Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Nem ám. Tényleg mi van a többiekkel? Tegnap végigiolvastam az egész ediggi héten írtakat és elég nagy volt a forgalom. Biztos sokan szabin vannak a ballagások miatt. Én legalábis az unokatesómé miatt vagyok itthon, délre jelenésem van.

Elküldve
Nem ám. Tényleg mi van a többiekkel? Tegnap végigiolvastam az egész ediggi héten írtakat és elég nagy volt a forgalom. Biztos sokan szabin vannak a ballagások miatt. Én legalábis az unokatesómé miatt vagyok itthon, délre jelenésem van.

hát ez az, :wink: amikor meg életben tartottuk a fórumot, megkaptuk a magunkét :wink:

megvetted már a szempillákat?

Elküldve

:lol: gyors voltál, köszi, hogy így siettél....miattam 8)

csini lettél :!: :wink: :lol:

Ó, köszönöm a bókot :oops: , de még nem végeztem teljesen, mert a hajammal is kellene kezdeni valamit :roll:

Imi: én nem a ballagások miatt vagyok szabin, hanem mert kicsit szerettem volna mára szabad programot csinálni magamnak 8)

Elküldve
Hogy telt a tegnapi nap a fórumon?

Nem tudtam sajna fent lenni :lol:

Úgy látom a tegnapi nap nem volt túl termékeny....

Elküldve
Üdvözletem mégegyszer mindenkinek :D  :lol:  

Lassan tényleg alakulunk :lol:  :lol:  :lol:

Mint púpos gyerek a prés alaltt :lol:

Elküldve

Még nem vettem meg őket, talán majd ebben a hónapban elintézem a dolgot, vagy legalábbis lenézek a tuningos üzletbe és kérek egy árajánlatot. Meg akkor már megkérdezem a maszkot is, mert a régi zöld astrámon volt egy amit levettem róla amikor eladtam, de úgy nézem a mostaninak más a belső kialakítása és így nem tudom majd felrakni.

Autókiállítás, az tök jó, merre lesz és milyen autókkal?

Elküldve
Mi jót csináltok majd hétvégén?

Én Balatonra készülök, remélem nem lesz annyira szar idő.

Megjáratom egy kicsit a Jeky-t :D :lol:

Jót fog tenni neki az autópálya a város után :lol:

Elküldve
Még nem vettem meg őket, talán majd ebben a hónapban elintézem a dolgot, vagy legalábbis lenézek a tuningos üzletbe és kérek egy árajánlatot. Meg akkor már megkérdezem a maszkot is, mert a régi zöld astrámon volt egy amit levettem róla amikor eladtam, de úgy nézem a mostaninak más a belső kialakítása és így nem tudom majd felrakni.

a főtéren lesz itt nálunk, szerintem mki képviselteti magát, remélem találok egy -2 ellopnivaló ötletet. :wink:

Elküldve

Milyen tuningos boltba jársz? Én is keresek hűtő- és lámpamaszkot, csak mindenhol horror árakkal állnak elém. Huszonakárhányezer Ft egy db műanyagért, amit még fényeztetni is kell??? :shock: :shock: :shock:

Elküldve

Én Balatonra készülök, remélem nem lesz annyira szar idő.

Megjáratom egy kicsit a Jeky-t :D :lol:

Jót fog tenni neki az autópálya a város után :lol:

Hmmmm... Balaton az jó :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.