Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
sziasztok! nem tud valaki olyanról hogy valahol le van írva internetországban hogy melyik felszereltség mimindent tartalmazhat gyárilag?

ITT keresgethetsz, sok az infó :excl:

Elküldve
Ez elég jó szám egy új autóért??

szerk2: Na ez meg miért csak ennyi???

Nekem egyelőre csak az fura, hogy márciusi az autó, de novemberben újra kapott műszakit. Vajon miért kellett? Az eredeti is kitartott volna 2013.03-ig...

Elküldve
Nekem egyelőre csak az fura, hogy márciusi az autó, de novemberben újra kapott műszakit. Vajon miért kellett? Az eredeti is kitartott volna 2013.03-ig...

lehet hogy kintről behozott... de konkrét az ár..

Elküldve
lehet hogy kintről behozott... de konkrét az ár..

Erre gondoltam én is, (magyar rendszám sincs rajta, az összes többi j astra hirdetésben viszont van), de a mobile.de-n ez a turbós astrák alsó nettó határa, szóval az állapota... hogy is fogalmazzak... kétséges :excl:

Elküldve
Arról már persze nem beszélnek, hogy a KÉSZ kft. pár alvállakozót átb@szott és van, aki emiatt csődöt jelentett...

Az kár, ha így van. A fene enné meg, h semmi sem megy csont nélkül. grrrrr

Elküldve
A neten néztem króm műszerfal karikát és kb. 10.000 Ft. körül van az ára. Szerintetek ér ennyit, merjem megvenni a dizájn kedvéért?

Na, ez az, amit mindenkinek magának kell eldöntenie. Nekem pl ez nem érne meg ennyit, van, akinek még egy 20-ast is...

Elküldve
Na, ez az, amit mindenkinek magának kell eldöntenie. Nekem pl ez nem érne meg ennyit, van, akinek még egy 20-ast is...

Én anno a fűtés tekerőgombjai köré valót néztem ebből (mert nekem a műszereknél gyárilag volt, itt meg nem... érdekes), és olyan 8e Ft körüli ár rémlett arra gyáriban, de aztán Uhuhu segített gazdaságosabban hozzájutni. :excl:

Amúgy asszem kétféle van belőle: króm és matt alumínium.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.