Korzika Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._182943837.html szerintetek??? Szerintem ez egy Opel motor!Kicsit drága nem?
Mc-elek Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Szerintem ez egy Opel motor!Kicsit drága nem? ha abba belegondolsz hogy egy vezérműtengely törés javítása 300etől van...
Mc-elek Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Ez mi ez?Fluxuskondi? pl Jastra 1.4 turbos motorja :)
Korzika Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 ha abba belegondolsz hogy egy vezérműtengely törés javítása 300etől van... És ,ha abba,hogy egy angol G Astra kompletten meg 320 ezer?Abból még sokat ki lehet árulni!
Mc-elek Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 És ,ha abba,hogy egy angol G Astra kompletten meg 320 ezer?Abból még sokat ki lehet árulni! z14xep mocival? egy linket dobjál már róla lééccciiii :)
Mc-elek Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 http://www.hasznaltauto.hu/auto/opel/astra...1.8_16v-3708271
andris83 Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 z14xep mocival? egy linket dobjál már róla lééccciiii :) Én csak azt nem értem, miért ír a leírásba z14xe-t.
Mc-elek Elküldve Október24, 2010 Elküldve Október24, 2010 Én csak azt nem értem, miért ír a leírásba z14xe-t. láttam én is... a képen látható motor az xep. és nem egy demó kép :) sokkal jobb vétel lenne ha rajta lenne a katalizátor,meg a szívó csonk :D
speter Elküldve Október25, 2010 Elküldve Október25, 2010 http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels..._182943837.html szerintetek??? Elég újnak néz ki. Nem sokat lehetett kocsiban. :)
Korzika Elküldve Október25, 2010 Elküldve Október25, 2010 z14xep mocival? egy linket dobjál már róla lééccciiii :) Xep-et most épp nem találtam itthon ,de XE van 330 körül. Szerintem lenne az is ,csak sérültben!Kinn meg főleg lenne.
Barna Elküldve Október25, 2010 Elküldve Október25, 2010 Szép estét! No megtankoltam. Szóval 782. km-nél gyulladt ki a sárga lámpácska és 817,5-nél kezdett el villogni. Elmentem 824,1 km-t és tankoltam 47,35 litert Ez kb. 5,75-ös fogyinak felel meg 100 km-enként. Ez színtiszta Budapest kb. Pólus Center-Ferihegy viszonylatban. Azért nem rossz egy 1,4-as motortól?! Az nagyon jó! Végre egy jó tapasztalat a sok rossz között... Egyébként fogyasztásra én sem panaszkodom. 50-50 etanollal tiszta autópályán kijött 7,5-ből (jó nem nyomtam neki 150-el, de akkor is meglepődtem, mert vegyesben jóval többet kellene kajálnia az etanol miatt). épp azon gondolkoztam, ha autóválasztás előtt belenéztem volna ebbe a fórumba, akkor is megvetem volna e a Classic II-t... Nem hiszem... és nem azért mert jobb/rosszabb mint a hasonló kategóriás autók, hanem mert azoknak nincs ilyen fóruma, ahol ilyen jól kivesézik az autót :)
pitecus Elküldve Október25, 2010 Elküldve Október25, 2010 Az nagyon jó! Végre egy jó tapasztalat a sok rossz között... Egyébként fogyasztásra én sem panaszkodom. 50-50 etanollal tiszta autópályán kijött 7,5-ből (jó nem nyomtam neki 150-el, de akkor is meglepődtem, mert vegyesben jóval többet kellene kajálnia az etanol miatt). épp azon gondolkoztam, ha autóválasztás előtt belenéztem volna ebbe a fórumba, akkor is megvetem volna e a Classic II-t... Nem hiszem... és nem azért mert jobb/rosszabb mint a hasonló kategóriás autók, hanem mert azoknak nincs ilyen fóruma, ahol ilyen jól kivesézik az autót :) Sajnos nincs. Kevesen mérik a fogyit, pedig a legnagyobb gépjármű költségtényező a fogyasztás. Sok autóm volt (na jó, kocsim), mindegyiknél mértem a fogyit becsülettel. A fogyasztás/teljesítmény arányban eddig az Astra vezet. Megelőzve a VW polo II 1,3D-t is! Szerintem ésszel vezetve mindenki 10-20%-al többet tudna autózni ugyyanazzal az üzemanyaggal. Sajnos ezt nem tanítják, pedig kellene. Ezt az élet fogja megtanítani mindenkinek. Ha már takarékoskodunk...:D
PGA Elküldve Október25, 2010 Elküldve Október25, 2010 Sajnos nincs. Kevesen mérik a fogyit, pedig a legnagyobb gépjármű költségtényező a fogyasztás. Sok autóm volt (na jó, kocsim), mindegyiknél mértem a fogyit becsülettel. A fogyasztás/teljesítmény arányban eddig az Astra vezet. Megelőzve a VW polo II 1,3D-t is! Szerintem ésszel vezetve mindenki 10-20%-al többet tudna autózni ugyyanazzal az üzemanyaggal. Sajnos ezt nem tanítják, pedig kellene. Ezt az élet fogja megtanítani mindenkinek. Ha már takarékoskodunk...:) Ez a defenzív vezetés. Sokan azt nem veszik figyelembe, hogy a közlekedés társasjáték. Mindig meg kell próbálni igazodni a forgalom ritmusához: hiába országút, ha beállt a forgalom és 70-nel megy előttünk egy IFA, felesleges izmozni, máris lehet spórolni. Nem 100 méterre kell előre látni, hanem minél messzebbre, figyelni a történéseket, alkalmazkodni - sok felesleges gyorsítást, lassítást el lehet így kerülni, és már meg is van a minimum 10-15% megtakarítás, különösebb erőlködés nélkül. Csak túlzásokba nem érdemes esni: autópályán nem illik 90-nel csorogni a külsőben spórolás címén, mert ez inkább a forgalom akadályozása...
freeze Elküldve Október25, 2010 Elküldve Október25, 2010 Sajnos nincs. Kevesen mérik a fogyit, pedig a legnagyobb gépjármű költségtényező a fogyasztás. Sok autóm volt (na jó, kocsim), mindegyiknél mértem a fogyit becsülettel. A fogyasztás/teljesítmény arányban eddig az Astra vezet. Megelőzve a VW polo II 1,3D-t is! Szerintem ésszel vezetve mindenki 10-20%-al többet tudna autózni ugyyanazzal az üzemanyaggal. Sajnos ezt nem tanítják, pedig kellene. Ezt az élet fogja megtanítani mindenkinek. Ha már takarékoskodunk...:) Jelentkezem! Én mérem becsülettel :D
Handbrake Elküldve Október25, 2010 Elküldve Október25, 2010 Jelentkezem! Én mérem becsülettel :) Amíg teli tankkal elmegyek 850 - 900 körül addig nem mérem. Amúgy sincs csak ritkán pénz teli tankra, a következő tankolásnál meg úgyse tudom megint televerni. Szal, amíg nincs kiugró fogyasztás, én nem mérem. :D Kocsi meg azért van mert használni kell. Ha nem megy nem fogyaszt, ha megy akkor fogyaszt. Persze vannak trükkök, amiket ti is leírtatok. Legfőképp az előre látás meg a többi. Nyilván ha látom, hogy piros a lámpa odáig nem gyorsítok fel hogy ott megint fékezzek, csak ebbe meg az a kellemetlen, hogy a mögöttem lévő sietős meg villog dudál stb., hogy mé ne megyek. A fogyasztás sok dologtól függ, néhányat tudunk befolyásolni, néhányat nem. Pl. guminyomás, üzemanyag, vezetési stílus. Sokat viszont nem. Minden kocsinak van egy alap normája, amit tud. Vagy meg tudod közelíteni vagy sem. Régi autóval is lehet jó fogyit csinálni, persze csak a típustársaihoz képest, nem egy akármilyen kisköbcentis mini kocsihoz képest. Minden csak viszonyítás kérdése. Amit ma megspórolsz, az megmarad holnapra. De ha holnap szabályzásig forgatva repesztesz, akkor mind1 mennyit takarítottál meg tegnap. <_< ( Aminek el kell fogynia, az el is fogy) Én már elvből nem írom ezeket a dolgokat. Mert csak fájdítanám a szívem azzal, mennyi pénzt öltem a kocsiba. Egy darabig írtam, aztán elfogadtam, hogy ez a történet ezzel jár. Vagy tankolok, karbantartok és megyek, vagy nézegetem otthon felbakolva és járok gyalog. :icon13: De a legjobb a nincs kocsi állapot. Gondoljatok bele: Nincs törlesztő, nincs súlyadó, nincs kötelező, nincs szerviz, nincsenek mozgó és kopó alkatrészek. Így mennyi pénz maradna meg?
pitecus Elküldve Október25, 2010 Elküldve Október25, 2010 Nem 100 méterre kell előre látni, hanem minél messzebbre, figyelni a történéseket, alkalmazkodni - sok felesleges gyorsítást, lassítást el lehet így kerülni, és már meg is van a minimum 10-15% megtakarítás, különösebb erőlködés nélkül. Csak túlzásokba nem érdemes esni: autópályán nem illik 90-nel csorogni a külsőben spórolás címén, mert ez inkább a forgalom akadályozása... No igen. Sok igazságot leírtál. A kollégám egy utolsók közötti Classic II-es Astrát birtokol, így elképzelhetitek az a "rivalizálást", vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy tapasztalati összevetést, amit a 4 év korkülönbség között húzunk. .) A lényeg az, hogy mindig oda lukadunk ki, hogy a két "takarékos" vezetési stílusunk nyomokban hasonlít csak egymásra. Amúgy az autópályás 90 is járható, ha be tudsz állni a kamion mögé, vagy egy UFO-t vontató autós mögé. Ha ismered a várost, a kereszteződések forgalom és lámpaváltási szokásait, képes leszel rengeteg üzemanyagot megspórolni. Erről külön fórumot lehetne nyitni, mert rengeteg módon spórolhatunk.
pitecus Elküldve Október25, 2010 Elküldve Október25, 2010 Nincs törlesztő, nincs súlyadó, nincs kötelező, nincs szerviz, nincsenek mozgó és kopó alkatrészek. Így mennyi pénz maradna meg? Jelzem, hogy nem sok maradna meg. :) Mert akkor más közlekedési eszközre kellene költened, más utazási formád lenne, másmilyen életszínvonalon tengődnél. Egyet ne felejts: Az életszínvonal igénye nem egyenesen arányos a fizetésed növekedésének mértékével...:D
pitecus Elküldve Október25, 2010 Elküldve Október25, 2010 Jelentkezem! Én mérem becsülettel :) Aztat mondták okos emberek, hogy az 1,6-os is ugyanannyit eszik, mint az 1,4-es, annyi különbséggel, hogy nyáron jobban húz a motor a klímával. Igaz ez? :D
andris83 Elküldve Október25, 2010 Elküldve Október25, 2010 No igen. Sok igazságot leírtál. A kollégám egy utolsók közötti Classic II-es Astrát birtokol, így elképzelhetitek az a "rivalizálást", vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy tapasztalati összevetést, amit a 4 év korkülönbség között húzunk. .) A lényeg az, hogy mindig oda lukadunk ki, hogy a két "takarékos" vezetési stílusunk nyomokban hasonlít csak egymásra. Amúgy az autópályás 90 is járható, ha be tudsz állni a kamion mögé, vagy egy UFO-t vontató autós mögé. Ha ismered a várost, a kereszteződések forgalom és lámpaváltási szokásait, képes leszel rengeteg üzemanyagot megspórolni. Erről külön fórumot lehetne nyitni, mert rengeteg módon spórolhatunk. Azért ez sem mindig igaz. Van egy kanyarodó kereszteződés, ahol zöldre váltásnál indulva a következő lámpán már csak úgy tudsz átérni, ha szinte padlón gyorsulsz (mert az egyenes forgalom zöldjéhez van igazítva). Ezért általában szép komótosan elgurulok a köv. lámpáig, de azért van mikor megpróbálok átérni a sárgán :)
pitecus Elküldve Október25, 2010 Elküldve Október25, 2010 Azért ez sem mindig igaz. Van egy kanyarodó kereszteződés, ahol zöldre váltásnál indulva a következő lámpán már csak úgy tudsz átérni, ha szinte padlón gyorsulsz (mert az egyenes forgalom zöldjéhez van igazítva). Ezért általában szép komótosan elgurulok a köv. lámpáig, de azért van mikor megpróbálok átérni a sárgán :) Nem kötöcködöm, de pontosan tudod, hogy hogyan abszolváld a kereszteződést. Tehát teszel arról, hogy a lehető legoptimálisabban küzdjed le a kanyarodat. Erről beszéltem. Példának okáért nekem is van egy jobbkanyarom, ami után jó 250 m-re van a köv lámpa, amit vagy 60-al száguldva érek el, vagy 40-el. Függ a kanyarodás pillanatától. De nem állok meg 1x sem, a kocsi folyamatosan halad. A 60 még kívül esik a fotóhatáron. Ha meg csikosúrék kint vannak, marad a 40. :D
OPEL G CC Elküldve Október25, 2010 Elküldve Október25, 2010 Ez a defenzív vezetés. Sokan azt nem veszik figyelembe, hogy a közlekedés társasjáték. Mindig meg kell próbálni igazodni a forgalom ritmusához: hiába országút, ha beállt a forgalom és 70-nel megy előttünk egy IFA, felesleges izmozni, máris lehet spórolni. Nem 100 méterre kell előre látni, hanem minél messzebbre, figyelni a történéseket, alkalmazkodni - sok felesleges gyorsítást, lassítást el lehet így kerülni, és már meg is van a minimum 10-15% megtakarítás, különösebb erőlködés nélkül. Csak túlzásokba nem érdemes esni: autópályán nem illik 90-nel csorogni a külsőben spórolás címén, mert ez inkább a forgalom akadályozása... Én, az autópályán max 100-al megyek spórolás..... nem sajnos még ha az lenne, de inkább hajlik afelé, hogy csak érjek rajta végig. Nekem Pesten az M5 től a 18 kerből végig az M0 ->M7 Siófok távolság ami 110 km 100km/h val 13L anyag 130/h val 18L anyag. És a szervízben nem tudják mitől eszik ennyit. A rohadt okos kompjúter erre se dob ki semmit. Üdv!
andris83 Elküldve Október25, 2010 Elküldve Október25, 2010 Én, az autópályán max 100-al megyek spórolás..... nem sajnos még ha az lenne, de inkább hajlik afelé, hogy csak érjek rajta végig. Nekem Pesten az M5 től a 18 kerből végig az M0 ->M7 Siófok távolság ami 110 km 100km/h val 13L anyag 130/h val 18L anyag. És a szervízben nem tudják mitől eszik ennyit. A rohadt okos kompjúter erre se dob ki semmit. Üdv! Ezek után kíváncsi lennék városban mennyit fogyaszt...
pitecus Elküldve Október25, 2010 Elküldve Október25, 2010 Én, az autópályán max 100-al megyek spórolás..... nem sajnos még ha az lenne, de inkább hajlik afelé, hogy csak érjek rajta végig. Nekem Pesten az M5 től a 18 kerből végig az M0 ->M7 Siófok távolság ami 110 km 100km/h val 13L anyag 130/h val 18L anyag. És a szervízben nem tudják mitől eszik ennyit. A rohadt okos kompjúter erre se dob ki semmit. Üdv! Kapcsolsz Te 4. v. 5. fokozatot? :) Mivel valaha 1185-ös volt az irányítószámom, ismerem az útvonalat. Még az öreg Moszkvics 2140-el sem tudtam 18 litert megetetni, pedig ott az ECOmeter szerint 165 volt a pillanatnyi speed. Valami nem kóser ott, de nagyon. 130-nál az aleko-m is 7,5-en belül volt. (Azért említem meg, mert 1,6-os motor volt) Nincs chippezve a gép?
Zachi Elküldve Október25, 2010 Elküldve Október25, 2010 No igen. Sok igazságot leírtál. A kollégám egy utolsók közötti Classic II-es Astrát birtokol, így elképzelhetitek az a "rivalizálást", vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy tapasztalati összevetést, amit a 4 év korkülönbség között húzunk. .) A lényeg az, hogy mindig oda lukadunk ki, hogy a két "takarékos" vezetési stílusunk nyomokban hasonlít csak egymásra. Amúgy az autópályás 90 is járható, ha be tudsz állni a kamion mögé, vagy egy UFO-t vontató autós mögé. Ha ismered a várost, a kereszteződések forgalom és lámpaváltási szokásait, képes leszel rengeteg üzemanyagot megspórolni. Erről külön fórumot lehetne nyitni, mert rengeteg módon spórolhatunk. Minek? Már a fogyasztás topicot sem találjátok :) :D
PGA Elküldve Október25, 2010 Elküldve Október25, 2010 Én, az autópályán max 100-al megyek spórolás..... nem sajnos még ha az lenne, de inkább hajlik afelé, hogy csak érjek rajta végig. Nekem Pesten az M5 től a 18 kerből végig az M0 ->M7 Siófok távolság ami 110 km 100km/h val 13L anyag 130/h val 18L anyag. És a szervízben nem tudják mitől eszik ennyit. A rohadt okos kompjúter erre se dob ki semmit. Üdv! Ez nagyon durva! Itt valami komoly gond van (lyukas a tankod?), ne járj így vele!
Recommended Posts