Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Nekem le kell lépnem egy időre. Talán ma még leszek. Sziasztok! Szió! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 És visszatértem, mint a denevérember! :lol: Hol is hagytam abba, már megint egy csomó mindent kellet visszaolvasnom, persze ez nem baj, legalább megy a fórum. Na én annó Fehérváron csináltattam meg a maszkot meg a szempillákat. Elég olcsó volt, de a mostani árkat nemtudom, majd elmegyek és megkérdezem őket. Keszthely marhajó hely, pláne ha ilyen szép napsütéses idő van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Ez így van. Van valami jó ötleted esetleg? Vagy tudod annak aboltnak a pontos címét (esetleg weboldal?) THX! utánanézek ! valahol megvan a telefonszámuk..... egyébként átjössz a kőhídnál,majd az első lámpa jobbra,a gimi mellett le és ott van az egyik sarkon ! a Dalí nagyon jó én már láttam :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Szia Nyuszmusz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 utánanézek ! valahol megvan a telefonszámuk..... egyébként átjössz a kőhídnál,majd az első lámpa jobbra,a gimi mellett le és ott van az egyik sarkon ! a Dalí nagyon jó én már láttam :wink: Ahol a virágosok és az OMV kút van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 de jó neked, ezért utálok ilyen messze lenni, a franc vigye, mindenről lemaradok :lol: azért én egy picit irigyellek h Debrecenben laksz :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Ahol a virágosok és az OMV kút van? jaja Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 azért én egy picit irigyellek h Debrecenben laksz :roll: Én is néha úgy érzem,hogy elhúznék innen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 megvan !!!!! Címe:1184 Budapest Nefelejcs u. 22. Telefonszáma:06-70-265-2422 hívd fel őket,mert elsősorban hifivel foglalkoznak...de vannak tuning cuccaik..és jó fejek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 azért én egy picit irigyellek h Debrecenben laksz :roll: miéert????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 megvan !!!!! Címe:1184 Budapest Nefelejcs u. 22. Telefonszáma:06-70-265-2422 hívd fel őket,mert elsősorban hifivel foglalkoznak...de vannak tuning cuccaik..és jó fejek :wink: Köszi!!!! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Én is néha úgy érzem,hogy elhúznék innen.... na ezzel én is így vagyok :? köszi a képeket előre is, remélem össezjön.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Na léptem! Sziasztok, további jó mulatást :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 miéert????? ez mondjuk a saját véleményem de Bp elég undorító egy hely. közlekedni nem lehet az utak miatt az egy dolog...a BkV említésre sem méltó..és érdemes végignézni az embereken....nem szeretem Bp-et.... ..arról még nem is beszéltem h milyen koszos egy hely..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Na léptem! Sziasztok, további jó mulatást :wink: Szia ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Na léptem! Sziasztok, további jó mulatást :wink: szia :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 ez mondjuk a saját véleményem de Bp elég undorító egy hely. közlekedni nem lehet az utak miatt az egy dolog...a BkV említésre sem méltó..és érdemes végignézni az embereken....nem szeretem Bp-et.... ..arról még nem is beszéltem h milyen koszos egy hely..... :lol: Akkor majd egyszer körbemutatom az én városomat, de szerintem az itt élők pont uezt gondolják rólamint ti Bpről Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 :lol: :D :lol: mindenki máshová akar menni...tényleg ! te felköltöznél ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 éltem fent egy darabig, azaz inkább sokat jártam fel, a barátom ott lakott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 éltem fent egy darabig, azaz inkább sokat jártam fel, a barátom ott lakott. melyik részen ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 melyik részen ? :?: :?: :?: miért olyan fontos ez? a tesójáéknál laktunk a Parlamnt mögött nem tudom az utcát :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 :?: :?: :?: miért olyan fontos ez? a tesójáéknál laktunk a Parlamnt mögött nem tudom az utcát :? abszolult nem fontos csak kiváncsi voltam-téma feledve :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 abszolult nem fontos csak kiváncsi voltam-téma feledve :lol: :D :lol: jól van na. jövőhéten Szolnokon lesz Edda koncert :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 jól van na. jövőhéten Szolnokon lesz Edda koncert :wink: mész ? én Szegeddel szemezgettem-ha nem jön össze a vasárnap :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts