Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Elemcsere a kulcsban?

kb. 1 hónapos az elem ami benne van. Nem tudom hogy egyik napról a másikra mi ütött bele. Megpróbálom az elem cserét. Vagy a hideg miatt? Voltam Csikszeredába tavaly -15 - 22 fokos hidegbe gond nélkül ment.

Elküldve
kb. 1 hónapos az elem ami benne van. Nem tudom hogy egyik napról a másikra mi ütött bele. Megpróbálom az elem cserét. Vagy a hideg miatt? Voltam Csikszeredába tavaly -15 - 22 fokos hidegbe gond nélkül ment.

nem ejteted le a kulcsot???

Elküldve
Lehet hogy az elemnek semmi baja, csak elengedett a kulcsban az elemtartó forrasztása. Nem ejtetted le a kulcsot véletlenül?

Mikor megnyomom a nyitás vagy zárás gombot világit a kis piros led.

Elküldve
Azt hogy kell? Hol találok erről valamit?

ha jól emlékszek :

gyújtás ráad majd nyomod a gombot talán pár másodpercig ...nem emlékszek pontosan...

onnan tudod hogy sikerült csinál egy zárást....

aszem így

de a többiek kijavítanak majd :lol:

Elküldve
ha jól emlékszek :

gyújtás ráad majd nyomod a gombot talán pár másodpercig ...nem emlékszek pontosan...

onnan tudod hogy sikerült csinál egy zárást....

aszem így

de a többiek kijavítanak majd :lol:

Értem. Köszi. Megyek kipróbálom.

Elküldve
A led világit mikor nyomom a nyitás - zárást :lol:

Látom már megoldódott. De ha az elemtartó engedett el és forrasztani kellene, akkor tökmindegy, hogy világít-e a led amikor megnyomod, mert amikor nem nyomod, akkor elenged nincs táp, olyan mint amikor kiveszed az elemet és szépen elfelejti a dolgát. Szóval ha holnap reggel mégse nyit, akkor lehet keresni a forrasztópákát.

Elküldve
Látom már megoldódott. De ha az elemtartó engedett el és forrasztani kellene, akkor tökmindegy, hogy világít-e a led amikor megnyomod, mert amikor nem nyomod, akkor elenged nincs táp, olyan mint amikor kiveszed az elemet és szépen elfelejti a dolgát. Szóval ha holnap reggel mégse nyit, akkor lehet keresni a forrasztópákát.

De pár réteg papírdadarab behelyezése az elem alá is hozhat akár tartós megoldást!

Elküldve
De pár réteg papírdadarab behelyezése az elem alá is hozhat akár tartós megoldást!

Karórámba megadta magát egy csavar. Beletört minden szó nélkül. (A kis szemét.) Pont ez a megoldás jutott eszembe, de aztán inkább blue tape lett odagyömöszkölve. Kókányolás rulez. :lol:

Elküldve

Akarok usb aljzatot szerelni a kocsiba...töltés céljából

szerintetek hova ?

gondoltam a kijelzőnél ,az ülésfűtéses kapcsoló helyére,vagy a kis tároló rekeszbe...

szerintetek?

Elküldve
Akarok usb aljzatot szerelni a kocsiba...töltés céljából

szerintetek hova ?

gondoltam a kijelzőnél ,az ülésfűtéses kapcsoló helyére,vagy a kis tároló rekeszbe...

szerintetek?

Nem járnál jobban egy szivargyújtó-USB átalakítóval? Ma vettem egyet C.ra-ban, 990-ért. Én is töltési céllal vettem.

Okostel. zabálja a delejt rendesen... :lol:

Elküldve
Nem járnál jobban egy szivargyújtó-USB átalakítóval? Ma vettem egyet C.ra-ban, 990-ért. Én is töltési céllal vettem.

Vajon ezeknek jobb a teljesítménye, mint a hagyományos szivargyújtós töltőnek?

Elküldve

de gondoltam,csak tovább gondoltam :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.