Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
4x100 az az 5-lukú! Viszont nagyon király a bőrkormány...igaz nem világít. :lol:

??? Én azt hittem a 4x100-nál a 4 az a 4 lukat jelenti... :oops:

Elküldve

Nem teljesen ideillik, csak azért kérdezem, hátha van valakinek emléke, hogy volt már ilyen.

Meg akarom növelni a középső kijelző fényerejét, mert nappal bekapcsolt tompival nagyon gyenge. Volt-e már ilyen téma valahol.

Elküldve
Nem teljesen ideillik, csak azért kérdezem, hátha van valakinek emléke, hogy volt már ilyen.

Meg akarom növelni a középső kijelző fényerejét, mert nappal bekapcsolt tompival nagyon gyenge. Volt-e már ilyen téma valahol.

G Astra fórumban most így hirtelen nem ugrik be, hogy lett volna ilyen. Talán az F Astránál...

Elküldve

úúúúúúú most hogy ez lett a topik címe, ,ár én nem is cseveghetek itt :smt089 :smt089

na minnyá átnevezem nyuszimuszi és párja barátai cseverésznek re :wink: :lol: :D :lol:

Elküldve

Fijjúk! Nem vette fel valaki az imolai F1 versenyt videóra?? Nagyon megköszönném, ha kölcsönadná vagy átvenné! Nem láttam sajnos.

Küldj PÜ-t, ha megvan!

Kösz

Elküldve
Fijjúk! Nem vette fel valaki az imolai F1 versenyt videóra?? Nagyon megköszönném, ha kölcsönadná vagy átvenné! Nem láttam sajnos.

Küldj PÜ-t, ha megvan!

Kösz

Talán apukám... Majd rákérdezek holnap.

Elküldve
Kösz, majd jelezd, megvan-e!

Elvileg megvan a német rtl-ről felvéve. Lehet, hogy az elejéből pici már törölve, de még nem biztos, holnapra megnézi apukám.

Elküldve
köszi Nyuszi :wink:

majdhogynem fanatikusan Eddás vagyok...Telo ! csak nem te is ?

Ne viccelj, én az elmúlt 1 hónapban folyton EDDA-t gitározok (Kunos-t próbálva halvány foltokban utánozni)... Kocsiban is EDDA koncert kazi megy folyton. :lol:

Elküldve

a tegnap esti koncertet nem láttátok ?

a közös koncert látogatás megdumálva én már hétvégén megyek ! Gödöllőre valszeg....

Elküldve

Ne viccelj, én az elmúlt 1 hónapban folyton EDDA-t gitározok (Kunos-t próbálva halvány foltokban utánozni)... Kocsiban is EDDA koncert kazi megy folyton. :lol:

nem is tudtam. nem mondtad!!!! elég egyfele hajlunk ezek szerint

Elküldve
Ja és már "MOTE Klubtag" is!!! G szekcióba nem jelentkezel szüleid Astrájával?

dehogynem....majd irok vmit...arra rakom fel a keretet..........

Elküldve
a tegnap esti koncertet nem láttátok ?

a közös koncert látogatás megdumálva én már hétvégén megyek ! Gödöllőre valszeg....

Nem, én a mostani EDDÁ-val nem vagyok nagyon képben.... :oops: Egyelőre leragadtam a Szélviharnál... :roll: A koncert kazi, amit halgatok kb 92-es talán, bár ezt sem tudom pontosan: az bitzos, hogy még a Kun Péter gitározik rajta....

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.