Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Viszont a merivát,amit néztem,világított az EPS lámpa,azt mondták,merült aksi miatt van.

??

elképzelhető...de nemtom....

látva azt hogy indításkor az ABS világít majd elalszik...oszt csak azért mert leesik a feszültség

Elküldve
elképzelhető...de nemtom....

látva azt hogy indításkor az ABS világít majd elalszik...oszt csak azért mert leesik a feszültség

Akkor töltsük meg,és akkor nézzem meg,hogy mit csinál?Ha akkor elalszik,akkor no para?

Bocs a ??

Elküldve
Viszont a merivát,amit néztem,világított az EPS lámpa,azt mondták,merült aksi miatt van.

??

Egyszerű, menni kell vele 1 kört, és kiderül, működik-e a szervo. :)

Az alacsony akkufeszültségnek meg más jelei is vannak.

Elküldve

??

electric power steering EPS elektromos szervókormány.

Elküldve
Ezt tom,csak,hogy mé világít,no azt nem.

Nem akarlak ijesztgetni, de egy másik fórumon 300-at mondtak a szervomotor cseréjére.

Legjobb lenne elvinni egy állapotfelmérésre, hátha ott többet tudnak mondani a hiba okáról.

Elküldve
Ezt tom,csak,hogy mé világít,no azt nem.

Hát az bizony azért világít mert valami nem koser ott a szervó körül :)

Viccen kivül szervizbe vele ott meg mondják a tutit.

Elküldve
Hát az bizony azért világít mert valami nem koser ott a szervó körül :D

Viccen kivül szervizbe vele ott meg mondják a tutit.

Majd holnap irány az opel körös,ők majd meglesik.De az tény,hogy régóta állt az autó,és éppen csak,hogy beindult,szóval ez is lehet az oka,nem tudom,holnap ilyenkor okosabb leszek. :)

Elküldve
Majd holnap irány az opel körös,ők majd meglesik.De az tény,hogy régóta állt az autó,és éppen csak,hogy beindult,szóval ez is lehet az oka,nem tudom,holnap ilyenkor okosabb leszek. :)

Ja ja az a tiszta dolog.

Azt milyen idő van felétek?

Elküldve
Ja ja az a tiszta dolog.

Azt milyen idő van felétek?

Sz@r.Köd,hideg,eső,meg lassan fagy is,ha így haladunk.Reggel akratlanul is driftelek :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.