Mc-elek Elküldve Október19, 2010 Elküldve Október19, 2010 Miután megvettem a kocsit, kiderült, hogy az előző tulaj mind a 65000 km-t 1 olajjal tette meg. Ezen felül átszakadt a vízpumpa tömítés és belehatolt az olajtérbe. Nem fokozom. Komplett 2006-os hengerfej + kpl vízpumpa + komplett vez lánc. :D A kérdésedre a válasz: Igen volt. :) bakker.... embernek ennyi esze legyen..
pitecus Elküldve Október19, 2010 Elküldve Október19, 2010 bakker.... embernek ennyi esze legyen.. Viszont nagyon jó szerelőm van, királyul megcsinálta. Budapesten 700 km alatt nem állok a kúthoz. :) Imádom ezt a kocsit. :D
freeze Elküldve Október19, 2010 Elküldve Október19, 2010 De mekkora király vagy, egyből bekérdezted :) Ugye volt már vezérműtengely rögzítő csavar ellenőrzésed??? (Ld. Általános műszaki problémák topic)
Mc-elek Elküldve Október19, 2010 Elküldve Október19, 2010 Viszont nagyon jó szerelőm van, királyul megcsinálta. Budapesten 700 km alatt nem állok a kúthoz. :) Imádom ezt a kocsit. :D de akkor már villog...
pitecus Elküldve Október19, 2010 Elküldve Október19, 2010 de akkor már villog... Nem! Ha hiszed, ha nem, 730-750-között villog városban. Most vegyesen használom, 670 km-t mentem el, és most hagyta el az utolsó negyedet. Innen még több, mint 200km-t tud menni. A rekordom 835 km, légkondival, Balaton felvidéken össze-vissza, 5,35-ös átlaggal és 5 személlyel. Hát ezért szeretem ezt a gépet. Igaz, ha megy a légkondi, fel kell húzni a vitorlákat is, hogy gyorsuljon, vagy ki kell kapcsolni a légkondit. :)
Mc-elek Elküldve Október19, 2010 Elküldve Október19, 2010 Nem! Ha hiszed, ha nem, 730-750-között villog városban. Most vegyesen használom, 670 km-t mentem el, és most hagyta el az utolsó negyedet. Innen még több, mint 200km-t tud menni. A rekordom 835 km, légkondival, Balaton felvidéken össze-vissza, 5,35-ös átlaggal és 5 személlyel. Hát ezért szeretem ezt a gépet. Igaz, ha megy a légkondi, fel kell húzni a vitorlákat is, hogy gyorsuljon, vagy ki kell kapcsolni a légkondit. <_< a gázpedált használod???? :) :D
pitecus Elküldve Október19, 2010 Elküldve Október19, 2010 a gázpedált használod???? :) :D :lol: -_- B) 21 év tapasztalat van a lábamban...<_<)) Igaz, már átléptem azt a kort, hogy nagyon emberkedjek a géppel. Ha akartam volna, tavaly szeptemberben 1,6-ost veszek. De 3 gyerekem van, átgondolom a rally-t. :icon13:
Mc-elek Elküldve Október19, 2010 Elküldve Október19, 2010 :icon13: :lol: -_- 21 év tapasztalat van a lábamban...:D)) Igaz, már átléptem azt a kort, hogy nagyon emberkedjek a géppel. Ha akartam volna, tavaly szeptemberben 1,6-ost veszek. De 3 gyerekem van, átgondolom a rally-t. <_< aha... nekem 6.5 a legkevesebb városba...van még mit gyakorolnom :)
pitecus Elküldve Október19, 2010 Elküldve Október19, 2010 aha... nekem 6.5 a legkevesebb városba...van még mit gyakorolnom :) Az utolsót nem tudom, de elötte 6,1-6,4 volt a városi. Igaz zömében Ferihegy-Gyömrői-Felsőcsatári-Maglódi-Örs, Csömöri út-Szentmihályi út- Újpalota útvonalon.
panizzi Elküldve Október19, 2010 Elküldve Október19, 2010 Nem! Ha hiszed, ha nem, 730-750-között villog városban. Most vegyesen használom, 670 km-t mentem el, és most hagyta el az utolsó negyedet. Innen még több, mint 200km-t tud menni. A rekordom 835 km, légkondival, Balaton felvidéken össze-vissza, 5,35-ös átlaggal és 5 személlyel. Hát ezért szeretem ezt a gépet. Igaz, ha megy a légkondi, fel kell húzni a vitorlákat is, hogy gyorsuljon, vagy ki kell kapcsolni a légkondit. :) Hát nem tudom 5 vagy 6 különböző Z14XE motoros opelt hajtottam, 720 volt a rekordom, ebben 1 perc városi forgalom sem volt XEP ennyivel jobb??
Barna Elküldve Október19, 2010 Elküldve Október19, 2010 Nem! Ha hiszed, ha nem, 730-750-között villog városban. Most vegyesen használom, 670 km-t mentem el, és most hagyta el az utolsó negyedet. Innen még több, mint 200km-t tud menni. A rekordom 835 km, légkondival, Balaton felvidéken össze-vissza, 5,35-ös átlaggal és 5 személlyel. Hát ezért szeretem ezt a gépet. Igaz, ha megy a légkondi, fel kell húzni a vitorlákat is, hogy gyorsuljon, vagy ki kell kapcsolni a légkondit. :) Ez még a dizeles topicban is megállná a helyét... nekem ha belefér 600-630 km, akkor boldog vagyok... :D valószínű akkor neked gumit sem kell cserélned 5 évente és a fékjeid is jó sokáig bírják... <_<
pitecus Elküldve Október19, 2010 Elküldve Október19, 2010 Ez még a dizeles topicban is megállná a helyét... nekem ha belefér 600-630 km, akkor boldog vagyok... :) valószínű akkor neked gumit sem kell cserélned 5 évente és a fékjeid is jó sokáig bírják... :D Igen, sokáig bírják a fékek, habár évente nézetem meg minden autón. Kifutás, motorfék, előrelátás, alacsony fordulaton használás, ésszerű gázadagolás. Ez a "nagy ördöngősség". Szerintem ezt Ti mind tudjátok... A kollégámnak 1 éves van, 12 EKm-el, de ő se tudja ezt produkálni. A horgászhavernak egy 1,4 XE változat van, de ő 8 liter alatt nem tud a városban közlekedni. <_< Aki nekem ezt az autót összerakta, valami csodát csinált.
OPEL G CC Elküldve Október19, 2010 Elküldve Október19, 2010 Ja, témához hozzászólni is megpróbálok. Nekem 1.6 os van és 800 km volt a maximum amit elmentem 1 tankkal. Átlagosan városban hát nem tudom, mert 5.000 ért szoktam általában, azt is akkor ha már villog :) Még 1x üdv mindenkinek!
andris83 Elküldve Október20, 2010 Elküldve Október20, 2010 Ja, témához hozzászólni is megpróbálok. Nekem 1.6 os van és 800 km volt a maximum amit elmentem 1 tankkal. Átlagosan városban hát nem tudom, mert 5.000 ért szoktam általában, azt is akkor ha már villog :) Még 1x üdv mindenkinek! Szia! Néha azért nem ártana teli is tankolni, mert így idővel megkergülhet a tankjelződ.
speter Elküldve Október20, 2010 Elküldve Október20, 2010 Igen, sokáig bírják a fékek, habár évente nézetem meg minden autón. Kifutás, motorfék, előrelátás, alacsony fordulaton használás, ésszerű gázadagolás. Ez a "nagy ördöngősség". Szerintem ezt Ti mind tudjátok... A kollégámnak 1 éves van, 12 EKm-el, de ő se tudja ezt produkálni. A horgászhavernak egy 1,4 XE változat van, de ő 8 liter alatt nem tud a városban közlekedni. :) Aki nekem ezt az autót összerakta, valami csodát csinált. Aztán majd jön az üzi, hogy rángat, kihagy...
Korzika Elküldve Október20, 2010 Elküldve Október20, 2010 Szia! Néha azért nem ártana teli is tankolni, mert így idővel megkergülhet a tankjelződ. Akkor az valami harcászati eszköz,jelzi a tankot?És a helikoptert vagy a bombázókat esetleg robotrepülőt? :) Aztán majd jön az üzi, hogy rángat, kihagy... Ebben van valami igazság!Bár látom a kollégát olyan előrelátónak,hogy időnként azért megjáratja magasabb fordulaton is és néha tesz bele lerakódásgátló adalékot is,ugye????? :D ui:K-G-za ,szülinap,boldogság,egészség stb...
freeze Elküldve Október20, 2010 Elküldve Október20, 2010 Nem! Ha hiszed, ha nem, 730-750-között villog városban. Most vegyesen használom, 670 km-t mentem el, és most hagyta el az utolsó negyedet. Innen még több, mint 200km-t tud menni. A rekordom 835 km, légkondival, Balaton felvidéken össze-vissza, 5,35-ös átlaggal és 5 személlyel. Hát ezért szeretem ezt a gépet. Igaz, ha megy a légkondi, fel kell húzni a vitorlákat is, hogy gyorsuljon, vagy ki kell kapcsolni a légkondit. :) Kipufogó oldali vezérműtengely csapágy csavarjait majd nézzed meg (műszaki problémák topic)
Korzika Elküldve Október20, 2010 Elküldve Október20, 2010 Ugye volt már vezérműtengely rögzítő csavar ellenőrzésed??? (Ld. Általános műszaki problémák topic) De mekkora király vagy, egyből bekérdezted :D Majd a bilobilt meg a nootropilt el ne felejtsd bevenni! :)
pitecus Elküldve Október20, 2010 Elküldve Október20, 2010 Aztán majd jön az üzi, hogy rángat, kihagy... No azért nem vagyok nagypapa sem...:) NÉha megkapja 6000 fölé rövid ideig. Nincs lusti. Amúgy 1x már volt ilyen. Olyan érzés volt, mint Alekonál a karbi dugulás. Azt meg 6000-el szoktam gyógyítani... :D
freeze Elküldve Október20, 2010 Elküldve Október20, 2010 Majd a bilobilt meg a nootropilt el ne felejtsd bevenni! :) Én a hogyishívjákot szoktam elfelejteni, jajj mi is a neve, ja kavinton... majd elfelejtettem
freeze Elküldve Október20, 2010 Elküldve Október20, 2010 No azért nem vagyok nagypapa sem...:) NÉha megkapja 6000 fölé rövid ideig. Nincs lusti. Amúgy 1x már volt ilyen. Olyan érzés volt, mint Alekonál a karbi dugulás. Azt meg 6000-el szoktam gyógyítani... :D Ne 6000-el gyógyitsd rövid távon... inkább 4000-el 20-30 km-en
pitecus Elküldve Október20, 2010 Elküldve Október20, 2010 Ne 6000-el gyógyitsd rövid távon... inkább 4000-el 20-30 km-en Hát, megvallom mostanság Csömör-Ferihegy az M0-án 110, az kb 25 km. Az kb. 3500 és még fotót sem kapok. Azért is tartok itt fogyiba, igaz a melóhely-lakás távolsáot csak minden 5. menetre teszem meg autópályán. Rákérdeztem a szerelőmnél a vez.tengely csavarok meghúzására. Azt mondta, mikor hengerfejet cserélt, akkor minden csavart, köztük a vez-tengely csavart is meghúzott, mert ő is tudja a problémát és 2006-os hengerfej került a 2005-ös gépbe. Megnyugodtam. MÁs dolog: Rakoncátlankodik a fűtéskonzol jobb oldali lámpája. KH-s. Ha átfordítom szélvédőfújásra a szellőztetést, elalszik a kapcsolót megvilágító lámpa. Józsibácsis ráhatással (oldalba csapom a kardánboxot jobbról) ismét világít addig, amíg ismét nem kapcsolok szélvédőfűtésre. Hagyjam, vagy könnyen szétszedhető LKTP parkolóban?
imiderecske Elküldve Október20, 2010 Elküldve Október20, 2010 Sziasztok! A következő lenne a kérdésem. Szerintetek, megérné az X14XE motort lecserélni a kocsiból egy 2.0DTI-re? Mennyibe van kb egy ilyen mutatvány kpm vizsgája?
speter Elküldve Október20, 2010 Elküldve Október20, 2010 Én a hogyishívjákot szoktam elfelejteni, jajj mi is a neve, ja kavinton... majd elfelejtettem Biztos nem volt benne a legfontosabb alkotóelem, a nefelejcs. :)
Recommended Posts