Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
az usb kivezetés már elavult dolog :lol:

még gyerekcipőben jár a kivitelezés

de ha kell, akkor ülésfűtés vagy rejtve kesztyűtartó ill bal kéznél lévő rekesz

Zseniális :lol:

Elküldve
Ja, de a tréleren ezüst van.

Igen, de azt csak úgy lefényképezte és eltévesztette, mikor avatárként betette. Azóta meg nincs ideje lecserélni.... :lol:

Elküldve
Akarok usb aljzatot szerelni a kocsiba...töltés céljából

szerintetek hova ?

gondoltam a kijelzőnél ,az ülésfűtéses kapcsoló helyére,vagy a kis tároló rekeszbe...

szerintetek?

A kijelzőnél szvsz hülyén néz ki, az ülésfűtés kapcsoló helyére meg azért nem tenném, hátha egyszer lesz még ott ülésfűtés... Én mindenképp elrejteném, vagy a bal oldali kis fedeles rekeszbe, vagy ha nem dohányzol akkor esetleg a hamutartóba.

Elküldve
Sziasztok!

Ha lemerült az aksi, a műszerfalon jelez valami? nem indul az autó, én arra gyanakszom, az aksi.

Köszi

Szabolcs

Szia!

Inditásnál elhalványulnak a visszajelzök?Lassan,nyögdécselve teker,vagy abszolut meg sem forgatja az inditó motort?

Elküldve
.......... az ülésfűtés kapcsoló helyére meg azért nem tenném, hátha egyszer lesz még ott ülésfűtés... Én mindenképp elrejteném..........., vagy ha nem dohányzol akkor esetleg a hamutartóba.

Mi van ha egyszer a dohányzásra szokik rá :lol:

Elküldve
Sziasztok!

Ha lemerült az aksi, a műszerfalon jelez valami? nem indul az autó, én arra gyanakszom, az aksi.

Köszi

Szabolcs

ha aksira gondolsz akkor probálj bele másikat vagy bikázzátok be! De be ne toljátok! :lol:

Elküldve
Szia!

Inditásnál elhalványulnak a visszajelzök?Lassan,nyögdécselve teker,vagy abszolut meg sem forgatja az inditó motort?

Eleinte lassan, nyögdécselve tekert, aztán meg sem nyikkant. Veszek egy új aksit,arra gyanakszom, remélem nem zárlat.

Tudtok javasolni, hol kapok olcsón, jó akksit?

Elküldve
Neked most piros, vagy ezüst ótód van?

Szerintem piros, ugyanis ezt a színt lehet a lépen látni

igen, eltaláltátok, nem az enyém a képen látható autó

az enyém ezüst (igen-igen, mint az avataron, ahol épp tengelytörés után viszik szakihoz :lol: )

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.