jnsattila Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Elemcsere a kulcsban? kb. 1 hónapos az elem ami benne van. Nem tudom hogy egyik napról a másikra mi ütött bele. Megpróbálom az elem cserét. Vagy a hideg miatt? Voltam Csikszeredába tavaly -15 - 22 fokos hidegbe gond nélkül ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 kb. 1 hónapos az elem ami benne van. Nem tudom hogy egyik napról a másikra mi ütött bele. Megpróbálom az elem cserét. Vagy a hideg miatt? Voltam Csikszeredába tavaly -15 - 22 fokos hidegbe gond nélkül ment. nem ejteted le a kulcsot??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Lehet hogy az elemnek semmi baja, csak elengedett a kulcsban az elemtartó forrasztása. Nem ejtetted le a kulcsot véletlenül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
jnsattila Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 nem ejteted le a kulcsot??? Hát tegnap nem :lol: Természetesen volt már leejtve de nem volt baj ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
jnsattila Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Lehet hogy az elemnek semmi baja, csak elengedett a kulcsban az elemtartó forrasztása. Nem ejtetted le a kulcsot véletlenül? Mikor megnyomom a nyitás vagy zárás gombot világit a kis piros led. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Lehet hogy az elemnek semmi baja, csak elengedett a kulcsban az elemtartó forrasztása. Nem ejtetted le a kulcsot véletlenül? erre gondolok én is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Mikor megnyomom a nyitás vagy zárás gombot világit a kis piros led. hmmm.... próbáld meg újra tanítani Link to comment Megosztás: More sharing options...
jnsattila Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 erre gondolok én is :lol: A led világit mikor nyomom a nyitás - zárást :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 A led világit mikor nyomom a nyitás - zárást :lol: még akkor nem láttam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jnsattila Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 hmmm.... próbáld meg újra tanítani Azt hogy kell? Hol találok erről valamit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Azt hogy kell? Hol találok erről valamit? ha jól emlékszek : gyújtás ráad majd nyomod a gombot talán pár másodpercig ...nem emlékszek pontosan... onnan tudod hogy sikerült csinál egy zárást.... aszem így de a többiek kijavítanak majd :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jnsattila Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 ha jól emlékszek : gyújtás ráad majd nyomod a gombot talán pár másodpercig ...nem emlékszek pontosan... onnan tudod hogy sikerült csinál egy zárást.... aszem így de a többiek kijavítanak majd :lol: Értem. Köszi. Megyek kipróbálom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 Értem. Köszi. Megyek kipróbálom. na meg van: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jnsattila Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 na meg van: [ig]http://kephost.hu/thumb-35AA_4D03C533.jpg OK. Ezer hála!!! Újra működik. Bevallom egy kicsit paráztam, hogy nagyobb a baj. Köszönöm még1x. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 OK. Ezer hála!!! Újra működik. Bevallom egy kicsit paráztam, hogy nagyobb a baj. Köszönöm még1x. az jó :lol: képpel nem idézünk ám :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
jnsattila Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 az jó :lol: képpel nem idézünk ám :lol: OK. bocs. Csak örülök hogy működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 OK. bocs. Csak örülök hogy működik. oksi,ez a lényeg hogy mukszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December11, 2010 Megoszt Elküldve December11, 2010 A led világit mikor nyomom a nyitás - zárást :lol: Látom már megoldódott. De ha az elemtartó engedett el és forrasztani kellene, akkor tökmindegy, hogy világít-e a led amikor megnyomod, mert amikor nem nyomod, akkor elenged nincs táp, olyan mint amikor kiveszed az elemet és szépen elfelejti a dolgát. Szóval ha holnap reggel mégse nyit, akkor lehet keresni a forrasztópákát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 Látom már megoldódott. De ha az elemtartó engedett el és forrasztani kellene, akkor tökmindegy, hogy világít-e a led amikor megnyomod, mert amikor nem nyomod, akkor elenged nincs táp, olyan mint amikor kiveszed az elemet és szépen elfelejti a dolgát. Szóval ha holnap reggel mégse nyit, akkor lehet keresni a forrasztópákát. De pár réteg papírdadarab behelyezése az elem alá is hozhat akár tartós megoldást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December12, 2010 Megoszt Elküldve December12, 2010 De pár réteg papírdadarab behelyezése az elem alá is hozhat akár tartós megoldást! Karórámba megadta magát egy csavar. Beletört minden szó nélkül. (A kis szemét.) Pont ez a megoldás jutott eszembe, de aztán inkább blue tape lett odagyömöszkölve. Kókányolás rulez. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Akarok usb aljzatot szerelni a kocsiba...töltés céljából szerintetek hova ? gondoltam a kijelzőnél ,az ülésfűtéses kapcsoló helyére,vagy a kis tároló rekeszbe... szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 http://www.vatera.hu/king_tony_nyomatekkul..._187799457.html :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Akarok usb aljzatot szerelni a kocsiba...töltés céljából szerintetek hova ? gondoltam a kijelzőnél ,az ülésfűtéses kapcsoló helyére,vagy a kis tároló rekeszbe... szerintetek? Nem járnál jobban egy szivargyújtó-USB átalakítóval? Ma vettem egyet C.ra-ban, 990-ért. Én is töltési céllal vettem. Okostel. zabálja a delejt rendesen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Nem járnál jobban egy szivargyújtó-USB átalakítóval? Ma vettem egyet C.ra-ban, 990-ért. Én is töltési céllal vettem. Okostel. zabálja a delejt rendesen... :lol: Vajon ezeknek jobb a teljesítménye, mint a hagyományos szivargyújtós töltőnek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Nem járnál jobban egy szivargyújtó-USB átalakítóval? Ma vettem egyet C.ra-ban, 990-ért. Én is töltési céllal vettem. Okostel. zabálja a delejt rendesen... :lol: de gondoltam,csak tovább gondoltam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts