nyuszmusz Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Az biztos, átkell járatni a motort, de azért csak óvatosan! :wink: Persze, óvatosan :lol: 200 felett nem fogok menni :lol: :D Na jó, ez csak vicc. Pont a múlt héten trafipaxoltak le a városba, most nincs kedvem annyira száguldozni, pedig mennék szívesen :lol:
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Milyen tuningos boltba jársz? Én is keresek hűtő- és lámpamaszkot, csak mindenhol horror árakkal állnak elém. Huszonakárhányezer Ft egy db műanyagért, amit még fényeztetni is kell??? :shock: :shock: :shock: úgy látom ez a fényezés dolog mélypont nálad :wink:
Jim Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 úgy látom ez a fényezés dolog mélypont nálad :wink: Ó, hogy az a .......!!! :twisted:
nyuszmusz Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 De a fürdőruhát nehogy itthon hagyd. A Balcsi melyik részére? Az hiszem a fürdőrucira nem lesz szükség :D Keszthely mellé megyek :lol:
nyuszmusz Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Hmmmm... Balaton az jó :lol: Remélem jó lesz :lol: :D
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Ó, hogy az a .......!!! :twisted: jól van na cak vicceltem, tudod.nekem mint újoncnak megbocsáthatnád, de beavallhatod, ezt nem lehetett kihagyni, pláne nekem, :wink: ne haragudj :?
Jim Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Most mennem kell, majd jövök Ez egy villámlátogatás volt...
Jim Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 jól van na cak vicceltem, tudod.nekem mint újoncnak megbocsáthatnád, de beavallhatod, ezt nem lehetett kihagyni, pláne nekem, :wink: ne haragudj :? Dehogy haragszom. Ebből is látszik, hogy mindenkire odafigyelsz. :wink: Nem szoktam haragudni a vérszívásért, ha szellemes. És ez az volt :wink: . Ne aggódj, majd én is fogom a Tiédet szívni (a véredet, mielőtt valaki félre értené :twisted: ), csak gyere el egy talira. :lol: Aláírásomban a csillagjegyem, úgyhogy kezdhetsz félni :twisted:
Jim Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Remélem jó lesz :lol: :D Én tavaly csináltam egy Észak-balatoni kiruccanást. Sümeg-Keszthel-Szombathely-Tapolca-stb. Nekem nagyon tetszett.
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 hűha, te skorpió. 8) igen felfigyeltem az aláírásra, állok elébe a csatának. :lol: de az én horoszkópom ellen nehéz lesz :wink:
Jim Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 hűha, te skorpió. 8) igen felfigyeltem az aláírásra, állok elébe a csatának. :lol: de az én horoszkópom ellen nehéz lesz :wink: Csak nem oroszlán? Vagy szintén skorpió? :roll:
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Csak nem oroszlán? Vagy szintén skorpió? :roll: rosszabb.....:wink: szűz :oops: :wink:
Jim Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 rosszabb.....:wink: szűz :oops: :wink: Szűzzel még nem volt dolgom. Már, ha csillagjegyről van szó... :oops: :twisted:
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Hát akkor kedvesem kösd fel amid van, mert...... :twisted: :wink:
Jim Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Hát akkor kedvesem kösd fel amid van, mert...... :twisted: :wink: Cö-cö-cö :D :lol:
uhuhu Elküldve Május6, 2005 Szerző Elküldve Május6, 2005 húúúúúúú te jány! egyszer a Teló egyszer a Jim??? :shock: :? szegény Teló .... :? :smt089
Jim Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 húúúúúúú te jány! egyszer a Teló egyszer a Jim??? :shock: :? szegény Teló .... :? :smt089 Inkább szegény én :lol:
Jim Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Megnézem a szűz-skorpió összecsapást :lol: Meg kellene nézni valami horoszkópos honlapot, hogy mekkora háborúra számítsunk... :twisted:
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 húúúúúúú te jány! egyszer a Teló egyszer a Jim??? :shock: :? szegény Teló .... :? :smt089 miért, nem csináltam semmi rosszat,.... még :wink:
Jim Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 miért, nem csináltam semmi rosszat,.... még :wink: Jól van! Úgyis tudom, hogy csak Telo-pótló vagyok.... :lol: :D :lol: :lol:
Gelko Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 szép jó reggelt minden Szűznek és Skorpiónak ! mikor is lesz az az összecsapás ? kameráznék... :lol: :D :lol:
Recommended Posts