bocs Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Nocsak, egy földi! :lol: Úgy ám :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bocs Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 corsIKa megmondta.... :lol: ,hogy ne. De most nem én voltam a hugyosbokor :excl: " hugyosbokor" ,ez teccik,de ugye nem akartál senkit se kigúnyolni vele? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 megrendeltem a króm műszerfal karikát! 7900 Ft az ára. Kicsit soknak tűnik de nekem nagyon tetszik így nem sajnálom megvenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 corsIKa megmondta.... :( ,hogy ne. De most nem én voltam a hugyosbokor :excl: CorsIKa sohasem húgyosbokor, max tapasztalt. Szóval megint csak Te maradtál húgyosbokornak :lol: megrendeltem a króm műszerfal karikát! 7900 Ft az ára. Kicsit soknak tűnik de nekem nagyon tetszik így nem sajnálom megvenni. [mg]http://kep.psharing.com/469916.jpg Ennek mostanában ennyire lement az ára? Egy-két éve még 10+ volt, amikor én néztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 corsIKa megmondta.... :( ,hogy ne. De most nem én voltam a hugyosbokor :excl: Nem sajnálva a fáradtságot az összes pol. hozzászólást+aminek köze volt hozzá kigyomlálták! :lol: Néztem volna vissza....és sehol semmi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Egyébként nehéz beszerelni a műszerfalba, meg kell teljesen bontani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Ennek mostanában ennyire lement az ára? Egy-két éve még 10+ volt, amikor én néztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ARCz71 Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Tegnap délután 4kor indultunk Révfülöpről (Balaton északi part) Budapestre szakadó hóesésben. Én még ekkora pelyheket nem láttam... Végig szakadt, az M7 havas volt, csak a keréknyom volt letaposva valamennyire. Végig 80-90nel a belső sávban mentem, kb egyedül, mindenki tömött sorban a szélsőben 60-70nel 2-3autó!! követési távolsággal. Na én ebből nem kértem, inkább havasabb sávon gyorsabban, de nem kitéve magam egy ráfutásos balesetnek. Fehérvárnál már úgy éreztem magam mint Han Solo az Ezeréves Sólyom fedélzetén amikor hiperugrást végeznek, és becsíkozódnak a csillagok. Nagyon zavaró a folyamatos nagypelyhes havazás. Azért örültem amikor hazaértünk egyben... Ja, volt egy ukrán rendszámos Sprinter aki kivillogott a belsőből, kb 130al ment... A gumik hibátlanok voltak, nagyon fognak! :( Én is kb akkor indultam Balatonkeneséről,nagyon vacak volt az idő,aztán később,sötétben az M3-on engem is majdnem letolt az az ukrán rendszámos fehér Sprinter szakadó hóesésben,miközben az árokban pihentek a gyorshajtók... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Ennek mostanában ennyire lement az ára? Egy-két éve még 10+ volt, amikor én néztem. Ebayen 5300ft szállítással.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November29, 2010 Megoszt Elküldve November29, 2010 Ebayen 5300ft szállítással.... Onnan akartam rendelni, csak nem tudtam,mert nem engedett fizetni a bankkártyámról.(korábban más jelszóval regisztráltam, de azt már elfelejtettem). úgyhogy ez maradt. Egyébként szállítással együtt 9100 Ft. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 corsIKa megmondta.... :lol: ,hogy ne. De most nem én voltam a hugyosbokor :excl: kivételesen... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Nem sajnálva a fáradtságot az összes pol. hozzászólást+aminek köze volt hozzá kigyomlálták! :excl: Néztem volna vissza....és sehol semmi! Tilosban mászkálnánk, ha lehetne, mi?! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bopeti11 Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Én is kb akkor indultam Balatonkeneséről,nagyon vacak volt az idő,aztán később,sötétben az M3-on engem is majdnem letolt az az ukrán rendszámos fehér Sprinter szakadó hóesésben,miközben az árokban pihentek a gyorshajtók... :excl: Az a Csóka már több volt mint bátor... Vagy Loeb beállt kicsit fuvarozni a keleti szomszédokhoz. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Húúú, az anyját! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Húúú, az anyját! :( Most olvastam én is, nem semmi... Kicsit többet fogyaszt az az emberes henger, mint az 1,7DTI :excl: Ez teccik: fékút 8 km Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Húúú, az anyját! :excl: Ez tényleg nem gyenge! :( Fantasztikus mérnöki, építői munka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Most olvastam én is, nem semmi... Kicsit többet fogyaszt az az emberes henger, mint az 1,7DTI :( Ez teccik: fékút 8 km Ahogy vesszük! Biztos szép eredményt ad az 1 tonna áru kilométerenkénti fuvarköltsége. Mire megáll, addigra pont bemelegszik az Astra. :excl: Egy kisebb települést kerül meg mire megfordul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Egyébként nehéz beszerelni a műszerfalba, meg kell teljesen bontani? Szia! Nem túl nehéz, ha van egy kis műszaki érzéked:-) Kormány mögötti műanyagot ,(kormány oszlop) lebontod, veled szemben van két műanyag takaró, mögötte a csavar( torx)A kormánykerék pont takarja. Kicsit elforgatva a kormányt látni fogod a csavarok helyét. Majd a műszerek körüli keretet leszeded, szintén körben csavarok tartják. Utána óvatosan a plexit és már hozzá is férsz. Pár kép: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT...xvJdFszE6K59dzA http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1538 http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS...N1ycUHMzXHZi3m_ Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.2 gcc Elküldve November30, 2010 Megoszt Elküldve November30, 2010 Szia! Nem túl nehéz, ha van egy kis műszaki érzéked:-) Kormány mögötti műanyagot ,(kormány oszlop) lebontod, veled szemben van két műanyag takaró, mögötte a csavar( torx)A kormánykerék pont takarja. Kicsit elforgatva a kormányt látni fogod a csavarok helyét. Majd a műszerek körüli keretet leszeded, szintén körben csavarok tartják. Utána óvatosan a plexit és már hozzá is férsz. Pár kép: http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT...xvJdFszE6K59dzA http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1538 http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS...N1ycUHMzXHZi3m_ Köszönöm szépen a részletes leírást! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Köszönöm szépen a részletes leírást! :excl: Jó szerelést!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Ebből vajon mi sül ki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petii Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Sziasztok! Szerintetek normális ha bekapcsolom a hátsó ablakfűtést és csökken a fénye a lámpámnak? Véletlenül vettem észre tegnap este a garázs falon. Nektek is így van? Egyébként 7 hónapos, utolsó gyártású Classic G astráról van szó. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Sziasztok! Szerintetek normális ha bekapcsolom a hátsó ablakfűtést és csökken a fénye a lámpámnak? Véletlenül vettem észre tegnap este a garázs falon. Nektek is így van? Egyébként 7 hónapos, utolsó gyártású Classic G astráról van szó. Köszi! Álló helyzetben ha megtekered a kormányt, akkor is halványul. Meg mindig ha alacsony fordulaton nagyobb terhelést kap. Ez ilyen. Nekem mostanában már az ablakemelőre is halványodik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petii Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Álló helyzetben ha megtekered a kormányt, akkor is halványul. Meg mindig ha alacsony fordulaton nagyobb terhelést kap. Ez ilyen. Nekem mostanában már az ablakemelőre is halványodik. Nem zavaró igazából csak meglepődtem. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve December1, 2010 Megoszt Elküldve December1, 2010 Azért a Lajtán túl és létezik a Van egy kis cuccom okosba' :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts