Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Senki nem kérdezte akarsz-e megszületni, a távozásról is más fog dönteni, de a közte lévő idő a te kezedben van, használd ki okosan!!!!! BOLDOG SZÜLINAPOT Stofl!

Lassan kell egy külön topic születésnapi üdvözleteknek... <_<

Elküldve
Lassan kell egy külön topic születésnapi üdvözleteknek... <_<

Van ilyen, csak nem használjátok: társalgó/jókívánságok topic. Bár lehet hogy csak klubtagoknak látható, ezesetben újabb ok a belépésre. :D

Elküldve
Senki nem kérdezte akarsz-e megszületni, a távozásról is más fog dönteni, de a közte lévő idő a te kezedben van, használd ki okosan!!!!! BOLDOG SZÜLINAPOT Stofl!

Lassan kell egy külön topic születésnapi üdvözleteknek... :D

Köszönöm mindenkinek a jó kívánságokat! <_<

Elküldve
Van ilyen, csak nem használjátok: társalgó/jókívánságok topic. Bár lehet hogy csak klubtagoknak látható, ezesetben újabb ok a belépésre. :D

Aha, tényleg! De én már ennyifelé nem fórumozok, itt ülhetnék a gépnél egész nap!

De ezért valóban érdemes tagnak lenni, hogy oda is írhassunk! <_<

Elküldve
Valaki variált már a műszerfal, ill. a középkonzol fényeivel? Konkrétan a ledesitésre gondolok...

Én még csak az égőkotonnal próbálkoztam,az elég jó volt,de csak a 2000-s előttieken,mert ott még nem sárga az átvezető müanyag a műszereknél,hanem fehér.

Elküldve
Én még csak az égőkotonnal próbálkoztam,az elég jó volt,de csak a 2000-s előttieken,mert ott még nem sárga az átvezető müanyag a műszereknél,hanem fehér.

Jól hangzik, nekem 99-es. Hol lehet kapni ezt az égőkotont?

Elküldve
Valaki variált már a műszerfal, ill. a középkonzol fényeivel? Konkrétan a ledesitésre gondolok...

Keress rá! Találsz fényképpel illusztrált részletes leírást. Pl. Kumabushi aláírásában.

Elküldve

Szerintem az égő fénye sárga,ugyan is az enyém 2007-es és a fényátvezetők víztiszták.

Én most csináltam meg ezekkel a kotonokkal (piros) és elég jó lett.

Elküldve
Jól hangzik, nekem 99-es. Hol lehet kapni ezt az égőkotont?

Nekem Chief kolléga segített benne,keresd őt.Én nem találtam sehol,nála volt az ö lakhelyén,megvette,és lepostázta.

Elküldve
Szerintem az égő fénye sárga,ugyan is az enyém 2007-es és a fényátvezetők víztiszták.

Nekem meg 2003-s,és sárgák az átvezetők,fehér égővel.Mondjuk az tulzás,hogy fehér égő.mert az is alapban sárgás fényt ad ki.

Elküldve

Hol lehet ilyen kotont kapni?

Elküldve
Én meg már azelőtt láttam a megbeszélős topikban,hogy már

fizeti be a tagságit! :D

jaj.. az jutott eszembe...hogy akkor most már az anonim számláló kék színű lesz???

<_< :D :D :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.