Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ez csak azt mutatja hogy láttad a hirdetést régebben is, meg hogy senkinek nem kell ez a kocsi ennyiért. Azt nem írtad hogy figyelitek-e a GYÁRI 162 lovat a 2literes motorból, vagy ilyesmi!! :lol: :lol: :lol:

Más.

Este megnézzük az IP-t?

Te lükheeeeeee.

Szerinted miért írtam, hogy "OPC Light" ?

Ne kalimpálj, mert 1re jobban belegabajodsz :lol: :D :lol: :lol:

Elküldve

Te lükheeeeeee.

Szerinted miért írtam, hogy "OPC Light" ?

Ne kalimpálj, mert 1re jobban belegabajodsz

Akkor sem adom fel! Igenis ismeretlen ez a motor!!! :lol: :lol:

Elküldve
Én legalább bevallom, nem úgy, mint Te! :lol: :D :lol: :lol:

Bevallod ?

Még szép, miután itt szánkoztál a flaszteron és banánhély meg sehol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mit kellene bevállalnom ?

Ebből kiindulva neked az a mániád, hogy tudsz valamit és úgy csinálsz mintha fogalmad se lenne róla ?

Ha így lenne: rosszul csinálod.

Mert eddig pont a fordítottja jött le :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Elküldve

Bevallod ?

Még szép, miután itt szánkoztál a flaszteron és banánhély meg sehol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mit kellene bevállalnom ?

Ebből kiindulva neked az a mániád, hogy tudsz valamit és úgy csinálsz mintha fogalmad se lenne róla ?

Ha így lenne: rosszul csinálod.

Mert eddig pont a fordítottja jött le

Na jó feladom. Különben is látom nagyon kiphent vagy. :wink:

Ezért készültem is egy kis meglepivel, az F Astra felni-gumiból kéne átrakni a kormányszervós hozzászólásokat, az F Astra kormányszervó topicba. Megtennéd? :D

Elküldve
Tied sem rossz!

Van róla még valahol több kép?

Sajnos nincs és nem igazán értek még a számítógéphez ezért felrakni se igazán tudok.ha gondolod küldök email-be,az már megy.
Elküldve
Jahh azt elfelejtettem megírni, hogy nagyon széph ez is ezt is köszönöm,ez az elsö autóm amit igazán szeretek.csak egy turbós motor hiányzik belöle(ez még sajnos messze van).
Elküldve

Biztos igazatok van, én ilyen mélységig nem értek hozzá, nekem volt A Vectra 2.0 16V, arra is azt mondják, 150 L van benne.Távol álljon tőlem, nem vitázni akarok, én így tudtam.150,vagy 160, vagy 136, végülis mindegy!

Üdv

Elküldve

Egyébként a lóerőkön jól elcsámcsogtunk, de arra nincs ötlet, hogy miért eheti az olajat.Tócsa nincs alatta sose.Az jó vicc, hogy szereti, csak engem nyugtalanít a dolog! :wink:

Üdv

Elküldve
Egyébként a lóerőkön jól elcsámcsogtunk, de arra nincs ötlet, hogy miért eheti az olajat.Tócsa nincs alatta sose.Az jó vicc, hogy szereti, csak engem nyugtalanít a dolog! :wink:

Üdv

Sajnos az Opel motorok viszonylag sok olajat fogyaszthatnak. Ha már nagyon zavar, akkor kezdheteg egy hengerfej leszedéssel. Szelepszár szimmering csere ( ha valaki ügyes, és van célszerszáma, akkor nem kell leszedni ). Az esetek egy részében segít. Ha komolyabban bele akarsz folyni, akkor a dugókat is ki kell húzni. Minimum a gyűrűzés, de ha kopott a henger, vagy rossz az illesztés, akkor a dugókat is cserélni kell. Gyári előírás szerint ilyenkor a hajtókarokat is cserélni kéne. Ez egyébként néha elmarad.

Hirtelen ennyi.

Elküldve

Üdv

Milyen olaj van benne?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.