nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Jól van! Úgyis tudom, hogy csak Telo-pótló vagyok.... :lol: :D :lol: :lol: hát ha így ledegradálod magad :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 szép jó reggelt minden Szűznek és Skorpiónak ! mikor is lesz az az összecsapás ? kameráznék... :lol: :D :lol: szia, szerencséd, hogy most pártatlan maradtál, úgy látom gyorsan tanulsz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 szia, szerencséd, hogy most pártatlan maradtál, úgy látom gyorsan tanulsz :wink: nade Nyuszi !? mikor nem voltam én pártatlan ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 szép jó reggelt minden Szűznek és Skorpiónak ! mikor is lesz az az összecsapás ? kameráznék... :lol: :D :lol: Szeretnéd látni, mi? :twisted: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 szép jó reggelt minden Szűznek és Skorpiónak ! mikor is lesz az az összecsapás ? kameráznék... :lol: :D :lol: Szia Gelko! Én nem vagyok se Szűz, se Skorpió! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 hát ha így ledegradálod magad :D Én maximum ledarálni szoktam magam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Szia Gelko! Én nem vagyok se Szűz, se Skorpió! És nem is csapsz össze senkivel :wink: Gelko: Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 nade Nyuszi !? mikor nem voltam én pártatlan ? :lol: amikor pl. a kezdet kezdetén Telonak szurkoltál, édesem már elfelejtetted? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Szia Gelko! Én nem vagyok se Szűz, se Skorpió! téged azért hagytalak mki mert külön szerettelek volna köszönteni :wink: SZIA NYUSZMUSZ !!!!!!!! :hello2: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 És nem is csapsz össze senkivel :wink: Gelko: Üdv! Nem, ezt inkább kihagyom. Velem is elég rosszul járnának :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 amikor pl. a kezdet kezdetén Telonak szurkoltál, édesem már elfelejtetted? :wink: az már olyan régen volt.... :oops: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Gelko jobb, ha vigyázol. Nyuszifül mindenre figyel és nem felejt :roll: Még arra is emlékezett, hogy a fényezetlen tükörrel szívták a véremet, pedig az nem tegnap volt és azóta elég ritkán van időm fórumozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 téged azért hagytalak mki mert külön szerettelek volna köszönteni :wink: SZIA NYUSZMUSZ !!!!!!!! :hello2: Oké, így már rendben van :wink: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Gelko jobb, ha vigyázol. Nyuszifül mindenre figyel és nem felejt :roll: Még arra is emlékezett, hogy a fényezetlen tükörrel szívták a véremet, pedig az nem tegnap volt és azóta elég ritkán van időm fórumozni. arra még én is emlékszem :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 arra még én is emlékszem :lol: :D :lol: Akkor ez emlékezetes volt mindenkinek. Hö-hö :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Gelko jobb, ha vigyázol. Nyuszifül mindenre figyel és nem felejt :roll: Még arra is emlékezett, hogy a fényezetlen tükörrel szívták a véremet, pedig az nem tegnap volt és azóta elég ritkán van időm fórumozni. ez így igaz, ez a nyuszifül szemfüles :lol: de félreértitek Jim-el mi nem vagyunk rosszban, cak kóstolgatjuk egymást, ha már a darálásnál tartunk. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Jim ! a tuningboltok közt voltál lörincen az Q-autohifistudióban ? hirtelen nem jut eszembe h melyik utcában van.....ott a lakatos ltp fele........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 ez így igaz, ez a nyuszifül szemfüles :lol: de félreértitek Jim-el mi nem vagyunk rosszban, cak kóstolgatjuk egymást, ha már a darálásnál tartunk. :wink: És hogy ízlem? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Jim ! a tuningboltok közt voltál lörincen az Q-autohifistudióban ? hirtelen nem jut eszembe h melyik utcában van.....ott a lakatos ltp fele........ Nem jártam még ott. Miért? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 És hogy ízlem? :wink: nem szeretnék elhamarkodott következtetéseket levonni, így később válaszolok, oké? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Nem jártam még ott. Miért? csak láttam h keresel vmit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 nem szeretnék elhamarkodott következtetéseket levonni, így később válaszolok, oké? :wink: Rendben :wink: . Viszont nemsokárs szedelődzködnöm kell, mert megyek Dalí kiállítást megnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 csak láttam h keresel vmit... Ez így van. Van valami jó ötleted esetleg? Vagy tudod annak aboltnak a pontos címét (esetleg weboldal?) THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszmusz Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Nekem le kell lépnem egy időre. Talán ma még leszek. Sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts