Gelko Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Ascona-ról is írhatnál ámmmmm őt hova rakjam ? kinek küldjem ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 őt hova rakjam ? kinek küldjem ? Olyan sok legetőséged azért szerintem nincsen :lol: Leírást pedig majd hemi-nek kellene elküdened. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Leírást pedig majd hemi-nek kellene elküdened. ok meglesz ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Telo ! nagyon tudom ajánlani a mai EDDÁT is...Kunos nagy gitáros volt de Alapi lehet h mégjobb.... :wink: egyébként hivatalosan ma jelent meg az új album,Isten az Úton címmel ! már kerestem a boltokban de még nem érkezett meg... és nekem ilyenem is van : http://www.kep.tar.hu/gelko/50049957/12096911#2 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május2, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Május2, 2005 dehogynem....majd irok vmit...arra rakom fel a keretet.......... majd szépen megkérsz, jattot dugsz a zsebembe, és adok még két keretet , hogy az asconára is legyen... :roll: sőt matrinyát is tudok adni arra is.... szintén 2 kérekszépenbe ios kerülhet akár :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 asconán nincs keret :lol: a rendszám meg fel van csavarozva és csak úgy tudom leszedni h levágom a csavarokat.-az előző rendszámomat lelopták :twisted: de fogok élni az ajánlattal,köszi ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Telo ! nagyon tudom ajánlani a mai EDDÁT is...Kunos nagy gitáros volt de Alapi lehet h mégjobb.... :wink: egyébként hivatalosan ma jelent meg az új album,Isten az Úton címmel ! már kerestem a boltokban de még nem érkezett meg... és nekem ilyenem is van : http://www.kep.tar.hu/gelko/50049957/12096911#2 :lol: régen sok koncertre jártam, bár egy-2 lemzzel mostmár én is le vagyok maradva. nem lehet hogy régi Eddás lévén ragaszkodsz Alapihoz jobban??bár tény tud valamit a Steve Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 régen sok koncertre jártam, bár egy-2 lemzzel mostmár én is le vagyok maradva. nem lehet hogy régi Eddás lévén ragaszkodsz Alapihoz jobban??bár tény tud valamit a Steve én kb 3 éve járok koncertekre de már régóta hallgatok Eddát....Kunost sajnos nem láttam élőben játszani.... a Steve nagyon is tud vmit.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 én kb 3 éve járok koncertekre de már régóta hallgatok Eddát....Kunost sajnos nem láttam élőben játszani.... a Steve nagyon is tud vmit.... :lol: ne félj én tudom, nem kell őt bemutatni, öreg nyuszi vagyok már :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 régen sok koncertre jártam, bár egy-2 lemzzel mostmár én is le vagyok maradva. nem lehet hogy régi Eddás lévén ragaszkodsz Alapihoz jobban??bár tény tud valamit a Steve Tudom, hogy tud a Steve, régen sokat gitározgattam az ő koncertjeire is, de most a Kunosra vagyok ráállva... Más a stílusuk. Lehet, hogy az Alapi technikailag többet tud, de most vhogy Kunos kicsit közelebb áll a szívemhez... érezni rajta a fiatalságot, a lazaságot, a kicsit szétszórtságot és az őstehetséget. Alapi tanultabb, technikásabb, vhogy nem is tom... olyan más.... mostanában mondjuk nem hallottam. Illetve amit hallottam, az nem nagyon jött be. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 az mondjuk hozzá tartozik h Kunos idején az Edda is más volt.még Pataky mondta h az a korszak tényleg az igazi Rock'n Roll-ról szólt...ez érződik Kunos játékán is... abban igazad van h "mesterségesebb" a Steve..... de az is lehet h abszolult baromságokat irok.... :oops: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 az mondjuk hozzá tartozik h Kunos idején az Edda is más volt.még Pataky mondta h az a korszak tényleg az igazi Rock'n Roll-ról szólt...ez érződik Kunos játékán is... abban igazad van h "mesterségesebb" a Steve..... de az is lehet h abszolult baromságokat irok.... :oops: :lol: Igen, ez a jó szó: "mesterségesebb". Ezt kerestem! Köszi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Igen, ez a jó szó: "mesterségesebb". Ezt kerestem! Köszi... :D Kunos igazi lázadó volt, a szabadság hangja ő, nem gondoljátok?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 ahogy mondod Nyuszi ! Attissal nagyon egy hullámhosszon voltak.Kunos halálával belőle is kihalt vmi.szerintem.volt szerencsém beszélgetni vele erről az egészről... DE ! az elmúlt két évben az edda kezd magára találni.tegnap hallottam 7 új számot az albumról...hál Istennek a Szélviharos stílust követi :smt023 Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Kunos igazi lázadó volt, a szabadság hangja ő, nem gondoljátok?? De, gondoljuk! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 ahogy mondod Nyuszi ! Attissal nagyon egy hullámhosszon voltak.Kunos halálával belőle is kihalt vmi.szerintem.volt szerencsém beszélgetni vele erről az egészről... DE ! az elmúlt két évben az edda kezd magára találni.tegnap hallottam 7 új számot az albumról...hál Istennek a Szélviharos stílust követi :smt023 Akkor viszont hallanom kell őket!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 vasárnap gyere Gödöllőre ! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 vasárnap gyere Gödöllőre ! :wink: Sajnos most hétvégén megint nem tok... :lol: Mikor is lesz pontosan és Gödöllőn belül hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 a sportcsarnokban lesz.....holnap találkozom egy gödöllői haverral,majd tőle informálódom... Vasárnap lesz 19 órától..... ebbe hallgassatok bele.....http://www.edda.hu/index.php?picmore=true&pic_id=230 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 sziasztok én megyek haza. holnap találkozunk :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 a sportcsarnokban lesz.....holnap találkozom egy gödöllői haverral,majd tőle informálódom... Vasárnap lesz 19 órától..... ebbe hallgassatok bele.....http://www.edda.hu/index.php?picmore=true&pic_id=230 Nem rossz... :roll: De ez még jobb (kedvenc Kunos szólóm a koncertről): http://telo.tar.hu/VelemKialtsatokSolo.wma Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Mikor '84 körül Edda-koncertekre jártunk..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 sziasztok én megyek haza. holnap találkozunk :wink: Szióóóó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Mikor '84 körül Edda-koncertekre jártunk..... Akkor én elsős voltam.... :geek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Nahh akkor én is csatlakoznék az Edda szakkörhöz 1 jozzászólás erejéig :D A sajnálatos módon, motorbalesetben elhunyt Kun Péterrel én egy motoros suliba jártam, közvetlen szimpatikus srác volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts