Korzika Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Sziasztok! Tudja valaki Wessz kollégának miért nem lehet üzenetet küldeni? Az alábbit dobta a levelező, amikor írtam volna választ neki.... "A következő hibák történtek Üzenet nem postázható, mivel a címzett nem használhatja a belső levelezőt. A privát üzenetet nem továbbítottuk" Lehet rákattintottál a neve mellett az üzenetküldőben a :pü tiltólistára vétel-re! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolee77 Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Lehet rákattintottál a neve mellett az üzenetküldőben a :pü tiltólistára vétel-re! Gondoltam erre én is, de megnéztem a tiltó lista alatt ez van: "PÜ tiltólista Üres a PÜ tiltólistád A PÜ tiltólista bővítése" Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 mit szóltok ehez??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nundee Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 mit szóltok ehez??? Az államat még most is keresem... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Az államat még most is keresem... :( hát nem egyszerű,nekem tecccik.... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
speter Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 mit szóltok ehez??? Most mondjam, hogy valahogy nem tetszik? Na, hazudni nem fogok. :excl: "Walbro benzinpumpa 255 l/h" vagyis durván 12 percenként tankolhatsz. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Gondoltam erre én is, de megnéztem a tiltó lista alatt ez van: "PÜ tiltólista Üres a PÜ tiltólistád A PÜ tiltólista bővítése" Nekem volt már ilyen, akkor az volt a gond hogy a címzettnek (jelen esetben wessz-nek) megtelt a postaládája. Ha töröl belőle, akkor újra tud majd üzenetet fogadni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 mit szóltok ehez??? A tulaja klubtag a Coupé Clubon. Nagyon komoly az autó, minden pénzt megér, de sajna ennyiért nem fogják elvinni szvsz (már egy ideje hirdeti). Azt tudni kell amúgy hogy nem ez az eredeti színe (gyárilag fehér Coupé/Cabrio nem létezett), eredetileg fekete volt, de nem törés miatt lett átfújva, hanem ez is a tuning része. Így egyedi. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 A tulaja klubtag a Coupé Clubon. Nagyon komoly az autó, minden pénzt megér, de sajna ennyiért nem fogják elvinni szvsz (már egy ideje hirdeti). Azt tudni kell amúgy hogy nem ez az eredeti színe (gyárilag fehér Coupé/Cabrio nem létezett), eredetileg fekete volt, de nem törés miatt lett átfújva, hanem ez is a tuning része. Így egyedi. :( pedig én egy az egybe elcserélném :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Alex75 Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 mit szóltok ehez??? Nagyon dögös... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 pedig én egy az egybe elcserélném :( Biztosan elcseréli. Hívd fel! :excl: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Biztosan elcseréli. Hívd fel! :excl: :( tuti...meg kapnák baltát a fejembe is extraként :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Sziasztok, Nem tudjátok véletlenül, hogy hol kaphatnék G Astra-hoz motorháztető teleszkópot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November15, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November15, 2010 Sziasztok, Nem tudjátok véletlenül, hogy hol kaphatnék G Astra-hoz motorháztető teleszkópot? hopppp, ma kerestél, csak elfelejtettelek visszahivni... :excl: hijjá újra :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
cinke Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Hali srácok! Megtudja valaki mondani nekem, hogy az Astra G 5 ajtós, és az Astra G Caravan csomagtartó teleszkópjai kompatibilisek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Hali srácok! Megtudja valaki mondani nekem, hogy az Astra G 5 ajtós, és az Astra G Caravan csomagtartó teleszkópjai kompatibilisek? szerintem az 5 ajtósé hosszabb de nem 100%ék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Hali srácok! Megtudja valaki mondani nekem, hogy az Astra G 5 ajtós, és az Astra G Caravan csomagtartó teleszkópjai kompatibilisek? Nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
cinke Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Nem Nem tudod megmondani vagy nem kompatibilis? :excl: Mindegy, holnap kiderül. Vagyok olyan szemét, hogy a céges kocsit használom donornak a sajátomhoz :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Nem tudod megmondani vagy nem kompatibilis? :( Mindegy, holnap kiderül. Vagyok olyan szemét, hogy a céges kocsit használom donornak a sajátomhoz :lol: nem kompatibilis :lol: nem jó hozzá,nem belevaló,.... :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mr. bb Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 sziasztok volna egy kérdésem. itthon mennyibe kerül a sebváltó előtti műanyag amibe ülésfűtésgombok és tc kapcsoló is beleilleszthető Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkszaby Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 sziasztok volna egy kérdésem. itthon mennyibe kerül a sebváltó előtti műanyag amibe ülésfűtésgombok és tc kapcsoló is beleilleszthető Na ez engem is érdekel... Meg a Ülésfűtés kacsolók bolti ára is! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lecso Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Na ez engem is érdekel... Meg a Ülésfűtés kacsolók bolti ára is! :excl: Német Online shop Kapcsoló: GM 90437528 27,20 Euro Műanyag lap: TC-vel GM 90437560 3,55 Euro TC nélkül GM 90437558 3,44 Euro Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Uhu vagy Wessz,vagy,aki tudja Fiúk Olyan kérdésem lenne,hogy a 100Le-s 1,4-es motorja az opelnek mivel különbözik az 1,4-es twinport motortól. Csak az elektronika van átdolgozva vagy a komplett motor belseje. Előre is kösz a segítséget. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November16, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November16, 2010 kicsit másabb mint az xep. nincs benne twinport szelep. de mivel igen keveset adtak még el belőle így még nem tudom, mert nem láttam ilyet :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Uhu vagy Wessz,vagy,aki tudja Fiúk Olyan kérdésem lenne,hogy a 100Le-s 1,4-es motorja az opelnek mivel különbözik az 1,4-es twinport motortól. Csak az elektronika van átdolgozva vagy a komplett motor belseje. Előre is kösz a segítséget. :excl: vannak hasonló elemek benne..pl láncos az is ,talán ennyi a hasonlóság :lol: ,az alkatrészeket nem néztem össze :( persze más a vezérlője is ,az can-bus rendszerű. másrészt szerintem a z14xepből simán ki lehet hozni a 100 pacit Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts