Jim Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Nekem le kell lépnem egy időre. Talán ma még leszek. Sziasztok! Szió!
BallaImi Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 És visszatértem, mint a denevérember! :lol: Hol is hagytam abba, már megint egy csomó mindent kellet visszaolvasnom, persze ez nem baj, legalább megy a fórum. Na én annó Fehérváron csináltattam meg a maszkot meg a szempillákat. Elég olcsó volt, de a mostani árkat nemtudom, majd elmegyek és megkérdezem őket. Keszthely marhajó hely, pláne ha ilyen szép napsütéses idő van.
Gelko Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Ez így van. Van valami jó ötleted esetleg? Vagy tudod annak aboltnak a pontos címét (esetleg weboldal?) THX! utánanézek ! valahol megvan a telefonszámuk..... egyébként átjössz a kőhídnál,majd az első lámpa jobbra,a gimi mellett le és ott van az egyik sarkon ! a Dalí nagyon jó én már láttam :wink:
Jim Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 utánanézek ! valahol megvan a telefonszámuk..... egyébként átjössz a kőhídnál,majd az első lámpa jobbra,a gimi mellett le és ott van az egyik sarkon ! a Dalí nagyon jó én már láttam :wink: Ahol a virágosok és az OMV kút van?
Gelko Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 de jó neked, ezért utálok ilyen messze lenni, a franc vigye, mindenről lemaradok :lol: azért én egy picit irigyellek h Debrecenben laksz :roll:
Jim Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 azért én egy picit irigyellek h Debrecenben laksz :roll: Én is néha úgy érzem,hogy elhúznék innen....
Gelko Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 megvan !!!!! Címe:1184 Budapest Nefelejcs u. 22. Telefonszáma:06-70-265-2422 hívd fel őket,mert elsősorban hifivel foglalkoznak...de vannak tuning cuccaik..és jó fejek :wink:
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 azért én egy picit irigyellek h Debrecenben laksz :roll: miéert?????
Jim Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 megvan !!!!! Címe:1184 Budapest Nefelejcs u. 22. Telefonszáma:06-70-265-2422 hívd fel őket,mert elsősorban hifivel foglalkoznak...de vannak tuning cuccaik..és jó fejek :wink: Köszi!!!! :wink:
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Én is néha úgy érzem,hogy elhúznék innen.... na ezzel én is így vagyok :? köszi a képeket előre is, remélem össezjön.... :wink:
Gelko Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 miéert????? ez mondjuk a saját véleményem de Bp elég undorító egy hely. közlekedni nem lehet az utak miatt az egy dolog...a BkV említésre sem méltó..és érdemes végignézni az embereken....nem szeretem Bp-et.... ..arról még nem is beszéltem h milyen koszos egy hely..... :lol:
Gelko Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Na léptem! Sziasztok, további jó mulatást :wink: Szia !
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Na léptem! Sziasztok, további jó mulatást :wink: szia :wink:
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 ez mondjuk a saját véleményem de Bp elég undorító egy hely. közlekedni nem lehet az utak miatt az egy dolog...a BkV említésre sem méltó..és érdemes végignézni az embereken....nem szeretem Bp-et.... ..arról még nem is beszéltem h milyen koszos egy hely..... :lol: Akkor majd egyszer körbemutatom az én városomat, de szerintem az itt élők pont uezt gondolják rólamint ti Bpről
Gelko Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 :lol: :D :lol: mindenki máshová akar menni...tényleg ! te felköltöznél ?
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 éltem fent egy darabig, azaz inkább sokat jártam fel, a barátom ott lakott.
Gelko Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 éltem fent egy darabig, azaz inkább sokat jártam fel, a barátom ott lakott. melyik részen ?
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 melyik részen ? :?: :?: :?: miért olyan fontos ez? a tesójáéknál laktunk a Parlamnt mögött nem tudom az utcát :?
Gelko Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 :?: :?: :?: miért olyan fontos ez? a tesójáéknál laktunk a Parlamnt mögött nem tudom az utcát :? abszolult nem fontos csak kiváncsi voltam-téma feledve :lol: :D :lol:
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 abszolult nem fontos csak kiváncsi voltam-téma feledve :lol: :D :lol: jól van na. jövőhéten Szolnokon lesz Edda koncert :wink:
Gelko Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 jól van na. jövőhéten Szolnokon lesz Edda koncert :wink: mész ? én Szegeddel szemezgettem-ha nem jön össze a vasárnap :roll:
Recommended Posts