Gelko Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 ezen nincs mit magyarázni..egy Nyuszibőrbe bújt boszi vagy...bárkit meg lehet kérdezni :wink: de nyugodj meg nem tartunk boszorkányégetést.... :lol:
Gelko Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 ma te vagy a második aki ezt mondja :wink: :lol: ki volt az első ?
nyuszifül Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 ezen nincs mit magyarázni..egy Nyuszibőrbe bújt boszi vagy...bárkit meg lehet kérdezni :wink: de nyugodj meg nem tartunk boszorkányégetést.... :D bárkit? uramisten, ilyen rossz lenne rólam a közvélemény? 8) :lol:
nyuszifül Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 ma te vagy a második aki ezt mondja :wink: :lol: ki volt az első ?
Gelko Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 ki mondta h rossz véleménnyel vagyunk a boszorkányokról ? titok ? na lécci súgd meg :lol: :D
nyuszifül Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 ki mondta h rossz véleménnyel vagyunk a boszorkányokról ? titok ? na lécci súgd meg :lol: :D egy közeli "családtag" 8) :wink:
Gelko Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 egy közeli "családtag" 8) :wink: hát ez szép.... Telo komával mi a helyzet ? ennyit dolgozna :roll:
telo Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 hát ez szép.... Telo komával mi a helyzet ? ennyit dolgozna :roll: jaja... :lol: De figyelek ám... :roll:
Gelko Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 jaja... :lol: De figyelek ám... :roll: Hello Telo ! a bemutatkozó irásommal sehol sem állok :oops: de majd egyszer elküldöm :D :wink:
telo Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 Hello Telo ! a bemutatkozó irásommal sehol sem állok :oops: de majd egyszer elküldöm :D :wink: Oksi... :lol:
meriva1.8 Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 Tényleg Tello, mikor lesz fenn a bemutatkozó esszém?
vira Elküldve Május14, 2005 Elküldve Május14, 2005 Üdvözlet mindenkinek. Nem rég vettem egy 1.4 16V-s 2000-es Astrát. Érdeklődnék kb mennyi az átlagos fogyasztása, érdemes-e vinni szervízelni(eddig volt), miket jó tudni róla(hibái)? Előre is köszönöm a segítségüket.
KoPi Elküldve Május14, 2005 Elküldve Május14, 2005 Üdvözlet mindenkinek. Nem rég vettem egy 1.4 16V-s 2000-es Astrát. Érdeklődnék kb mennyi az átlagos fogyasztása, érdemes-e vinni szervízelni(eddig volt), miket jó tudni róla(hibái)? Előre is köszönöm a segítségüket. Átlag fogyasztás: 7-8 között, kérdés mennyire nyomod neki. Szervíz: ha igényt tartasz a még egy év szavatosságra: márkaszervíz; ha nem: otthon, ha nem értesz hozzá márkaszervíz, de zsebbenyúlós vagy a kétes "zsenik". Hibái: ha nincs, ne is keress! az majd jön :lol: de remélem nem most :D Ne aggódj jó autót vettél!
mozes Elküldve Május14, 2005 Elküldve Május14, 2005 Üdv Mindenki! Új vagyok itt! Tanácsot szeretnék kérni. Egy Astra G caravan 1.7 dt akarok venni és a Ti tapasztalatotokra lenne szükségem. 1. Mire kell figyelni a bejáratás idején? 2. Milyen hibák fordulhatnak elő? 3. Budapesti forgalomban hogyan fogyaszt? 4. Minden pozitívumot :D és negatívumot :lol: írjatok meg nekem please! Baráti üdvözlettel! mozes
Jim Elküldve Május15, 2005 Elküldve Május15, 2005 Üdv Mindenki! Új vagyok itt! Tanácsot szeretnék kérni. Egy Astra G caravan 1.7 dt akarok venni és a Ti tapasztalatotokra lenne szükségem. 1. Mire kell figyelni a bejáratás idején? 2. Milyen hibák fordulhatnak elő? 3. Budapesti forgalomban hogyan fogyaszt? 4. Minden pozitívumot :D és negatívumot :lol: írjatok meg nekem please! Baráti üdvözlettel! mozes Hi! << Astra G általános műszaki problémák >> (KLIKK) << Astra G fogyasztás >> (KLIKK)
uhuhu Elküldve Május15, 2005 Szerző Elküldve Május15, 2005 apám.... hogy ti még mindig ráugrotok az összes első hozzászóló, 2 oldalt krdezőkre.... :shock: rövid történet: volt egyszer javuárban egy csávó, akinek azt hittem hogy segiten tudok. az első hozzászólásában szintén olyan 5-6 kérdést tett fel. én PÜ ben válaszoltam neki. Azóta nem ment egy az üzenet, mert nem jelentkezett be, hogy megnézze a válaszokat a kérdéseire.... :?
mozes Elküldve Május15, 2005 Elküldve Május15, 2005 apám.... hogy ti még mindig ráugrotok az összes első hozzászóló, 2 oldalt krdezőkre.... :shock: rövid történet: volt egyszer javuárban egy csávó, akinek azt hittem hogy segiten tudok. az első hozzászólásában szintén olyan 5-6 kérdést tett fel. én PÜ ben válaszoltam neki. Azóta nem ment egy az üzenet, mert nem jelentkezett be, hogy megnézze a válaszokat a kérdéseire.... :? :? Ezt nevezem én kedves fogadtatásnak! :lol:
bazs Elküldve Május15, 2005 Elküldve Május15, 2005 :? Ezt nevezem én kedves fogadtatásnak! :lol: ez most nem biztos, hogy uhuhu hibája elég nagy ugyan ez a fórom, de nagyon jól szekcionált kicsit le kell ülni és végig kell böngészni mindent megtalálsz, nem feltétlenül kell mindent úja beiratni
mozes Elküldve Május15, 2005 Elküldve Május15, 2005 Hi! << Astra G általános műszaki problémák >> (KLIKK) << Astra G fogyasztás >> (KLIKK) :lol: Jim74! Köszönöm a segítséget! Sajnos túl nagy az adattömeg és fél óra után sem sikerült a linkelt fórumokon választ találnom, de nem adom fel. Tovább keresek, de ha valaki konkrétan tud tanácsokat adni, azt megköszönném.
mozes Elküldve Május15, 2005 Elküldve Május15, 2005 ez most nem biztos, hogy uhuhu hibája elég nagy ugyan ez a fórom, de nagyon jól szekcionált kicsit le kell ülni és végig kell böngészni mindent megtalálsz, nem feltétlenül kell mindent úja beiratni Kösz! A kereső sajnos csak a fórumot adta meg, ahol a témával kapcsolatos dolgok vannak, jobb lenne, ha a megfelelő commentre tudna mutatni és nem kéne 30-100 oldalt végig lapozgatni. :roll:
mélykék76 Elküldve Május15, 2005 Elküldve Május15, 2005 ....de ha valaki konkrétan tud tanácsokat adni, azt megköszönném.... Szerintem írjál Antinak, mert a kedves feleségének tesójáéknak ilyen motoros G Astra-juk van. :arrow: ]http://www.opelforum.hu/profile.php?mode=v...e&u=108
mozes Elküldve Május15, 2005 Elküldve Május15, 2005 Szerintem írjál Antinak, mert a kedves feleségének tesójáéknak ilyen motoros G Astra-juk van. :arrow: ]http://www.opelforum.hu/profile.php?mode=v...e&u=108 :prayer:
benzingoz Elküldve Május15, 2005 Elküldve Május15, 2005 Sziasztok! Tavaly kezdtem olvasni a forumot,mivel egy Astra kombi 1,6 16v/2003,01/ boldog tulajdonosa lettem.Németből vettem törötten,de a lábán hoztam haza.Kényelmes,jól pakolható!A sebesség nálam nem első/bár ahol lehet szeretek én is menni a magyar utakon, főleg itt keleten!/ nem igen lehet száguldozni.Városban megyek a legtöbbet,miota nálam van 24000km mentem,minden probléma nélkül.A szerelési minőség első osztályú,belül csendes,szóval jóóó!
mélykék76 Elküldve Május15, 2005 Elküldve Május15, 2005 Sziasztok! Tavaly kezdtem olvasni a forumot,mivel egy Astra kombi 1,6 16v/2003,01/ boldog tulajdonosa lettem.Németből vettem törötten,de a lábán hoztam haza.Kényelmes,jól pakolható!A sebesség nálam nem első/bár ahol lehet szeretek én is menni a magyar utakon, főleg itt keleten!/ nem igen lehet száguldozni.Városban megyek a legtöbbet,miota nálam van 24000km mentem,minden probléma nélkül.A szerelési minőség első osztályú,belül csendes,szóval jóóó! Kép/képek vannak a kocsidról ?
Recommended Posts