Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Gratulálok! <_<

Most már semmi sem ment meg,hogy híres legyél!Jó reklám ez nektek,biztos sokkal

több ügyfeletek lesz ezután.

Szegény kis csóró Opelosokra már lehet nem is lesz időtök!

Jó szakember,és egy igazi médiasztárrrrrrr! :D Grat!

Elküldve

Sziasztok,

Friss Astra G (4 ajtós, 1999-es) tulajként jutottam el ide s szeretnék segítséget kérni, (a topikokat is még csak most derítem fel, ne kövezzetek meg, ha nem ez a legmegfelelőbb a kérdésemhez) Tudtok olyan helyeket ahol hátsó bal sárvédőt tudnék szerezni? amit találtam, az mind jobb illetve k... drága.

Köszi,

Tek

Elküldve
Sziasztok,

Friss Astra G (4 ajtós, 1999-es) tulajként jutottam el ide s szeretnék segítséget kérni, (a topikokat is még csak most derítem fel, ne kövezzetek meg, ha nem ez a legmegfelelőbb a kérdésemhez) Tudtok olyan helyeket ahol hátsó bal sárvédőt tudnék szerezni? amit találtam, az mind jobb illetve k... drága.

Köszi,

Tek

Szia!

Merrefelé kellene,hogy legyen?És mennyire drága?

Elküldve
kb. mennyiért fújnak le egy hátsó szárnyat színre /ezüst metál/?

10-20 között számolhatsz nyugodtan.Nekem 13E-t fújták tavaly,caravánét.

Elküldve
uhh az igen! Gondolom felszerelni önmagában nem kerül sok pénzbe?

Saját magadnak otthon,nem.Csak jól mérd ki a furatok helyét.Mondjuk nekem a kasztnisom rakta fel,benne volt az árban,csavarozta,meg szélvédőragasztóval tömített.

Elküldve
Saját magadnak otthon,nem.Csak jól mérd ki a furatok helyét.Mondjuk nekem a kasztnisom rakta fel,benne volt az árban,csavarozta,meg szélvédőragasztóval tömített.

áá otthon nem rakom fel. kasztnisra bízom! remélem 5 -ből kihozza!

Elküldve
Most erre akármit is írnék nem szeretném, ha megsértődnél (ne tedd)... de azért ez dicséretes... :) :D :D

ja tudom mire gondolsz! gáz volt 1 picit! <_< Azóta csak mindent az előírás szerint .... :D Egyébként neked milyen éles a memóriád :D :D

Elküldve
Szia!

Merrefelé kellene,hogy legyen?És mennyire drága?

Alapvetően pestkörnyéke, de autózni is tudok, ha kell és megéri.

Ár: Attól függ milyen állapotú, stb. Ha van ilened mondj róla vmit meg hogy mennyit kérnél s utána szerintem tudunk róla beszélni (apóst is bevonom, mert ő a szaki)

Üdv,

tek

Elküldve
ja tudom mire gondolsz! gáz volt 1 picit! <_< Azóta csak mindent az előírás szerint .... :) Egyébként neked milyen éles a memóriád :D :D

Azt kell, hogy mondjam, láttam már sok mindent... de "az" maradandó élmény volt még nekem is... :D :D

Helyes amúgy, örülök, hogy ilyen irányban indultál el... :D

Elküldve
Azt kell, hogy mondjam, láttam már sok mindent... de "az" maradandó élmény volt még nekem is... :D :D

Helyes amúgy, örülök, hogy ilyen irányban indultál el... :D

azóta rendbe szedtem a gépet egy picit és nem sufnyi tunyingra gondolok :) ne mán de hülye voltam! <_< nevetek magamon is! :D

Elküldve
azóta rendbe szedtem a gépet egy picit és nem sufnyi tunyingra gondolok :D ne mán de hülye voltam! :D nevetek magamon is! :)

Erre a sztorira kiváncsi lennék.... <_<

Elküldve
Szia! Látom tegnap veled váltottam pár sms-t. A két szimpla küszöböt nálunk 25 - 30EFt-ért fújnák csak színre. Így szerintem nem drága a 60EFt. Anno szkszaby Irmscher cuccai a szárny kivételével is az enyémek voltak, Endyka vette meg tőlem, és rajta keresztül jutott hozzá. Csak az volt a baj szkszabynál lévő küszöbbel, hogy nem volt még rajta az alsó küszöbvédő műanyag rész, a mostani eladó az a teljes verzió mint a gyári. Amúgy Szabival én is üzleteltem már vele tavaly nyár végén, egy zsír új Hella Njoy első lámpát vettem tőle nagyon olcsón, azóta is keresem a párját, de még nem találtam sehol, csak a boltban. Ajánlanám neki a küszöböt és az első toldatot, és teljes Irmscher fényben pompázna az autó!

Köszi! <_<

Pompázik így is az autó, elég rá ennyi minden! Már csak a szárnycsere Irmscherre aztán nem lesz rá semmi újítás! Majd a következőre....:D

Ha ilyen jó velem üzletelni akkor valaki adja el nekem az Njoy hátsó lámpáit! :D

Elküldve
Gondolom a régi szárnyat adja el...

igen ami most fent van az autojan

Igen, és remélem az Irmscherhez nem kell nagyon átpakolni a furatokat, mert nem szeretném a csomiajtót festettni!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.