Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
  szopcsi13 írta:
Szasztok! Nekem volt ilyen krómkarika előző astrámban gyárilag. Nem csipáztam, mert a közvilágítás fényei megcsillantak rajta éjjel. Mindig azt hittem, villan valami lámpa a műszerfalon.

De lehet csak velem volt baj. Az a verda nem volt kóser, gyakran villant valami.

Az viszont biztos, hogy bitang jól néz ki!

Én ezt megoldottam.Leszedtem a karikákat,vettem bontóba középkonzolt,két oldali fűtés körüli műanyagokat kilincseket,mind a négy,és elvittem fényezőhöz,és szép autó színű lesz!

Remélhetőleg nemsoká.

Elküldve
  Lipi79 írta:
Én ezt megoldottam.Leszedtem a karikákat,vettem bontóba középkonzolt,két oldali fűtés körüli műanyagokat kilincseket,mind a négy,és elvittem fényezőhöz,és szép autó színű lesz!

Remélhetőleg nemsoká.

optikai tuning + 10le :lol:

Elküldve

hali!

Nemtudjátok hogy lehetne visszanyomozni az autó előző tulaját?

A szervízkünyvbe nincs bele írva , és bank által visszavett autó volt.

Elküldve
  Barna írta:
Sziasztok,

most hogy jön az újabb mediterrán ciklon nagy esővel, toltam fel ilyet a szélvédőre:

http://www.nteam.hu/?t=productoverview&kod=N00004788

Valaki használta már? Ér valamit?

Köszi

Nem pont ezt a márkát, de kentem már fel ilyet. Lipit tudom megerősíteni, van az a sebesség és eső mennyiség aminél nem kell bekapcsolni a törlőt. Persze sokszor nem lehet hasznát venni, pl dzsuvás esőnél, de a legtöbbször azért segít, sőt.

Elküldve
  speter írta:
Nem pont ezt a márkát, de kentem már fel ilyet. Lipit tudom megerősíteni, van az a sebesség és eső mennyiség aminél nem kell bekapcsolni a törlőt. Persze sokszor nem lehet hasznát venni, pl dzsuvás esőnél, de a legtöbbször azért segít, sőt.

Én kb 2 hónaponta bekenem nem csak az első szélvédőt hanem az összes üveget és nagyon sokat jelent. Olyan a hatása mint a kemény viasszolnád a fényezést , lepergeti a fizet. Személyszerint a bevásárlóközpontokban is beszerezhető VIP Car nevezetű cuccost használom . Ára 500- 800 ft között van , attól függ milyen akció van a madaras tescóba :lol: :lol:

Elküldve
  kalap írta:
Én kb 2 hónaponta bekenem nem csak az első szélvédőt hanem az összes üveget és nagyon sokat jelent. Olyan a hatása mint a kemény viasszolnád a fényezést , lepergeti a fizet. Személyszerint a bevásárlóközpontokban is beszerezhető VIP Car nevezetű cuccost használom . Ára 500- 800 ft között van , attól függ milyen akció van a madaras tescóba :lol: :lol:

Köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat!

Elküldve
  szopcsi13 írta:
Szasztok! Nekem volt ilyen krómkarika előző astrámban gyárilag. Nem csipáztam, mert a közvilágítás fényei megcsillantak rajta éjjel. Mindig azt hittem, villan valami lámpa a műszerfalon.

De lehet csak velem volt baj. Az a verda nem volt kóser, gyakran villant valami.

Az viszont biztos, hogy bitang jól néz ki!

Hát igen valóban a közvilágítás fénye meg -megvillan rajta éjjel viszont meg lehet szokni. Nekem nagyon tetszik, viszont újabban a hóbortom az, hogy színre fújassam a küszöböt, oldallécet, és kilincset. A probléma az, hogy 35.000 Ft. az ára valamint egy hétig kellene nélkülöznöm az autóm ami sajnos számomra nem megoldható. Úgyhogy marad az eredetiben a dolog. :lol:

Elküldve
  1.2 gcc írta:
Hát igen valóban a közvilágítás fénye meg -megvillan rajta éjjel viszont meg lehet szokni. Nekem nagyon tetszik, viszont újabban a hóbortom az, hogy színre fújassam a küszöböt, oldallécet, és kilincset. A probléma az, hogy 35.000 Ft. az ára valamint egy hétig kellene nélkülöznöm az autóm ami sajnos számomra nem megoldható. Úgyhogy marad az eredetiben a dolog. :lol:

Na én ezért vettem bontóban,kicsi pénzért.

Elküldve

Télapó ittas, dagadt a mája, szép a cipője, bűzlik a szája, rák-rák végbélrák rajta pirosanorák. Két sz*rvashúzta, feborította jól megtaposta, le is hugyzta, helyhó halihó, be is sz.rt a télapó. :lol: :)

Gyantás a seggem, csilingel a herém, szerintem a karácsonyfa jött hátulról belém! :lol:)

BOLDOG KARÁCSONYT!!!

Elküldve
  1.2 gcc írta:
Télapó ittas, dagadt a mája, szép a cipője, bűzlik a szája, rák-rák végbélrák rajta pirosanorák. Két sz*rvashúzta, feborította jól megtaposta, le is hugyzta, helyhó halihó, be is sz.rt a télapó. :lol: :D

Gyantás a seggem, csilingel a herém, szerintem a karácsonyfa jött hátulról belém! :lol:)

BOLDOG KARÁCSONYT!!!

Na most egy kicsit átértékeltem az életem! :)

Elküldve

Astra_christmas_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

„Karácsony készűl, emberek!

Szépek és tiszták legyetek!

Súroljátok föl lelketek,

csillogtassátok kedvetek,

legyetek újra gyermekek

hogy emberek lehessetek!”

Elküldve

Egyik ismerősömtől hallottam, hogy van ú.n első lámpasötétítő fólia. Valóban létezik ilyen, vagy milyen lehetőség van még az első lámpabúrát sötétíteni? Egyáltalán érdemes -e?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.