Stofl Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Képzeljétek, bár lehet nekem újdonság, de a VW fórumon a fagyizást úgy mondják, hogy "elviszem sétálni". Remélem most nem lettem áruló. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Képzeljétek, bár lehet nekem újdonság, de a VW fórumon a fagyizást úgy mondják, hogy "elviszem sétálni". Remélem most nem lettem áruló. :lol: Mi az a VW? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Mi az a VW? :D valóworld :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 valóworld :D tényleg,hirtelen nem jutott eszembe,mintha rémlett volna valami ici-pici otógyár B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Február1, 2011 Megoszt Elküldve Február1, 2011 Jut eszembe.. Milyen az olajleeresztő csavar X14XE-s motoron ? Hatlapfejű, vagy torx ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Jut eszembe.. Milyen az olajleeresztő csavar X14XE-s motoron ? Hatlapfejű, vagy torx ? Utóbbi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Utóbbi. legalábbis gyárilag,nekem volt már kicserélve,előző tulaj balf@szsága miatt sima 6lapfejűre. De,így utólag belegondolva,jobb is volt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Boldog szülinapot Kumabushi cartársnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Boldog szülinapot Kumabushi cartársnak! Csatlakozom az előttem szólóhoz! Boldog születésnapot Kuma koma! Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Csatlakozom az előttem szólóhoz! Boldog születésnapot Kuma koma! Sok boldogat Kuma! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Boldog szülinapot Kumabushi cartársnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jnsattila Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Helló mindenkinek, nekem több kérdésem is lenne. Sajnos a csúszós utak miatt sikeresen összetörtem a kis g astrámat. Elég komoly "műtéten" esett át. Most már megint a régi csak hiányzik róla még ez-az! Kérdésem: 1. nem ugrott ki egy légzsák sem de bejelez a műszerfalon, ez miért lehet illetve mit lehet tenni? 2. a bal oldali biztonsági öv nem húzza vissza magát...? 3. Opel jelet és feliratokat honnan tudnék olcsón venni? Több bontóba voltam de csak angol vouxhall jelek voltak. 4. honnan tudnék 14" dísztárcsákat rendelni? (legyen az utángyártott vagy jó árban eredeti) Első körbe kb ennyi lenne. Ami nagyon zavar az a légzsákok lámpája és a biztonsági öv, hogy nem húzza vissza magát. Előre is köszönöm a válaszokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Helló mindenkinek, nekem több kérdésem is lenne. Sajnos a csúszós utak miatt sikeresen összetörtem a kis g astrámat. Elég komoly "műtéten" esett át. Most már megint a régi csak hiányzik róla még ez-az! Kérdésem: 1. nem ugrott ki egy légzsák sem de bejelez a műszerfalon, ez miért lehet illetve mit lehet tenni? 2. a bal oldali biztonsági öv nem húzza vissza magát...? 3. Opel jelet és feliratokat honnan tudnék olcsón venni? Több bontóba voltam de csak angol vouxhall jelek voltak. 4. honnan tudnék 14" dísztárcsákat rendelni? (legyen az utángyártott vagy jó árban eredeti) Első körbe kb ennyi lenne. Ami nagyon zavar az a légzsákok lámpája és a biztonsági öv, hogy nem húzza vissza magát. Előre is köszönöm a válaszokat. Elég egy helyre beírni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Én a feliratokat le szoktam venni,engem zavar :lol: Miért zavar a felirat? Anélkül nem túl "pucér"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lipi-G Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Miért zavar a felirat? Anélkül nem túl "pucér"? Nekem úgy szép,csak kapott volna egy szatyor büdös kecskefejet,aki a csomagtartóajtón lévő opel jelet stiftesen rakatta fel,ott marad a luk :lol:,így az maradni szokott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Sohasem jutott volna eszembe, hogy leszedjem. Én azt hittem, mind stiftes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy astra classic(G) 1.4 twinportba mennyi utólag a tempomat? Ki foglalkozik ilyesmivel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jnsattila Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Helló mindenkinek, nekem több kérdésem is lenne. Sajnos a csúszós utak miatt sikeresen összetörtem a kis g astrámat. Elég komoly "műtéten" esett át. Most már megint a régi csak hiányzik róla még ez-az! Kérdésem: 1. nem ugrott ki egy légzsák sem de bejelez a műszerfalon, ez miért lehet illetve mit lehet tenni? 2. a bal oldali biztonsági öv nem húzza vissza magát...? 3. Opel jelet és feliratokat honnan tudnék olcsón venni? Több bontóba voltam de csak angol vouxhall jelek voltak. 4. honnan tudnék 14" dísztárcsákat rendelni? (legyen az utángyártott vagy jó árban eredeti) Első körbe kb ennyi lenne. Ami nagyon zavar az a légzsákok lámpája és a biztonsági öv, hogy nem húzza vissza magát. Előre is köszönöm a válaszokat. valaki tud a fentiekben segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy astra classic(G) 1.4 twinportba mennyi utólag a tempomat? Ki foglalkozik ilyesmivel? Wessz fórumtársat keresd, legutóbbi értesüléseim szerint 60.000 Ft. Majd ha 30.000 lesz szóljatok, akkor én is berakatok egyet. valaki tud a fentiekben segíteni? Igen, tud. Viccet félretéve egy órája sem kérdezted, és a másik topicban már kaptál is választ, szóval nem értem ezt a türelmetlenséget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 valaki tud a fentiekben segíteni? Hát az hogy az öv nem megy vissza, azért van, mert az övfeszitő piropatronja eldurrant(ütközéskor), ez normális, ezért találták ki. Nincs mese, vagy használod igy, vagy patron-csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Wessz fórumtársat keresd, legutóbbi értesüléseim szerint 60.000 Ft. Majd ha 30.000 lesz szóljatok, akkor én is berakatok egyet. Igen, tud. Viccet félretéve egy órája sem kérdezted, és a másik topicban már kaptál is választ, szóval nem értem ezt a türelmetlenséget. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Köszi. Azért nem kellett volna mindenhova beírni! :lol: A dízelbe meg a szervízelésbe elfelejtetted beírni a tempomatot,javítsd kérlek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Sziasztok! Erről mit gondoltok? "...Autoklubot azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy egy valós értékeket nyújtó közösséget adjunk a magyarországi autós társadalomnak ..." Link Nekem szimpla adathalászatnak tűnik... Agip kutakon (nem mindegyiken) 5-10Ft/liter kedvezmény a naftából. Ez az egy ami miatt végigolvastam a tájékoztatót. Vicces a gumiabroncsokra 30-50százalékos kedvezmény, pláne hogy piaci átlagárak az itt akciós összegek... :D Ami kiderült az apró betűből, hogy az adataidat felhasználják, küldhetnek hírlevelet emilben, és postán, stb... Kérdés, hogy a literenkénti 5-10forint kedvezményért akarom-e hogy a postaládám elduguljon a DirektMarketing küldeményektől, és 1,37 darab fenyő kivágassék a papírért amire ezeket nyomják... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 Hát az hogy az öv nem megy vissza, azért van, mert az övfeszitő piropatronja eldurrant(ütközéskor), ez normális, ezért találták ki. Nincs mese, vagy használod igy, vagy patron-csere. Szerintem nincs köze a patronhoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stofl Elküldve Február2, 2011 Megoszt Elküldve Február2, 2011 valaki tud a fentiekben segíteni? Egy centit sem megy vissza? Se ki, se be? Vagy csak nagyon lassan és csak kicsit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts