Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

dehogynem....majd irok vmit...arra rakom fel a keretet..........

majd szépen megkérsz, jattot dugsz a zsebembe, és adok még két keretet , hogy az asconára is legyen... :roll:

sőt matrinyát is tudok adni arra is.... szintén 2 kérekszépenbe ios kerülhet akár :wink:

Elküldve

asconán nincs keret :lol:

a rendszám meg fel van csavarozva és csak úgy tudom leszedni h levágom a csavarokat.-az előző rendszámomat lelopták :twisted:

de fogok élni az ajánlattal,köszi !

Elküldve
Telo !

nagyon tudom ajánlani a mai EDDÁT is...Kunos nagy gitáros volt de Alapi lehet h mégjobb.... :wink:

egyébként hivatalosan ma jelent meg az új album,Isten az Úton címmel ! már kerestem a boltokban de még nem érkezett meg...

és nekem ilyenem is van :

http://www.kep.tar.hu/gelko/50049957/12096911#2

:lol:

régen sok koncertre jártam, bár egy-2 lemzzel mostmár én is le vagyok maradva.

nem lehet hogy régi Eddás lévén ragaszkodsz Alapihoz jobban??bár tény tud valamit a Steve

Elküldve

nem lehet hogy régi Eddás lévén ragaszkodsz Alapihoz jobban??bár tény tud valamit a Steve

én kb 3 éve járok koncertekre de már régóta hallgatok Eddát....Kunost sajnos nem láttam élőben játszani....

a Steve nagyon is tud vmit.... :lol:

Elküldve

én kb 3 éve járok koncertekre de már régóta hallgatok Eddát....Kunost sajnos nem láttam élőben játszani....

a Steve nagyon is tud vmit.... :lol:

ne félj én tudom, nem kell őt bemutatni, öreg nyuszi vagyok már :wink:

Elküldve

Tudom, hogy tud a Steve, régen sokat gitározgattam az ő koncertjeire is, de most a Kunosra vagyok ráállva... Más a stílusuk. Lehet, hogy az Alapi technikailag többet tud, de most vhogy Kunos kicsit közelebb áll a szívemhez... érezni rajta a fiatalságot, a lazaságot, a kicsit szétszórtságot és az őstehetséget. Alapi tanultabb, technikásabb, vhogy nem is tom... olyan más.... mostanában mondjuk nem hallottam. Illetve amit hallottam, az nem nagyon jött be.

Elküldve

az mondjuk hozzá tartozik h Kunos idején az Edda is más volt.még Pataky mondta h az a korszak tényleg az igazi Rock'n Roll-ról szólt...ez érződik Kunos játékán is...

abban igazad van h "mesterségesebb" a Steve.....

de az is lehet h abszolult baromságokat irok.... :oops: :lol:

Elküldve
az mondjuk hozzá tartozik h Kunos idején az Edda is más volt.még Pataky mondta h az a korszak tényleg az igazi Rock'n Roll-ról szólt...ez érződik Kunos játékán is...

abban igazad van h "mesterségesebb" a Steve.....

de az is lehet h abszolult baromságokat irok.... :oops: :lol:

Igen, ez a jó szó: "mesterségesebb". Ezt kerestem! Köszi... :D

Elküldve

ahogy mondod Nyuszi ! Attissal nagyon egy hullámhosszon voltak.Kunos halálával belőle is kihalt vmi.szerintem.volt szerencsém beszélgetni vele erről az egészről...

DE ! az elmúlt két évben az edda kezd magára találni.tegnap hallottam 7 új számot az albumról...hál Istennek a Szélviharos stílust követi :smt023

Elküldve
ahogy mondod Nyuszi ! Attissal nagyon egy hullámhosszon voltak.Kunos halálával belőle is kihalt vmi.szerintem.volt szerencsém beszélgetni vele erről az egészről...

DE ! az elmúlt két évben az edda kezd magára találni.tegnap hallottam 7 új számot az albumról...hál Istennek a Szélviharos stílust követi :smt023

Akkor viszont hallanom kell őket!!!

Elküldve
vasárnap gyere Gödöllőre ! :wink:

Sajnos most hétvégén megint nem tok... :lol: Mikor is lesz pontosan és Gödöllőn belül hol?

Elküldve

Nahh akkor én is csatlakoznék az Edda szakkörhöz 1 jozzászólás erejéig :D A sajnálatos módon, motorbalesetben elhunyt Kun Péterrel én egy motoros suliba jártam, közvetlen szimpatikus srác volt :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.