dremu Elküldve Május11, 2005 Elküldve Május11, 2005 Ez a wax nem bassza a festák réteget???????????????????????????????????? Ez a wax nem bassza a festák réteget???????????????????????????????????? Ez a wax nem bassza a festák réteget???????????????????????????????????? Ez a wax nem bassza a festák réteget???????????????????????????????????? :lol:
meriva1.8 Elküldve Május11, 2005 Elküldve Május11, 2005 DE IGEN!! Ha spaklival hordod fel és smirglivel polírozod! :twisted: :twisted: :twisted:
dremu Elküldve Május11, 2005 Elküldve Május11, 2005 Oké mert erről rosszat is mondtak nekem!!!! Ez akkor nem az a régi súrolós ugye? :lol:
meriva1.8 Elküldve Május11, 2005 Elküldve Május11, 2005 Nem, ez nem polírpaszta. Viszont a kátránycseppeket meg hasonlókat nagyon szépen leszedi. Meg a buzuki fényezést a tükrömről. Sőt az előző Astrámra 1x rácsukódott a tolókapum, na a Hammerite-t is szépen leszedte a sárvédőről. 1996 óta használom és eddig nem volt panaszom rá. Persze ha Neoluxal van fényezve a kocsid.......... :lol:
warwolf Elküldve Május11, 2005 Elküldve Május11, 2005 Persze ha Neoluxal van fényezve a kocsid.......... :lol: :lol: :D :lol: :lol: :lol:
Gepard Elküldve Május11, 2005 Elküldve Május11, 2005 Na persze, közben egyfolytában csajozol, úgy persze, hogy nem megy a meló! :lol: Én olyankor a környékről mindenkit elzavarok, mert idegesítenek csak, anyám meg is jegyezte, hogy olyan, mint az apja, ha a kocsirról van szó..... Hát nekem ne is ugráljon ott senki sem amikor kiganézom, mert rosszul vagyok ha összekenik pillanatok alatt.
warwolf Elküldve Május11, 2005 Elküldve Május11, 2005 Tessék wolf? Nem értem! Npasi poenján somolyogtam.De ugye nem dobozos Neoluxal van fényezve a gép? :wink:
dremu Elküldve Május12, 2005 Elküldve Május12, 2005 Gyári! :lol: Nem tudom mi az a dobozos Neolux-es kérdés! (Lehet hülye vagyok?)
warwolf Elküldve Május12, 2005 Elküldve Május12, 2005 Gyári! :lol: Nem tudom mi az a dobozos Neolux-es kérdés! (Lehet hülye vagyok?) Azok a festékes flakonok, amik úgy néznek ki, mint a dezodoros doboz.Amivel a huligánok fújkálnak. :D :lol: :lol:
dremu Elküldve Május12, 2005 Elküldve Május12, 2005 Akkor gondolom nyogodtan Turtlézhetek ugyi? Wolf?:lol:
warwolf Elküldve Május12, 2005 Elküldve Május12, 2005 Akkor gondolom nyogodtan Turtlézhetek ugyi? Wolf?:lol: Mindaszéééél! :D
meriva1.8 Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 Szia Nyuszifül! Nagyon leállt ez a fórum. Senki sem van itten soha :?: Is there anybody out there?
nyuszifül Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 Szia Nyuszifül! Nagyon leállt ez a fórum. Senki sem van itten soha :?: Is there anybody out there? szia, én személy szerint sokat dolgoztam mostanában. a többiekről nem tudok, lehet a solti talin akarják kibeszélni magukat :wink:
telo Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 Szia Nyuszifül! Nagyon leállt ez a fórum. Senki sem van itten soha :?: Is there anybody out there? Hagyunk titeket kibontakozni... :roll: :wink: Amúgy én is sokat dolgozom mostanában...
Gelko Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 Hagyunk titeket kibontakozni... :roll: :wink: Amúgy én is sokat dolgozom mostanában... Sziasztok ! hát tényleg leálltunk de kissé pörgessük fel magunkat ezen a szép napos délelöttön....csak azért pörgök mert most keltem fel :lol: és nehogy túlzásba vigyétek a melót :yawinkle:
nyuszifül Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 Sziasztok ! hát tényleg leálltunk de kissé pörgessük fel magunkat ezen a szép napos délelöttön....csak azért pörgök mert most keltem fel :lol: és nehogy túlzásba vigyétek a melót :yawinkle: na nézd már kit látnak szemeim :shock: helló. jól eltüntél. :D
Gelko Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 hát igen.... nem volt időm forumozni az alvásról pedig kezdek leszokni :lol: a szorgalmi időszak vége már csak ilyen....de Gelko Visszatér ! és csak Neked Nyuszi.... :oops: :wink:
nyuszifül Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 hát igen.... nem volt időm forumozni az alvásról pedig kezdek leszokni :lol: a szorgalmi időszak vége már csak ilyen....de Gelko Visszatér ! és csak Neked Nyuszi.... :oops: :wink: :oops: :oops: :oops: ez igazán kedves, rámfért már egy jó dolog a mai nap.(péntek 13)
Gelko Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 :oops: :oops: :oops: ez igazán kedves, rámfért már egy jó dolog a mai nap.(péntek 13) el is felejtettem h ma péntek 13 van :roll: csaknem babonás vagy ?....én sztem veszek lottót :wink:
nyuszifül Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 el is felejtettem h ma péntek 13 van :roll: csaknem babonás vagy ?....én sztem veszek lottót :wink: nem én boszorkány vagyok....s rájuk ilyenkor rossz idő van :roll:
Gelko Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 nem én boszorkány vagyok....s rájuk ilyenkor rossz idő van :roll: szóval a XXI.századi boszik Astrával járnak :shock: ....mindig tanul az ember :lol: tudtam én h boszi vagy...mindig is gyanús voltál nekem :wink:
nyuszifül Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 szóval a XXI.századi boszik Astrával járnak :shock: ....mindig tanul az ember :lol: tudtam én h boszi vagy...mindig is gyanús voltál nekem :wink: hát ezt meg hogy értsem??????????????? :shock: azonnal magyarázd meg :!: :D
nyuszifül Elküldve Május13, 2005 Elküldve Május13, 2005 tudtam én h boszi vagy...mindig is gyanús voltál nekem :wink:
Recommended Posts