nyuszifül Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 bocs ! tényleg nem láttam mit irtál :oops: késöbb jöttem az igaz de suliban voltam...kár hogy mész :lol: Szia :crybaby: jól van na megbocsátom, majd holnap :wink: szia Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 :hello2: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 npasi, légyszi küldd a bemutatkozó leveledet teljes terjedelmében. Küldheted mindkettő email címemre, ahogy azt már tegnap jeleztem. Akár az opelklubosra is jöhet, mert már ott is van hely... Ha holnapig nem küldöd, elküldöm jimmi-ét egyedül... Bocsi, de nem akarok jimmi-vel szemben inkorrekt lenni, már így is két hete tartogatom az övét (bocsi jim), hogy a tieddel együtt küldhessem heminek. No problem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Ma délután elküldtem mindkettőtökét heminek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május4, 2005 Megoszt Elküldve Május4, 2005 Ma délután elküldtem mindkettőtökét heminek. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Hali, megjöttem ! nem voltatok ma valami termékenyek :roll: ............ Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Hali, megjöttem ! nem voltatok ma valami termékenyek :roll: ............ szia, én meg most megyek :roll: szia Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 szia, én meg most megyek :roll: szia ez hasonló a tegnapihoz :D :lol: Szia ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Május5, 2005 Megoszt Elküldve Május5, 2005 Hali! Végre végigolvastam az eddigi termést, de utálok így a végefele bekapcsolódni, mindig rengetegek kell olvasni utánna meg annyimindent írna az ember, csakhát az a sok idézgetés, hova is vezetne. De nagyon úgy néz ki, hogy ez a jövő héttől megváltozik és napi szinten tudok majd kapcsolódni a forumhoz. Teló: jó lett a leírás a taliról és a képek is frankók. Gratula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Na szép jó reggelt! Látom Nyuszifül is megérkezett :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Na szép jó reggelt! Látom Nyuszifül is megérkezett :wink: szia, szia, na végre, :wink: reggelente mindig egyedül vagyok :lol: mi újság? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 szia, szia, na végre, :wink: reggelente mindig egyedül vagyok :lol: mi újság? Én most éppen szabadságon vagyok és lógatom a lábam :lol: De túl sokáig nem tudok maradni, sajna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Mázlista :? ilyen korai szabadság? én álmomban sem merek gondolni h. szabit kérjek :? és mivel is foglalkozol, ha nem épp a lábad lógatod? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Mázlista :? ilyen korai szabadság? én álmomban sem merek gondolni h. szabit kérjek :? és mivel is foglalkozol, ha nem épp a lábad lógatod? :wink: Ó, csak a mai napra vettem ki szabit. A nyárit még én sem tudom. Egy multi cégnél vagyok az osztályvezető asszisztense. Régebben csoportvezető voltam, de kicsit átszervezték az osztályt... De nem baj, mert így csak a saját hülyeségeim miatt b*szogathatnak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Ó, csak a mai napra vettem ki szabit. A nyárit még én sem tudom. Egy multi cégnél vagyok az osztályvezető asszisztense. Régebben csoportvezető voltam, de kicsit átszervezték az osztályt... De nem baj, mert így csak a saját hülyeségeim miatt b*szogathatnak :D Hát ezzel nem vagyok előbbre, :lol: legalább azt áruld el milyen terület, na jó, majd megsúgod, ne leplezd le magad ilyen nagy nyilvánosság előtt. a multi jó. mert nagyobb biztonságban van az ember, én is valami ilyen ehlyre törekszem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Hát ezzel nem vagyok előbbre, :lol: legalább azt áruld el milyen terület, na jó, majd megsúgod, ne leplezd le magad ilyen nagy nyilvánosság előtt. a multi jó. mert nagyobb biztonságban van az ember, én is valami ilyen ehlyre törekszem :wink: Annyira nincs azért biztonságban az ember. Egyébként szolgáltatói szféra, pénzügyi terület. Ettől okosabb lettél? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 igen :D mert ezt akartam belőled kicsikarni, hogy lehet hogy kollegák vagyunk. 8) mert én is pénzügyi területen dolgozom. érted már, te kis.... :lol: akkor zaklatlak majd szakmai kérédsekkel :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 igen :lol: mert ezt akartam belőled kicsikarni, hogy lehet hogy kollegák vagyunk. 8) mert én is pénzügyi területen dolgozom. érted már, te kis.... :lol: akkor zaklatlak majd szakmai kérédsekkel :roll: Nyugodtan. Nem értek hozzá, csak melegedni járok be :oops: :lol: Aztán majd kapsz Telo-tól, hogy mindenkit "zaklatsz" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Nyugodtan. Nem értek hozzá, csak melegedni járok be :oops: :lol: Aztán majd kapsz Telo-tól, hogy mindenkit "zaklatsz" :D ez nem volt szép!!! :twisted: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 és mia z hogy mindenkit??????????? azonnal magyarázd meg :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 és mia z hogy mindenkit??????????? azonnal magyarázd meg :lol: :wink: Jaj, csak vicceltem. Ne kapd már fel a vizet :wink: Csak végigolvastam az 1000 oldal turbékolásotokat és gondoltam viccelődöm egyet :wink: Most viszont le kell lépnem fél órára, mert várok egy telefont, hogy mikor kell elindulnom itthonról és addig rendbe is kell szednem magam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Jaj, csak vicceltem. Ne kapd már fel a vizet :wink: Csak végigolvastam az 1000 oldal turbékolásotokat és gondoltam viccelődöm egyet :wink: Most viszont le kell lépnem fél órára, mert várok egy telefont, hogy mikor kell elindulnom itthonról és addig rendbe is kell szednem magam... nem kaptam fel, vicceltem, :D akkor szia :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BallaImi Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Szevasztok! Szép jó reggelt mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Szevasztok! Szép jó reggelt mindenkinek! Szia, na csak nem maradok egyedül, ez máris egy jó nap :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május6, 2005 Megoszt Elküldve Május6, 2005 Hi BallaImi! Nyuszifül: nem maradsz egyedül, ne aggódj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts