Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

uhuhu

Recommended Posts

igy jó ahogy van......

Az enyém ilyet nem csinál.

Ezt láttátok?

Kérdés: mi célt szolgál az autok elsö szélvédöjén lévö,álltalában jobb also sarokban lévö matrica?

Nekem szélvédöt cseréltek és mehetek az okmányirodába egy ujért mert a régit állitolag nem szabályos visszarakni,van aki visszateszi van aki nem,nekem nem tették vissza azt mondták 1200 ft-körül van az okmányirodában az új.

Pénzlehúzás célt szolgálja. Pontosabban ha lelopják a rendszámodat és felteszik valami másik autóra, akkor a sok gyalogrendőr kiszúrja rögtön, hogy valami lopott. És ehhez még cb-zni sem kell. Ja a régit vidd magaddal, azt is kérni fogják. Én sajnálom, hogy annó kiflexeltem, és nem az egész szélvédőt raktam az asztalra azokmányirodás néni orra elé.

itt már bogarásztam,de nem jöttem rá a benzin-diesel különbségre

Kérdezd az olajos topicban mantec-et, majd Ő megmondja.

Megosztás:

Át kell rakni szélvédőcserekor!Kötelező.

nemtom meséltem-e már az én esetemet ezzel a matricával....

a lényeg .én úgy vettem hogy nem volt rajta...

nem is hiányoltam mert a corsa-n se volt.....

aztán jött a megvilágosodás ,hogy ez nekem hiányzik...

na mit lehet tenni ??? bemegyek ocsmányirodába mondják rendszám csere ....f@sza..

aztán mondja a kolegám hogy ő hallott olyat hogy ahol forgalomba lett helyezve az autó ott kitudják adni...

Mosonmagyaróvár ......

felhívom őket ,ők is mondják a hivatalos verziót...aztán benyögöm hogy én mit hallottam...

mondták hogy jó az infó...mondom rendszámot ,tényleg ott lett...

Mondták menjek el és megcsinálják...és így is történt.

Megosztás:

nemtom meséltem-e már az én esetemet ezzel a matricával....

a lényeg .én úgy vettem hogy nem volt rajta...

nem is hiányoltam mert a corsa-n se volt.....

aztán jött a megvilágosodás ,hogy ez nekem hiányzik...

na mit lehet tenni ??? bemegyek ocsmányirodába mondják rendszám csere ....f@sza..

aztán mondja a kolegám hogy ő hallott olyat hogy ahol forgalomba lett helyezve az autó ott kitudják adni...

Mosonmagyaróvár ......

felhívom őket ,ők is mondják a hivatalos verziót...aztán benyögöm hogy én mit hallottam...

mondták hogy jó az infó...mondom rendszámot ,tényleg ott lett...

Mondták menjek el és megcsinálják...és így is történt.

Egyik autómon sincs, soha nem is kérték és pont leszarom, nem adok több pénzt az államnak! :lol:

Megosztás:

Az enyém ilyet nem csinál.

inditáskor leesik az ABS vezérlő feszültsége annyira, hogy ujra bootol :lol:

az astrám régen minden 3. inditásra csinált ilyet, sőt az enyém inditás után a tankszintjelző is leesett nullára, majd beállt ujra a helyére.

Megosztás:

az astrám régen minden 3. inditásra csinált ilyet, sőt az enyém inditás után a tankszintjelző is leesett nullára, majd beállt ujra a helyére.

pont ez van nálam....

a mutatók lengenek össze vissza

Megosztás:

Akkor ez esetleg döglődő akksi előrejelző lesz nálam? Esetleg nekem még jó az akksim és nem ejti le a feszkót annyira, vagy csak az absem igényel kevesebb feszkót, mint az átlag? Vagy ne kombináljak?

Megosztás:

Akkor ez esetleg döglődő akksi előrejelző lesz nálam? Esetleg nekem még jó az akksim és nem ejti le a feszkót annyira, vagy csak az absem igényel kevesebb feszkót, mint az átlag? Vagy ne kombináljak?

ne kombináljá :lol:

új akku val is csinálta, valószinüleg egy kicsivel több feszkót vesz fel az öninditó, mint az normális.

A Coupém közel 4 éve működik így... :lol:

jó az úgy....

Megosztás:

nem mindig csinálja .....,az abs-t azt most láttam a héten ....

a mutató ingadozás volt már nyáron is...de az se mindig van

én lefosom :lol:

Megosztás:

Nagyon összekapta magát az Opel mostanában. :lol:

(Különben nem illene már ilyenkor nyári gumival gurulni, még ha demoautó, akkor se...)

összekapta magát, de sajnos olyan árpolitikát folytat, ami miatt lassan senki se vesz opelt.

Régen az opel azért volt kelendő, mert müködött, egyszerü volt, és olcsó volt.

ma egy 1.0 corsa 2.8 ezer forint, egy Astra H 1.4 klimával meg valami közel 4 körül. ha egy jól felszerelt astrát akarsz az meg inkábba 6 körül látod a végösszeget.

Ugyanakkor a Fordot sokkal ocsóbban veszed meg.....

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.