Gelko Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 hát az 5500 az nem nagyon utazó :D olyan 3-4000 között van az utazósebesség :wink: valahogy én is igy gondotam.. :lol: nálam előfordul h utazó :wink: ne mán de a 3000 az kb 120 :shock: :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 valahogy én is igy gondotam.. :lol: nálam előfordul h utazó :wink: nahát de a 3000 az kb 120 :shock: :shock: :shock: nagyobb motor kell ;-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 nagyobb motor kell ;-) erre már én is gondoltam 8) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Nálam a 3000 az bizony csak 100... Gelko, szüleidé 1.6-os? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Nálam a 3000 az bizony csak 100... Gelko, szüleidé 1.6-os? 1.6 16 V ! és nagyon megy..... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 a hétvégén megpróbálom megirni a bemutatkozókat (mindkettőről) azt majd küldöm a célszemélyeknek............ :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Milyen 1600x2000 :?: Van közte 2600x2000 is. :lol: :lol: :lol: Különben is, hogy lehet 10MB-os tárral manapság dolgozni? :D A Yahoo-n nekem most 1 GB-os a mail-tárhelyem. Plusz korlátlan Photo-tárhely, amik megoszthatók. :lol: Jó is az, hogy 3 hónapja nem kellett törölnöm semmi lényegeset, meg ide-oda mentegetnem. Heló Teló! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 mennyi a vége ? utazósebességnél sztetek mennyinél nem nagyon kinozza a mocit ? 170-180 körül ? -asszem ott 5500 at pörög... :roll: 170-180 az a száguldó sebesség szerintem, mert ez már elég veszélyes a magyar autópályákon. 5500 1/p az 1.6-nál cca 190 km/h. Nekem most pont sikerült ezt lekapni. 3000-nél nem megy az 1.6 120-at, ha korábban arról beszéltetek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Jó, de ezek nüansznyi különbségek. Avatott szemnek esetleg észrevehetők, de legtöbb ember nem venné észre, hogy egy közbenső 800x600-ból lett 400x300-ra kicsinyítve, vagy az eredeti 1600x1200-ból. A szép Handarbeit-es bőrkormányom varrásának hurkai és csomói Neked nüansznyi különbségek? :evil: :evil: És a fényezett tükrömről készített makróról már nem is beszélek... :smt011 Még a bogárcsíkok is látszanak rajta. :smt013 Na és a kondenzcsík Ferihegy egén :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 A szép Handarbeit-es bőrkormányom varrásának hurkai és csomói Neked nüansznyi különbségek? :evil: :evil: És a fényezett tükrömről készített makróról már nem is beszélek... :smt011 Még a bogárcsíkok is látszanak rajta. :smt013 Na és a kondenzcsík Ferihegy egén :?: Ezek mind nem fognak látszani a 400x300-ra kicsinyített képen! Hiába volt az eredetin látható! Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Akkor hiába dolgoztam? :lol: Azt hiszem, újra kell fogalmaznom a leírást. Pl.: ezen a képen látható lett volna a művészi vonalvezetésű, balkézzel varrt bőrkormány csodaszép összeeresztése, amennyiben a Kiadó ki nem szerkeszti azt onnan. Vagy: a képen látható maszat ill. paca eredetileg egy Papyrus-színű gyönyörű G-Astra Sedan volt, míg a Section-leader ki nem nyeste onnan because of Jealous :!: :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Akkor hiába dolgoztam? :lol: Azt hiszem, újra kell fogalmaznom a leírást. Pl.: ezen a képen látható lett volna a művészi vonalvezetésű, balkézzel varrt bőrkormány csodaszép összeeresztése, amennyiben a Kiadó ki nem szerkeszti azt onnan. Vagy: a képen látható maszat ill. paca eredetileg egy Papyrus-színű gyönyörű G-Astra Sedan volt, míg a Section-leader ki nem nyeste onnan because of Jealous :!: :!: Nem én fogom lekicsinyíteni, hanem a weboldal szerkesztő urak. Weboldalra nem szokás 2600x2000-es képeket felrakni, ezt beláthatod. Az autód látszani fog a kis képen is. Ha csak a kormányod van egy képen, akkor a varratok is látszanak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Hol a humorérzéked Telo? Semmi reag.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Milyen 1600x2000 :?: Van közte 2600x2000 is. :lol: :lol: :lol: Különben is, hogy lehet 10MB-os tárral manapság dolgozni? :D A Yahoo-n nekem most 1 GB-os a mail-tárhelyem. Plusz korlátlan Photo-tárhely, amik megoszthatók. :lol: Jó is az, hogy 3 hónapja nem kellett törölnöm semmi lényegeset, meg ide-oda mentegetnem. Heló Teló! Mivel én nem tudok külső levelezőszervereket elérni és nem preferálom a webes mailboxokat, ezért nincs yahoo account-om. De a te kedvedért most nyitottam egyet: telo222@yahoo.com. Ide küldjed. Amint azt az előző hozzászólásodból kivettem, te a szövegedben utalsz a képekre is. Így szerintem sokkal egyszerűbb is lenne és átláthatóbb az elrendezés szempontjából, ha pü-ben küldenéd a bemutatkozód kicsinyített képeket beszúrva, amikre rákattintva azok bejönnek a kívánt 2600x2000-es felbontásban (a képek természetesen a webtárhelyeden). Én is így tettem annó az enyémmel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Különben is, hogy lehet 10MB-os tárral manapság dolgozni? :lol: Nekem pl ez soha ezidáig nem jelentett gondot... te vagy az első akitől ekkora levelet kapnék. De asszem a 10MB a yahoon is súrolja a levélméret limitet... A levelezőszerverek nagy része manapság sztem, még nincs felkészítve erre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Ma volt egy érdekes koccanásom. Parkolnék be előre a járda mellé, ahogy tanítják. Előre párhuzamosan, majd tolatni vissza. Tolatok, nézem a jobb tükröt, hogy ne padkázzak, egyszercsak "csattanás". B*sszus, ennyire nem volt közel a parkoló autó. Kiszállok, hát látom, hogy a parkoló autó és közém egy szőke néni gyorsan betolta az orrát kb 45 fokban. Na mondom f*sza, 4 hónapos kocsin lökhárító annyi. Még reccsenést is hallottam, amikor történt a kocc. Hátramegyek nézem a lökhárítót és nem találok rajta semmit. :shock: "Lenyalogatom" a koszt róla, hátha alatta van valami, de semmi :shock: Nem hittem a szememnek :shock: A másikon autón a ködlámpa körül kicsit pókhálós lett a fényezés. Létezik, hogy ennyire rugalmas az Astra lökhárítója, hogy kibírta sérülés nélkül??? :shock: :lol: Szőke néni csini volt és el is kérte a számomat :D Nem tudom miért, de valahogy nem az volt az első reakcióm, hogy mingyá' megütöm :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Tudod, ez úgy történt, hogy sokáig készült, oszt ilyen nagy lett. De tényleg, mi van Veled? Szerelmi csalódás vagy vmi hasonló? Nagyon nem vagy formában. Túl komoly vagy. Aggódom. :? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 és neked meg van a néni száma? esetleg telefonos fotó a csattról és véletlenül róla is? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Ilyen öreg az autód már? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 és neked meg van a néni száma? esetleg telefonos fotó a csattról és véletlenül róla is? :lol: Nncs meg a néni száma, mert perpill nem aktuális. Adtam neki névjegyet, ha esetleg rágerjedne a fényezetlen tükrömre :lol: Mondom, ilyet még nem láttam, hogy semmi nyoma nem volt. Végignéztem centiről centire (nénit is :D ). Még a haverom is megnézte, akivel taliztam. Ő sem látott semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Ilyen öreg az autód már? :lol: Ja-ja. Lassan már le kellene cserélni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Tudod, miért kérte el? Nem a tükröd miatt ám, nehogy azt hidd! Majd jól följelent, 2 hét múlva jön az idézés, mint cserbenhagyó leszel behúzva, mert a néni kocsija lezúzva. S Te voltál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Tudod, miért kérte el? Nem a tükröd miatt ám, nehogy azt hidd! Majd jól följelent, 2 hét múlva jön az idézés, mint cserbenhagyó leszel behúzva, mert a néni kocsija lezúzva. S Te voltál. Céges névjegy, bárhonnan kaphatta. Nem bizonyító erejű.... Honnan tudjam, kinek osztogattam? Hány tanút hozzak, hogy nem voltam ott?.... Én se ma kezdtem a szakmát... Aztán, ha valami piszkoskodással jön, arra is van megoldás.... A rendszámomat is tudhatta, mert elég egyedi az autóm a matricákkal, abból meg ismerőssel le tudja nyomoztatni a tulajt. Névjegye honnan van? Hmmm... Nem tudom, naponta több emberrel is tárgyalok.... Az is lehet, hogy valami szórakozóhelyen kérte el... Nem emléxem bíró úr..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Tudod, miért kérte el? Nem a tükröd miatt ám, nehogy azt hidd! Majd jól följelent, 2 hét múlva jön az idézés, mint cserbenhagyó leszel behúzva, mert a néni kocsija lezúzva. S Te voltál. azt azért bizonyítani is kell ;-) Jim pedig nem járt ott, tanusíthatja a barátja is 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május3, 2005 Megoszt Elküldve Május3, 2005 Céges névjegy, bárhonnan kaphatta. Nem bizonyító erejű.... Honnan tudjam, kinek osztogattam? Hány tanút hozzak, hogy nem voltam ott?.... Én se ma kezdtem a szakmát... Aztán, ha valami piszkoskodással jön, arra is van megoldás.... na! erre gondoltam én is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts