telo Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Végre megy a chat topik! :lol: Nem kellett parancsba adnom... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Végre megy a chat topik! :lol: Nem kellett parancsba adnom... :roll: Hello Telo ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Hello Telo ! Hi, én most egy kicsit visszafogom magam, mert mostanában sok dolgom van... De ti csak írjatok! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Végre megy a chat topik! :lol: Nem kellett parancsba adnom... :roll: szia, gondoskodtam róla 8) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 mész ? én Szegeddel szemezgettem-ha nem jön össze a vasárnap :roll: gondolkodom rajta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 gondolkodom rajta Menj ! :lol: :supz: :rock: :smt041 most lépek :homework: ....majd jövök ! Sziasztok ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Nyuszi ! mindenki itthagyott ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Nyuszi ! mindenki itthagyott ? :roll: szia, dolgozunk, sok a meló. :lol: örülök, hogy itt vagy :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 szia, dolgozunk, sok a meló. :lol: örülök, hogy itt vagy :wink: dolgozzatok csak...én meg szállingózom ide-oda :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 dolgozzatok csak...én meg szállingózom ide-oda :lol: Nálatok esik a hav és megirigyelted ? :lol: :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 dolgozzatok csak...én meg szállingózom ide-oda :D hát én már mára besokk :shock: altam :lol: , 1 óra és megyek haza, de te csak szállingózz nyugodtan :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Nálatok esik a hav és megirigyelted ? és közben azt éneklem h miért nincs nyáron hóóóóóóóóóó....? :smt034 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 és közben azt éneklem h miért nincs nyáron hóóóóóóóóóó....? :smt034 ....de nem van :lol:.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 az volna jó ha volna hó.............. ....de nem van :D.... :wink: :lol: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 az volna jó ha volna hó.............. Tudod : sál, sapka !!!!!!!!!!! :wink: :lol: :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Tudod : sál, sapka !!!!!!!!!!! nem jöttök szánkózni ? :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Ismered a viccet nemde ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 aha ! kb annyi idős mint én :lol: Egy nagy klasszikus :lol: :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Egy nagy klasszikus na jól elveszítewttm a fonalat, de számláznom kellett, a fene ezt a munkaheylet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 olvass vissza és megtalálod :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 sziasztok, nemsokára megyek haza, jó hétvégét mindenkinek jövőhéten találkozunk :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 sziasztok, nemsokára megyek haza, jó hétvégét mindenkinek jövőhéten találkozunk :wink: neked is! hali :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Mindenkinek jó hétvégét! Én nem leszek itt, de hétfőn csekkolom majd a termést... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pityus Elküldve Május7, 2005 Megoszt Elküldve Május7, 2005 Ha megengeditek csatlakoznék a társasághoz. Mivel az a cím, hogy "..erről-arról", én is írnék erről-arról. Idén februárba vettem egy Twinportos 1,4-es Classic II-est. Mikor megjelent a Classic II, már akkor csodáltam, hogy milyen szép formája van. Ez a 7. autóm, de valahogy ennél a tipusnál érzem igazán, hogy szinte családtag. Ennyit röviden mint bemutatkozás. Üdv mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts