel kész is.

Megosztás:

Szevasztok !!!

Olyan probléma előtt állok,hogy le szeretném ültetni a kocsimat Astra G.

Tanácstalan vagyok,hogy mennyire érdemes?

Mondták már,hogy 40/60 az jó,de szeretnék megerősítést kapni,olyantól akinek már van tapasztalata.

A fórumon is kezdő vagyok... :D

Köszönöm megértéseteket... <_<

Megosztás:

Szevasztok !!!

Mondták már,hogy 40/60 az jó,de szeretnék megerősítést kapni,olyantól akinek már van tapasztalata.

Szerintem a 40/40 is bőven elég,mi útjainkra.60/ fölött,már teló csere is kellene.

Nekem caravánba,5 ajtós rugót tettem be,kb 3 cm-t ültetett,nekem pont jó,nem ráz,de stabilabb. :D

Megosztás:

Szevasztok !!!

Szeva! Szerintem a 40/40 még jól használható rosszabb minőségű úton is. És elég csak rugót cserélni, ha többet akarsz, akkor teleszkópokat is kell.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.