Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

figyi, jelzem, hogy ki tudom törölni, és szavazást fogunk erről tartani, sőt, asszem le is tudom tiltani a Te avatar feltöltéseidet :) :D

( igen, életveszélyesen megfenyegettelek :D )

Elküldve
Hu vazze ez aztán a nyomozás!

Más,jó hírem van,készül a két muslincás avatar képem!Közkívánatra! :) :D

Te ezt nem tudhatod miről van szó....

De tudom ki a csíra :D

Elküldve
figyi, jelzem, hogy ki tudom törölni, és szavazást fogunk erről tartani, sőt, asszem le is tudom tiltani a Te avatar feltöltéseidet :) :D

Jaj,félek.Tán töröltetem magam a forumról

! :D

Elküldve

Ezt sértésnek veszem :) , de attól függetlenül igazad van:D!

fúúú de utálom a H astrásokat .... :D

főleg azt aki idejár a G-be ,ugye tudod kiről beszélek levi...az majdnem olyan mint a livi :D

Elküldve
figyi, jelzem, hogy ki tudom törölni, és szavazást fogunk erről tartani, sőt, asszem le is tudom tiltani a Te avatar feltöltéseidet :D :D

Ez a beszéd! :)

Elküldve

Talán, hogy sok nekem ez a két felhasználónév, arról? :)

Elnézést mindenkitől, akit megsértettem erkölcsileg, vagy vallási hovatartozásában vagy szimplán csak rohadtul elege volt már:D!

akkor tudod miről beszélek :D

Ugye harmlevi :D

Elküldve
Ilyenkor próbáld meg a pótkulcsot,ha kéznél van.....Ezzl kizárhatod a vezérlő bajt.Találkoztam olyannal,hogy a vezérlő eldobja a kp kódot...

Köszönöm az ötletet, de a pótkulcsom nem távirányítós.

Elküldve

ez is jobb hely, de hagytuk játszani a gyereket...

jó vicc vót, oszt kész. pedig ha figyeltetek volna akkor tök könnyen rá lehetett jönni hogy Ő az.

ugyanis senki más nem hozzászól majd idéz, mindenki idéz majd hozzászól. Csk Ő nem :) én kb 1 perc alatt rájöttem a turpisságra :D

Elküldve

Nekem tetszett!:D

Talán, hogy sok nekem ez a két felhasználónév, arról? :)

Elnézést mindenkitől, akit megsértettem erkölcsileg, vagy vallási hovatartozásában vagy szimplán csak rohadtul elege volt már:D!

Elküldve

Pedig én azt hittem, hogy IP alapján jöttél rá:D!

Tényleg, csak én írok így, eddig nem törődtem vele:)!

ez is jobb hely, de hagytuk játszani a gyereket...

jó vicc vót, oszt kész. pedig ha figyeltetek volna akkor tök könnyen rá lehetett jönni hogy Ő az.

ugyanis senki más nem hozzászól majd idéz, mindenki idéz majd hozzászól. Csk Ő nem :) én kb 1 perc alatt rájöttem a turpisságra :D

Elküldve
Pedig én azt hittem, hogy IP alapján jöttél rá:)!

Egynek jó volt :D

Elküldve
Pedig én azt hittem, hogy IP alapján jöttél rá:)!

azért leellenöriztem a megérzésemet, de az alapötlet az a hozzászólásokból jöttek :D

okosvagyokén :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.