Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Én higgadt vagyok... :) Csak jó érzés, ha előzni akarsz, gyorsan be is tudod fejezni.

Még jobb, ha fel tudod mérni, hogy mikor lehet előzni. :D

Elküldve
Még jobb, ha fel tudod mérni, hogy mikor lehet előzni. :)

Egy erősebb motor nem a felmérést teszi szükségtelenné, hanem a lehetőségek számát növeli... :D

Elküldve
Egy erősebb motor nem a felmérést teszi szükségtelenné, hanem a lehetőségek számát növeli... :)

És túlzott önbizalmat adnak, ami leginkább street racer & fighter hajlammal párosítva közveszélyes. Van akin az idő sem segít, ki sem növi.

Ne értsd félre ez nem személyeskedés, ez sokéves tapasztalatom.

Elküldve
És túlzott önbizalmat adnak, ami leginkább street racer & fighter hajlammal párosítva közveszélyes. Van akin az idő sem segít, ki sem növi.

Ne értsd félre ez nem személyeskedés, ez sokéves tapasztalatom.

Nem értettem... :) Az általad említett csoportnál pedig mindegy, mivel közlekedik, 68 Le is lehet ön- és közveszélyes.

Elküldve
Nem értettem... :) Az általad említett csoportnál pedig mindegy, mivel közlekedik, 68 Le is lehet ön- és közveszélyes.

Nem vitatom, de...

Ifjú titán friss jogsival mindig tudását meghaladó vassal és módon pirít.

Láttál mostanában suhancot friss "A" jogsival rendszámos Simsonon v. 125ccm -es gépen kezdeni? "B"- vel Ladázni? Fél éven belül szénné tuningol bármilyen járgányt.

Elküldve
Majd lehiggadtok ti is. Meglátjátok.

Majd? Betöltöttem a 40-et, 22 éve vezetek. :) És teljesen higgadt vagyok, de ebbe 1-1 gyorsulgatás belefér biztonságos körülmények között. Amúgy a sebességhatárokat betartom mindig.

Elküldve

Sziasztok! Teszteltem.

Z14XE Astra G 2003, Z14XE Astra G Classic II 2005.

Mindkettőnél működött a kivillogtatás, vagyis ha gázt féket nyomtam, akkor a hibajelző folyamatosan villogott mindkettőnél.

A középső kijelző pedig csak a Classicnál működik, hogy a két gombot nyomom egyszerre és sebességet ír. Utána pedig egy kijelző tesztet kapcsol.

A 2003-asnál a kijelző semmit nem csinált, csak az időt lehet állítani.

Elküldve
Nem vitatom, de...

Ifjú titán friss jogsival mindig tudását meghaladó vassal és módon pirít.

Láttál mostanában suhancot friss "A" jogsival rendszámos Simsonon v. 125ccm -es gépen kezdeni? "B"- vel Ladázni? Fél éven belül szénné tuningol bármilyen járgányt.

mindkettőtöknek igaza van..... én általában 100-120 as tempóval közlekedek,ahol lehet.....Lacházán 40:)

Elküldve
Ma mértem én is. Legalább a fele városi rövid út, plusz egy Esztergomi kiruccanás Tarján felé a szerpentinen, így lett 8,9 lit. Szerintem nem rossz.

Nekem olyan 8-9 vegyesbe,nem taposva:)

A fogyasztási adatokból is látszik, hogy normálisan közlekedünk! :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.