1.2 gcc Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 hy az ebayon 6000ft http://cgi.ebay.co.uk/OPEL-ASTRA-G-GAUGE-D...=item45f6af8f2d köszi , meglesem! csak az az igazság h nem bízom ezekben az internetes áruházakba, meg ki tudja mennyi postaköltséggel járna pluszba. De azért koszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November24, 2010 ott vAn, 7.95 font a postaköltség. és meg lehet bizni bennük, nekem mindig minden megjött.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 köszi , meglesem! csak az az igazság h nem bízom ezekben az internetes áruházakba, meg ki tudja mennyi postaköltséggel járna pluszba. De azért koszi! Kb. 6000 postaköltséggel együtt. :excl: 11.000 feletti biznisze volt neki, biztos OK! (Pl. én még nem fürödtem be ebay-en semmivel/senkivel, szóval bizalomra biztatlak.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 hy az ebayon 6000ft http://cgi.ebay.co.uk/OPEL-ASTRA-G-GAUGE-D...=item45f6af8f2d Milyen árfolyammal kalkuláltad? Postával együtt sincs annyi, ha jól számoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 nekem mindig megjött.... ???? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November24, 2010 ???? :excl: nem, nem, Te rosszra gondoltál, az az asszony akinek megjön mindig, nekem az ebayról jött meg minden. ( pl most is várok 2 pár adidas cipőt...) :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 nem, nem, Te rosszra gondoltál, az az asszony akinek megjön mindig, nekem az ebayról jött meg minden. ( pl most is várok 2 pár adidas cipőt...) :lol: :( értem én .... :lol: szerinted mi lehet azzal a J-vel hogy ennyi??? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...t_enjoy-4265900 Szerk: lehet hogy jégkáros mint az enyém :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November24, 2010 külföldi, és nem tudom... biztos volt baja már hogy csak ennyi, vagy átverés, ás ez a kezdő befizető.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 külföldi, és nem tudom... biztos volt baja már hogy csak ennyi, vagy átverés, ás ez a kezdő befizető.... sajnos igazad lehet :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 értem én .... :lol: szerinted mi lehet azzal a J-vel hogy ennyi??? http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...t_enjoy-4265900 Szerk: lehet hogy jégkáros mint az enyém :excl: Úgy látom halódik az EGR benne és 10W40 Castrol Magnatec olajjal van feltöltve a rendszer és ki fog hamarosan égni a tompított! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Úgy látom halódik az EGR benne és 10W40 Castrol Magnatec olajjal van feltöltve a rendszer és ki fog hamarosan égni a tompított! :( hüle vagy :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 hüle vagy :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoli_győr Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 S. Zoli Győrből LDC G astra ha vagy jelentkezz :excl: :( :lol: egyre valószínűbb hogy van egy közeli közös ismerősünk!! :lol: :D B) csak gondoltam ha itt vagy fórumon akkor paktáljunk már! :lol: Szeva az az igazság hogy nem nagyon szoktam itt lenni inkább csak a találkozókat szoktam itt megbeszélni a többiekkel, amúgy tudom hogy ki a közös ismerősünk :D :lol: és az a nagy helyzet hogy odáig vagyok érte :o majd egyszer össze kéne futni és dumálni egyet. Bejelöltelek Facebookon Üdv : Zoli Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Szeva az az igazság hogy nem nagyon szoktam itt lenni inkább csak a találkozókat szoktam itt megbeszélni a többiekkel, amúgy tudom hogy ki a közös ismerősünk :lol: :( és az a nagy helyzet hogy odáig vagyok érte :lol: majd egyszer össze kéne futni és dumálni egyet. Bejelöltelek Facebookon Üdv : Zoli Kép nincs? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 sajnos igazad lehet :excl: Ott a mondat: "ITT MEGJELENT INTERNETES HIRDETÉS KIZÁRÓLAG TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰ, AZ ELADÁS ÉS TÉVEDÉS JOGA FENNTARTVA, KÉRJÜK A PONTOS ADATOKRÓL SZEMÉLYESEN TÁJÉKOZÓDJON!" LOL:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Kép nincs? :excl: háát lenne de Zoli engedélye nélkül nem oszthatom meg! :lol: :lol: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 A Walker kollégája? :excl: :( :lol: Tudom dolgozol... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 :excl: :( Tudom dolgozol... :lol: Mindig nem lehet,tegnap voltam éjszakás! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Mindig nem lehet,tegnap voltam éjszakás! :excl: Te mit bányászol ??? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Vettem ilyet . Elég tűrhető minőségű. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Én meg ilyet,ez is jó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Vettem ilyet . Elég tűrhető minőségű. Majd írd meg, mik a tapasztalatok vele, mennyire csúszkál stb. kíváncsi vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
andris83 Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Én meg ilyet,ez is jó! Én ebből csak gyárit szoktam, az utángyártottaknak van egy pici mellékízük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Majd írd meg, mik a tapasztalatok vele, mennyire csúszkál stb. kíváncsi vagyok okcsi... most csak bedobtam a hátuljába... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November25, 2010 Megoszt Elküldve November25, 2010 Én meg ilyet,ez is jó! a Sole-nél dolgozol ??? Vagy mi... Nem értelek jó lovag,a nyúl bent van. Mi meg kint. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts