Gelko Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Ascona-ról is írhatnál ámmmmm őt hova rakjam ? kinek küldjem ?
mélykék76 Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 őt hova rakjam ? kinek küldjem ? Olyan sok legetőséged azért szerintem nincsen :lol: Leírást pedig majd hemi-nek kellene elküdened.
Gelko Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Leírást pedig majd hemi-nek kellene elküdened. ok meglesz !
Gelko Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Telo ! nagyon tudom ajánlani a mai EDDÁT is...Kunos nagy gitáros volt de Alapi lehet h mégjobb.... :wink: egyébként hivatalosan ma jelent meg az új album,Isten az Úton címmel ! már kerestem a boltokban de még nem érkezett meg... és nekem ilyenem is van : http://www.kep.tar.hu/gelko/50049957/12096911#2 :lol:
uhuhu Elküldve Május2, 2005 Szerző Elküldve Május2, 2005 dehogynem....majd irok vmit...arra rakom fel a keretet.......... majd szépen megkérsz, jattot dugsz a zsebembe, és adok még két keretet , hogy az asconára is legyen... :roll: sőt matrinyát is tudok adni arra is.... szintén 2 kérekszépenbe ios kerülhet akár :wink:
Gelko Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 asconán nincs keret :lol: a rendszám meg fel van csavarozva és csak úgy tudom leszedni h levágom a csavarokat.-az előző rendszámomat lelopták :twisted: de fogok élni az ajánlattal,köszi !
nyuszifül Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Telo ! nagyon tudom ajánlani a mai EDDÁT is...Kunos nagy gitáros volt de Alapi lehet h mégjobb.... :wink: egyébként hivatalosan ma jelent meg az új album,Isten az Úton címmel ! már kerestem a boltokban de még nem érkezett meg... és nekem ilyenem is van : http://www.kep.tar.hu/gelko/50049957/12096911#2 :lol: régen sok koncertre jártam, bár egy-2 lemzzel mostmár én is le vagyok maradva. nem lehet hogy régi Eddás lévén ragaszkodsz Alapihoz jobban??bár tény tud valamit a Steve
Gelko Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 régen sok koncertre jártam, bár egy-2 lemzzel mostmár én is le vagyok maradva. nem lehet hogy régi Eddás lévén ragaszkodsz Alapihoz jobban??bár tény tud valamit a Steve én kb 3 éve járok koncertekre de már régóta hallgatok Eddát....Kunost sajnos nem láttam élőben játszani.... a Steve nagyon is tud vmit.... :lol:
nyuszifül Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 én kb 3 éve járok koncertekre de már régóta hallgatok Eddát....Kunost sajnos nem láttam élőben játszani.... a Steve nagyon is tud vmit.... :lol: ne félj én tudom, nem kell őt bemutatni, öreg nyuszi vagyok már :wink:
telo Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 régen sok koncertre jártam, bár egy-2 lemzzel mostmár én is le vagyok maradva. nem lehet hogy régi Eddás lévén ragaszkodsz Alapihoz jobban??bár tény tud valamit a Steve Tudom, hogy tud a Steve, régen sokat gitározgattam az ő koncertjeire is, de most a Kunosra vagyok ráállva... Más a stílusuk. Lehet, hogy az Alapi technikailag többet tud, de most vhogy Kunos kicsit közelebb áll a szívemhez... érezni rajta a fiatalságot, a lazaságot, a kicsit szétszórtságot és az őstehetséget. Alapi tanultabb, technikásabb, vhogy nem is tom... olyan más.... mostanában mondjuk nem hallottam. Illetve amit hallottam, az nem nagyon jött be.
Gelko Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 az mondjuk hozzá tartozik h Kunos idején az Edda is más volt.még Pataky mondta h az a korszak tényleg az igazi Rock'n Roll-ról szólt...ez érződik Kunos játékán is... abban igazad van h "mesterségesebb" a Steve..... de az is lehet h abszolult baromságokat irok.... :oops: :lol:
telo Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 az mondjuk hozzá tartozik h Kunos idején az Edda is más volt.még Pataky mondta h az a korszak tényleg az igazi Rock'n Roll-ról szólt...ez érződik Kunos játékán is... abban igazad van h "mesterségesebb" a Steve..... de az is lehet h abszolult baromságokat irok.... :oops: :lol: Igen, ez a jó szó: "mesterségesebb". Ezt kerestem! Köszi... :D
nyuszifül Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Igen, ez a jó szó: "mesterségesebb". Ezt kerestem! Köszi... :D Kunos igazi lázadó volt, a szabadság hangja ő, nem gondoljátok??
Gelko Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 ahogy mondod Nyuszi ! Attissal nagyon egy hullámhosszon voltak.Kunos halálával belőle is kihalt vmi.szerintem.volt szerencsém beszélgetni vele erről az egészről... DE ! az elmúlt két évben az edda kezd magára találni.tegnap hallottam 7 új számot az albumról...hál Istennek a Szélviharos stílust követi :smt023
telo Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Kunos igazi lázadó volt, a szabadság hangja ő, nem gondoljátok?? De, gondoljuk! :lol: :D
telo Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 ahogy mondod Nyuszi ! Attissal nagyon egy hullámhosszon voltak.Kunos halálával belőle is kihalt vmi.szerintem.volt szerencsém beszélgetni vele erről az egészről... DE ! az elmúlt két évben az edda kezd magára találni.tegnap hallottam 7 új számot az albumról...hál Istennek a Szélviharos stílust követi :smt023 Akkor viszont hallanom kell őket!!!
telo Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 vasárnap gyere Gödöllőre ! :wink: Sajnos most hétvégén megint nem tok... :lol: Mikor is lesz pontosan és Gödöllőn belül hol?
Gelko Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 a sportcsarnokban lesz.....holnap találkozom egy gödöllői haverral,majd tőle informálódom... Vasárnap lesz 19 órától..... ebbe hallgassatok bele.....http://www.edda.hu/index.php?picmore=true&pic_id=230
nyuszifül Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 sziasztok én megyek haza. holnap találkozunk :wink:
telo Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 a sportcsarnokban lesz.....holnap találkozom egy gödöllői haverral,majd tőle informálódom... Vasárnap lesz 19 órától..... ebbe hallgassatok bele.....http://www.edda.hu/index.php?picmore=true&pic_id=230 Nem rossz... :roll: De ez még jobb (kedvenc Kunos szólóm a koncertről): http://telo.tar.hu/VelemKialtsatokSolo.wma
telo Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 sziasztok én megyek haza. holnap találkozunk :wink: Szióóóó....
telo Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Mikor '84 körül Edda-koncertekre jártunk..... Akkor én elsős voltam.... :geek:
mélykék76 Elküldve Május2, 2005 Elküldve Május2, 2005 Nahh akkor én is csatlakoznék az Edda szakkörhöz 1 jozzászólás erejéig :D A sajnálatos módon, motorbalesetben elhunyt Kun Péterrel én egy motoros suliba jártam, közvetlen szimpatikus srác volt :lol:
Recommended Posts