nyuszifül Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 bocs ! tényleg nem láttam mit irtál :oops: késöbb jöttem az igaz de suliban voltam...kár hogy mész :lol: Szia :crybaby: jól van na megbocsátom, majd holnap :wink: szia
Jim Elküldve Május4, 2005 Elküldve Május4, 2005 npasi, légyszi küldd a bemutatkozó leveledet teljes terjedelmében. Küldheted mindkettő email címemre, ahogy azt már tegnap jeleztem. Akár az opelklubosra is jöhet, mert már ott is van hely... Ha holnapig nem küldöd, elküldöm jimmi-ét egyedül... Bocsi, de nem akarok jimmi-vel szemben inkorrekt lenni, már így is két hete tartogatom az övét (bocsi jim), hogy a tieddel együtt küldhessem heminek. No problem :wink:
Gelko Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 Hali, megjöttem ! nem voltatok ma valami termékenyek :roll: ............
nyuszifül Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 Hali, megjöttem ! nem voltatok ma valami termékenyek :roll: ............ szia, én meg most megyek :roll: szia
Gelko Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 szia, én meg most megyek :roll: szia ez hasonló a tegnapihoz :D :lol: Szia !
BallaImi Elküldve Május5, 2005 Elküldve Május5, 2005 Hali! Végre végigolvastam az eddigi termést, de utálok így a végefele bekapcsolódni, mindig rengetegek kell olvasni utánna meg annyimindent írna az ember, csakhát az a sok idézgetés, hova is vezetne. De nagyon úgy néz ki, hogy ez a jövő héttől megváltozik és napi szinten tudok majd kapcsolódni a forumhoz. Teló: jó lett a leírás a taliról és a képek is frankók. Gratula!
Jim Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Na szép jó reggelt! Látom Nyuszifül is megérkezett :wink:
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Na szép jó reggelt! Látom Nyuszifül is megérkezett :wink: szia, szia, na végre, :wink: reggelente mindig egyedül vagyok :lol: mi újság?
Jim Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 szia, szia, na végre, :wink: reggelente mindig egyedül vagyok :lol: mi újság? Én most éppen szabadságon vagyok és lógatom a lábam :lol: De túl sokáig nem tudok maradni, sajna :D
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Mázlista :? ilyen korai szabadság? én álmomban sem merek gondolni h. szabit kérjek :? és mivel is foglalkozol, ha nem épp a lábad lógatod? :wink:
Jim Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Mázlista :? ilyen korai szabadság? én álmomban sem merek gondolni h. szabit kérjek :? és mivel is foglalkozol, ha nem épp a lábad lógatod? :wink: Ó, csak a mai napra vettem ki szabit. A nyárit még én sem tudom. Egy multi cégnél vagyok az osztályvezető asszisztense. Régebben csoportvezető voltam, de kicsit átszervezték az osztályt... De nem baj, mert így csak a saját hülyeségeim miatt b*szogathatnak :lol:
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Ó, csak a mai napra vettem ki szabit. A nyárit még én sem tudom. Egy multi cégnél vagyok az osztályvezető asszisztense. Régebben csoportvezető voltam, de kicsit átszervezték az osztályt... De nem baj, mert így csak a saját hülyeségeim miatt b*szogathatnak :D Hát ezzel nem vagyok előbbre, :lol: legalább azt áruld el milyen terület, na jó, majd megsúgod, ne leplezd le magad ilyen nagy nyilvánosság előtt. a multi jó. mert nagyobb biztonságban van az ember, én is valami ilyen ehlyre törekszem :wink:
Jim Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Hát ezzel nem vagyok előbbre, :lol: legalább azt áruld el milyen terület, na jó, majd megsúgod, ne leplezd le magad ilyen nagy nyilvánosság előtt. a multi jó. mert nagyobb biztonságban van az ember, én is valami ilyen ehlyre törekszem :wink: Annyira nincs azért biztonságban az ember. Egyébként szolgáltatói szféra, pénzügyi terület. Ettől okosabb lettél? :wink:
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 igen :D mert ezt akartam belőled kicsikarni, hogy lehet hogy kollegák vagyunk. 8) mert én is pénzügyi területen dolgozom. érted már, te kis.... :lol: akkor zaklatlak majd szakmai kérédsekkel :roll:
Jim Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 igen :lol: mert ezt akartam belőled kicsikarni, hogy lehet hogy kollegák vagyunk. 8) mert én is pénzügyi területen dolgozom. érted már, te kis.... :lol: akkor zaklatlak majd szakmai kérédsekkel :roll: Nyugodtan. Nem értek hozzá, csak melegedni járok be :oops: :lol: Aztán majd kapsz Telo-tól, hogy mindenkit "zaklatsz" :D
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Nyugodtan. Nem értek hozzá, csak melegedni járok be :oops: :lol: Aztán majd kapsz Telo-tól, hogy mindenkit "zaklatsz" :D ez nem volt szép!!! :twisted: :oops:
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 és mia z hogy mindenkit??????????? azonnal magyarázd meg :lol: :wink:
Jim Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 és mia z hogy mindenkit??????????? azonnal magyarázd meg :lol: :wink: Jaj, csak vicceltem. Ne kapd már fel a vizet :wink: Csak végigolvastam az 1000 oldal turbékolásotokat és gondoltam viccelődöm egyet :wink: Most viszont le kell lépnem fél órára, mert várok egy telefont, hogy mikor kell elindulnom itthonról és addig rendbe is kell szednem magam...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Jaj, csak vicceltem. Ne kapd már fel a vizet :wink: Csak végigolvastam az 1000 oldal turbékolásotokat és gondoltam viccelődöm egyet :wink: Most viszont le kell lépnem fél órára, mert várok egy telefont, hogy mikor kell elindulnom itthonról és addig rendbe is kell szednem magam... nem kaptam fel, vicceltem, :D akkor szia :wink:
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Szevasztok! Szép jó reggelt mindenkinek! Szia, na csak nem maradok egyedül, ez máris egy jó nap :wink:
Jim Elküldve Május6, 2005 Elküldve Május6, 2005 Hi BallaImi! Nyuszifül: nem maradsz egyedül, ne aggódj :lol:
Recommended Posts