telo Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 4x100 az az 5-lukú! Viszont nagyon király a bőrkormány...igaz nem világít. :lol: ??? Én azt hittem a 4x100-nál a 4 az a 4 lukat jelenti... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Hát azt is, csak vicceltem Te kis .... Mert hogy nem 5-likú!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Hát azt is, csak vicceltem Te kis .... Mert hogy nem 5-likú!! jaaaaaaaaaaa.... :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Nem teljesen ideillik, csak azért kérdezem, hátha van valakinek emléke, hogy volt már ilyen. Meg akarom növelni a középső kijelző fényerejét, mert nappal bekapcsolt tompival nagyon gyenge. Volt-e már ilyen téma valahol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Nem teljesen ideillik, csak azért kérdezem, hátha van valakinek emléke, hogy volt már ilyen. Meg akarom növelni a középső kijelző fényerejét, mert nappal bekapcsolt tompival nagyon gyenge. Volt-e már ilyen téma valahol. G Astra fórumban most így hirtelen nem ugrik be, hogy lett volna ilyen. Talán az F Astránál... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április29, 2005 úúúúúúú most hogy ez lett a topik címe, ,ár én nem is cseveghetek itt :smt089 :smt089 na minnyá átnevezem nyuszimuszi és párja barátai cseverésznek re :wink: :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 :silent: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 Fijjúk! Nem vette fel valaki az imolai F1 versenyt videóra?? Nagyon megköszönném, ha kölcsönadná vagy átvenné! Nem láttam sajnos. Küldj PÜ-t, ha megvan! Kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 Fijjúk! Nem vette fel valaki az imolai F1 versenyt videóra?? Nagyon megköszönném, ha kölcsönadná vagy átvenné! Nem láttam sajnos. Küldj PÜ-t, ha megvan! Kösz Talán apukám... Majd rákérdezek holnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május1, 2005 Megoszt Elküldve Május1, 2005 Kösz, majd jelezd, megvan-e! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Kösz, majd jelezd, megvan-e! Elvileg megvan a német rtl-ről felvéve. Lehet, hogy az elejéből pici már törölve, de még nem biztos, holnapra megnézi apukám. Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Kösz. Várom. Meg Gepárdtól is várom majd a jelzést. Hallod Cheetah? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 mi ez a nagy pangás ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 mi ez a nagy pangás ? :roll: téged vártunk :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 mi ez a nagy pangás ? :roll: Hoppácska!!! Figyeled az avatarját!!! :lol: :D :lol: EDDÁS vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 köszi Nyuszi :wink: majdhogynem fanatikusan Eddás vagyok...Telo ! csak nem te is ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Hoppácska!!! Figyeled az avatarját!!! :lol: :D :lol: EDDÁS vagy? jó helyen jár a fiú, :wink: és még opeles is?nem semmi :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Ja és már "MOTE Klubtag" is!!! G szekcióba nem jelentkezel szüleid Astrájával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 köszi Nyuszi :wink: majdhogynem fanatikusan Eddás vagyok...Telo ! csak nem te is ? hűha akkor mehetnénk együtt koncertre is. beavatásképp :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 köszi Nyuszi :wink: majdhogynem fanatikusan Eddás vagyok...Telo ! csak nem te is ? Ne viccelj, én az elmúlt 1 hónapban folyton EDDA-t gitározok (Kunos-t próbálva halvány foltokban utánozni)... Kocsiban is EDDA koncert kazi megy folyton. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 a tegnap esti koncertet nem láttátok ? a közös koncert látogatás megdumálva én már hétvégén megyek ! Gödöllőre valszeg.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Ne viccelj, én az elmúlt 1 hónapban folyton EDDA-t gitározok (Kunos-t próbálva halvány foltokban utánozni)... Kocsiban is EDDA koncert kazi megy folyton. :lol: nem is tudtam. nem mondtad!!!! elég egyfele hajlunk ezek szerint Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 Ja és már "MOTE Klubtag" is!!! G szekcióba nem jelentkezel szüleid Astrájával? dehogynem....majd irok vmit...arra rakom fel a keretet.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 dehogynem....majd irok vmit...arra rakom fel a keretet.......... Ascona-ról is írhatnál ámmmmm :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Május2, 2005 Megoszt Elküldve Május2, 2005 a tegnap esti koncertet nem láttátok ? a közös koncert látogatás megdumálva én már hétvégén megyek ! Gödöllőre valszeg.... Nem, én a mostani EDDÁ-val nem vagyok nagyon képben.... :oops: Egyelőre leragadtam a Szélviharnál... :roll: A koncert kazi, amit halgatok kb 92-es talán, bár ezt sem tudom pontosan: az bitzos, hogy még a Kun Péter gitározik rajta.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts