Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Köszi a tippet. Majd nézek akkor a felsoroltak között valamit. Akkor a lényeg hogy a watt az gyári legyen tehátt 55w.

Tunsgram Megalight +90 :excl: , árban nem annyira vészes,nekem több mint két évet bírt ki, Osramok hamarabb kiégtek,igaz akkoriban még nem volt ez a Night Breaker csoda :(

Elküldve
Tunsgram Megalight +90 :excl: , árban nem annyira vészes,nekem több mint két évet bírt ki, Osramok hamarabb kiégtek,igaz akkoriban még nem volt ez a Night Breaker csoda :(

jah,magas fény rövidebb élettartam...

nekem jó a gyári :lol:

Elküldve
jah,magas fény rövidebb élettartam...

nekem jó a gyári :lol:

Valamit valamiért :excl: ugyanaz az izzó technológia (halogén) ugyanolyan teljesítményen csak intenzívebb izzószál disszipációval tud magasabb fényt adni. Persze, növelik a gáz tisztaságát, adalékokat adnak hozzá, de csodák nincsenek (legalábbis elektromosság terén :() (azt meg hagyjuk, hogy napszemüveg kell éjszaka is a szembejövők miatt, de ők legalább látnak, ha meg még így sem, akkor ott vannak a ködlámpák, még ha egy deka köd sincs)

Elküldve
én nem javaslom hogy nagyobb teljesítményűt rakjál bele....mert valami megbosszulja.(szerintem csak 55w-os van)

vannak ezek az emelt fényerejű osram ,hella,philips vagy akármi olyat rakjál bele....

vagy ezek is magas teljesítményűek ??

Vannak 100W teljesítményűek is, de egyrészt közúti forgalomban a használatát tiltják (csak zárt pályán lehet, pl. rally verseny), másrészt a nagyobb hőkibocsájtás valószínűleg tönkreteszi a kisebb hőterhelésre tervezett lámpatestet, "űveget".

Elküldve
Valamit valamiért :( ugyanaz az izzó technológia (halogén) ugyanolyan teljesítményen csak intenzívebb izzószál disszipációval tud magasabb fényt adni. Persze, növelik a gáz tisztaságát, adalékokat adnak hozzá, de csodák nincsenek (legalábbis elektromosság terén :lol:) (azt meg hagyjuk, hogy napszemüveg kell éjszaka is a szembejövők miatt, de ők legalább látnak, ha meg még így sem, akkor ott vannak a ködlámpák, még ha egy deka köd sincs)

aztán a szembe jövőnek ,vagy kiégeti a szemét vagy nem :lol:

pajzsot fel :excl:

Elküldve
aztán a szembe jövőnek ,vagy kiégeti a szemét vagy nem :(

pajzsot fel :excl:

Ne is mondd... múltkor jövök haza, szép csillagos éjszaka, 1000 méteres látótávolság, erre beáll mögém a csávó xenon lápmákkal meg feltolt ködfényszórókkal... az Astrám belterében nappali világosság. Gondoltam jelzek neki a hátsó ködlámpámmal, hogy fent felejtette az övéit. Két rövid villantás, erre még felcsapta a reflektorokat is... erre már csak azzal tudtam reagálni, hogy a középső tükrömet középre irányítottam, hátha meglátja mi a bajom és lassítottam, hogy megelőzzön a barma...

Elküldve
Ne is mondd... múltkor jövök haza, szép csillagos éjszaka, 1000 méteres látótávolság, erre beáll mögém a csávó xenon lápmákkal meg feltolt ködfényszórókkal... az Astrám belterében nappali világosság. Gondoltam jelzek neki a hátsó ködlámpámmal, hogy fent felejtette az övéit. Két rövid villantás, erre még felcsapta a reflektorokat is... erre már csak azzal tudtam reagálni, hogy a középső tükrömet középre irányítottam, hátha meglátja mi a bajom és lassítottam, hogy megelőzzön a barma...

Hát vannak jószágok .... :(

Nekem a kedvencem hogy 55-60nal városban ,és nyomna lefele...

nem is értem :excl:

Elküldve
Hát vannak jószágok .... :(

Nekem a kedvencem hogy 55-60nal városban ,és nyomna lefele...

nem is értem :excl:

Lakott terület bevezető szakaszán 70-es tábla, utána újra 50. 70 helyett 40-45, 50-nél meg mint akit seggbe lőttek, megindul.

Elküldve

Ja és valakinek elfekvőbe egy g astra első lökhárító lehetőleg ködlámpás és nagyonolcsó? kisérletezni szeretnék hogy a rendszám helyét be műanyagozom és összedolgozom benne a körve futó nútot..

Elküldve

Pont azon gondolkoztam, hogy ezt (xenonosok, vaksik, rosszul beállított lámpások, ködlámpások) is magunknak (ha a rend bátor őrei csesznek rájuk) köszönhetjük. Ha mindenki rávillogna ezekre az ügyesekre, akkor csak megunnák, hogy állandóan stroboszkópban utaznak. Naiv vagyok?

Elküldve
Pont azon gondolkoztam, hogy ezt (xenonosok, vaksik, rosszul beállított lámpások, ködlámpások) is magunknak (ha a rend bátor őrei csesznek rájuk) köszönhetjük. Ha mindenki rávillogna ezekre az ügyesekre, akkor csak megunnák, hogy állandóan stroboszkópban utaznak. Naiv vagyok?

Igen. :excl:

Elküldve

Sziasztok,

A kérdésem a következő lenne:a 2001-es kombi astrámban(1.7dti) külső hőmérő 20-30 fokkal többet mutat mint kellene.Merre találom az autóban és ki lehet mérni valahogy?

Köszönöm előre is

Elküldve
Sziasztok,

A kérdésem a következő lenne:a 2001-es kombi astrámban(1.7dti) külső hőmérő 20-30 fokkal többet mutat mint kellene.Merre találom az autóban és ki lehet mérni valahogy?

Köszönöm előre is

kimérheted....,de csere a megoldás

első lökösbe van a kütyü

Elküldve
Sziasztok,

Köszönöm előre is

Hőmérő a lökhárítóban az alsó légbeömlő rácsban van. Ha a csatlakozója beázik akkor is produkál irreális értékeket.

Egyébként ha cserére szorul, nem drága.

Elküldve
Gratula Sebastian Vettel!

Én a Ferrarinak drukkoltam :excl: .(mégiscsak az a 2. autóm!) :(

Nálam ez régebbi dolog. 1990-ben voltam Forma 1-en kinn,mikor még a Ferrari

sehol sem volt,örültek,ha pár kört tudtak menni.De az olasz és más szurkolók olyan szívvel szurkoltak nekik ,hogy

akkor úgy gondoltam,hogy megérdemlik a bátorítást és azóta is tartom ezt a hagyományt.

Elküldve
Én a Ferrarinak drukkoltam :excl: .(mégiscsak az a 2. autóm!) :(

Nálam ez régebbi dolog. 1990-ben voltam Forma 1-en kinn,mikor még a Ferrari

sehol sem volt,örültek,ha pár kört tudtak menni.De az olasz és más szurkolók olyan szívvel szurkoltak nekik ,hogy

akkor úgy gondoltam,hogy megérdemlik a bátorítást és azóta is tartom ezt a hagyományt.

Alapvetően én is Ferrari szurkoló vagyok, de ami szép az szép! Ezt megérdemelte a kis német a teljes évad alapján. Ha már nem Alonso akkor Vettel :lol:

Elküldve

Igen a gyári xenon az projektoros ha jól tudom. Amire meg azt mondjuk, hogy kiégeti a szeműnket az sima égő formályú xenon. Egy ilyennel ki lennék békülve:http://www.deviltuning.hu/?oldal=2&termek=975

Elküldve

Sziasztok!

Tudja valaki Wessz kollégának miért nem lehet üzenetet küldeni? Az alábbit dobta a levelező, amikor írtam volna választ neki....

"A következő hibák történtek

Üzenet nem postázható, mivel a címzett nem használhatja a belső levelezőt.

A privát üzenetet nem továbbítottuk"

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.