Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

És visszatértem, mint a denevérember! :lol:

Hol is hagytam abba, már megint egy csomó mindent kellet visszaolvasnom, persze ez nem baj, legalább megy a fórum.

Na én annó Fehérváron csináltattam meg a maszkot meg a szempillákat. Elég olcsó volt, de a mostani árkat nemtudom, majd elmegyek és megkérdezem őket.

Keszthely marhajó hely, pláne ha ilyen szép napsütéses idő van.

Elküldve
Ez így van. Van valami jó ötleted esetleg? Vagy tudod annak aboltnak a pontos címét (esetleg weboldal?) THX!

utánanézek ! valahol megvan a telefonszámuk.....

egyébként átjössz a kőhídnál,majd az első lámpa jobbra,a gimi mellett le és ott van az egyik sarkon !

a Dalí nagyon jó én már láttam :wink:

Elküldve

utánanézek ! valahol megvan a telefonszámuk.....

egyébként átjössz a kőhídnál,majd az első lámpa jobbra,a gimi mellett le és ott van az egyik sarkon !

a Dalí nagyon jó én már láttam :wink:

Ahol a virágosok és az OMV kút van?

Elküldve
de jó neked, ezért utálok ilyen messze lenni, a franc vigye, mindenről lemaradok :lol:

azért én egy picit irigyellek h Debrecenben laksz :roll:

Elküldve

megvan !!!!!

Címe:1184 Budapest Nefelejcs u. 22.

Telefonszáma:06-70-265-2422

hívd fel őket,mert elsősorban hifivel foglalkoznak...de vannak tuning cuccaik..és jó fejek :wink:

Elküldve
megvan !!!!!

Címe:1184 Budapest Nefelejcs u. 22.

Telefonszáma:06-70-265-2422

hívd fel őket,mert elsősorban hifivel foglalkoznak...de vannak tuning cuccaik..és jó fejek :wink:

Köszi!!!! :wink:

Elküldve
miéert?????

ez mondjuk a saját véleményem de Bp elég undorító egy hely.

közlekedni nem lehet az utak miatt az egy dolog...a BkV említésre sem méltó..és érdemes végignézni az embereken....nem szeretem Bp-et....

..arról még nem is beszéltem h milyen koszos egy hely..... :lol:

Elküldve

ez mondjuk a saját véleményem de Bp elég undorító egy hely.

közlekedni nem lehet az utak miatt az egy dolog...a BkV említésre sem méltó..és érdemes végignézni az embereken....nem szeretem Bp-et....

..arról még nem is beszéltem h milyen koszos egy hely..... :lol:

Akkor majd egyszer körbemutatom az én városomat, de szerintem az itt élők pont uezt gondolják rólamint ti Bpről

Elküldve
:?: :?: :?:

miért olyan fontos ez?

a tesójáéknál laktunk a Parlamnt mögött nem tudom az utcát :?

abszolult nem fontos csak kiváncsi voltam-téma feledve :lol: :D :lol:

Elküldve
jól van na.

jövőhéten Szolnokon lesz Edda koncert :wink:

mész ? én Szegeddel szemezgettem-ha nem jön össze a vasárnap :roll:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.