Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Segítsetek légyszíves! A bal hátsó ajtókárpitot szeretném leszedni, mert a központi zár nem viszi azt az ajtót, illetve csak néha.

Olvastam Hic leírását az ajtókárpit leszedéséről, de a hátsónál nem boldogulok. 4 csavart már kiszedtem, semmi nem mozdul semerre.

Hogy csináljam?

Az elektromos ablakkapcsoló és a csipogó alattit se felejtsd el kivenni, meg ami látható helyen van. Nem tudom pontosan hány db csavar van, lehet pont 4. Ha a csavarokat kiszedted belekapaszkodsz alul és jól megrántod magad felé, a patentok kipattannak (a bent marad csavaroknál meg eltörik a kárpit).

Elküldve

Érdeklődnék,hogy nem e kell valakinek óócsóóóóba bontott alkatrész??Akármi bármi.Hétfőn megyek a raktárba és ha van akkor könnyen beszerezhető :) :D

Ha bármi érdekel.PÜ-ben keress meg

Elküldve
Érdeklődnék,hogy nem e kell valakinek óócsóóóóba bontott alkatrész??Akármi bármi.Hétfőn megyek a raktárba és ha van akkor könnyen beszerezhető :) :D

Ha bármi érdekel.PÜ-ben keress meg

tudod....

még mindig hátsó villanyablak :D

Elküldve
Az elektromos ablakkapcsoló és a csipogó alattit se felejtsd el kivenni, meg ami látható helyen van. Nem tudom pontosan hány db csavar van, lehet pont 4. Ha a csavarokat kiszedted belekapaszkodsz alul és jól megrántod magad felé, a patentok kipattannak (a bent marad csavaroknál meg eltörik a kárpit).

Köszi! Az ablakkapcsoló helye alatt nem is gondoltam, akkor az lesz a baj! A csipogó helye alattit megtaláltam. Akkor ez 5 csavar eddig.

Valaki tudja hány darab van összesen?

Visszarakás egyszerűbb? Patentok vajon megmaradnak? Hú, csak nem töröm el.

Elküldve
Köszi! Az ablakkapcsoló helye alatt nem is gondoltam, akkor az lesz a baj! A csipogó helye alattit megtaláltam. Akkor ez 5 csavar eddig.

Valaki tudja hány darab van összesen?

Visszarakás egyszerűbb? Patentok vajon megmaradnak? Hú, csak nem töröm el.

Hát ilyen hidegekbe fene sem tudja, de annyira nem vészes. Ezek jobbfajta patentok.

Elküldve
Hát ilyen hidegekbe fene sem tudja, de annyira nem vészes. Ezek jobbfajta patentok.

Na még amit elfelejtettem. Az ablaktekerő kart hogyan kell leszedni? Csak erőből magamfelé, vagy annak is van valami csavarja, trükkje? Nem mertem már jobban erőltetni.

Elküldve
Na még amit elfelejtettem. Az ablaktekerő kart hogyan kell leszedni? Csak erőből magamfelé, vagy annak is van valami csavarja, trükkje? Nem mertem már jobban erőltetni.

ne erőltesd..van egy omega gyűrű az fogja :)

Elküldve
semmi baj nincs vele....csak hát mp3-at nem játszik

Nekem nem lényeg az mp3,sokkal szebb a zene,ha nincs szarrá tömörítve.Én még régimódi vagyok. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.