Mc-elek Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 :) :D Szerintem a Babi néni strandra megy az jobb. http://www.youtube.com/watch?v=RXg-2Us3NRY Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október17, 2010 Megoszt Elküldve Október17, 2010 Szerintem a Babi néni strandra megy az jobb. http://www.youtube.com/watch?v=RXg-2Us3NRY nagyon jó ,ezt se láttam még :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sulep Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Nem tudja véletlenül valaki, hogy G Astránál tech 2-vel vagy más úton módon belehet azt kapcsolni, hogy az indexkar kis elmozdítására mondjuk 3-at villanjon az indexlámpa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október18, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2010 nem Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Sziasztok! Fagyállóval kapcsolatban szeretnék érdeklődni. Vásároltam prelix -35 fokos fagyállót ebből erősítés céljából kb 1.5 decilitert tettem az autómba. A kérdésem az hogy ennyi nem gyári fagyálló árthat e az autómnak????? A válaszokat köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október18, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2010 a gyári fagyállót nem szabad semmivel sem keverni. De Te találkoztál már minusz 35 fokkal magyarországon??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Természetesen nem találkoztam csak erre a dobozra ez van rá írva. Nem tettem bele sokat a gyáriba max 1.5 decit. Most akkor cseréljem le az egészet vagy hagyjam így??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Természetesen nem találkoztam csak erre a dobozra ez van rá írva. Nem tettem bele sokat a gyáriba max 1.5 decit. Most akkor cseréljem le az egészet vagy hagyjam így??????? én nem hiszem hogy nagy érvágás a gyáriért kb 1000 ft-os literes ár..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 1 literes de gondolom ezt még kevernem kell ioncserélt vizzel ugye mert igy már az egészet le kell cserélni gondolom én. Mert ebben ami most benne van már bele tettem a prelixet. Mennyi folyadék kell ebbe az egész rendszerbe amúgy 5liter ????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 1 literes de gondolom ezt még kevernem kell ioncserélt vizzel ugye mert igy már az egészet le kell cserélni gondolom én. Mert ebben ami most benne van már bele tettem a prelixet. Mennyi folyadék kell ebbe az egész rendszerbe amúgy 5liter ????? pfff .... én nemtom hogy kell e az a csere....ártani nem árt egy csere... asszem 50% arányba kell hígítani.... hogy mennyi kell bele???most nemtom ,hülyeséget meg nem írok ,valahol 3-4 liter környékén lehet,passz.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Hát akkor lecserélem azt hiszem. Már csak annyit mondj meg nekem hogy nem lesz e baja ettől hogy most még párnapig így járok vele mármint ettől a prelixes cucctól ???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Hát akkor lecserélem azt hiszem. Már csak annyit mondj meg nekem hogy nem lesz e baja ettől hogy most még párnapig így járok vele mármint ettől a prelixes cucctól ???? passz... 1 literes: GM alkatrész szán: #93170402 Opel katalógus szám: 19 40 663 5 literes: GM alkatrész szán: #93165162 Opel katalógus szám: 19 40 678 by:mantec Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Hát köszönöm. Azt hiszem nem kevergetem én otthon meg méregetem hanem veszek bekevertet. 1940672 cikk 5 liter -27 Fagyálló piros Gyári 3834ft opelcentrum.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Hát köszönöm. Azt hiszem nem kevergetem én otthon meg méregetem hanem veszek bekevertet. 1940672 cikk 5 liter -27 Fagyálló piros Gyári 3834ft opelcentrum.hu hát akkor hajrá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Hajrá az meg lesz csak az a bökkenő hogy Szabyka még ilyen müveletet nem csinált. Hol a leeresztő???? Autóval szembe állok és baloldalt de hol???? Sgítsetek nekem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Hajrá az meg lesz csak az a bökkenő hogy Szabyka még ilyen müveletet nem csinált. Hol a leeresztő???? Autóval szembe állok és baloldalt de hol???? Sgítsetek nekem! 4-5 liter között fog belemenni, attól függően, mennyit tudsz leereszteni. Szemben állsz a kocsival, akkor a bal oldalon, a hűtő alján (ha van klímád, akkor a belső hűtő) van egy kifolyó, meg egy csavarhúzóval nyitható csap. Kiegyenlítő tartályról kupak le, valamit aláteszel, hogy mégse a földre folyjon a nedű, majd kicsavarod a csapot (piros színű). Ha mind kijött, csap visszacsavar és felülről a tartályon keresztül töltöd bele az 50-50%-ban kevert gyári fagyállót. Ha a tartály megtelik a Cat Cold jelzésig és már csőmasszírozásra (gumicsövet nyomkodod, hogy kijöjjön a levegő) sem megy lejjebb, akkor megtöltötted a kis kört és be kell indítani a motort. Amint a termosztát nyit, a radiátorba is jut víz és leszívja a tartályból. Ekkor óvatosan a tartály jelzésig töltése, majd ha szépen bemelegedett, érdemes 3000-es fordulaton pörgetni kicsit, mert úgy jön ki igazán a levegő a rendszerből (pl fűtőkör). Nekem többször is kellett kicsiket tölteni, míg már nem mozdult a Cat Cold szintről. Ha ez mind rendben lement, akkor próbaút és ha nincs túlmelegedés, akkor másnap reggel megint ellenőrzés, kell e után tölteni a jelig (fog kelleni). Hát kb ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szaby Elküldve Október18, 2010 Megoszt Elküldve Október18, 2010 Köszönöm szépen igy már menni fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Hogy mennyi megy bele az talán függ attól is hogy mekkora motor van az autódban, nekem az 1.8-ba a teljes töltési mennyiség (ha üres a rendszer) 6.6liter. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Ilyet használtatok már??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pitecus Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Tiszteltetem a márkatársakat! Már 1,5 órája próbálom a fórumon a tempomatos dolgokat végigolvasni, de még nem találtam egyértelmű kérdést. Z14XEP motorhoz (2005/09 ASTRA G) lehet gyári tempomatot beszerelni? Esetleg ki vállalná, ha lehet. Azt tudom, hogy H astrába lehet. Üdv Pitecus Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Tiszteltetem a márkatársakat! Már 1,5 órája próbálom a fórumon a tempomatos dolgokat végigolvasni, de még nem találtam egyértelmű kérdést. Z14XEP motorhoz (2005/09 ASTRA G) lehet gyári tempomatot beszerelni? Esetleg ki vállalná, ha lehet. Azt tudom, hogy H astrába lehet. Üdv Pitecus Keresd meg wessz cartársat,ő segíteni fog! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Barna Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Tiszteltetem a márkatársakat! Már 1,5 órája próbálom a fórumon a tempomatos dolgokat végigolvasni, de még nem találtam egyértelmű kérdést. Z14XEP motorhoz (2005/09 ASTRA G) lehet gyári tempomatot beszerelni? Esetleg ki vállalná, ha lehet. Azt tudom, hogy H astrába lehet. Üdv Pitecus Ugye volt már vezérműtengely rögzítő csavar ellenőrzésed??? (Ld. Általános műszaki problémák topic) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pitecus Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Keresd meg wessz cartársat,ő segíteni fog! :D 1000 köszönöet, írok is neki. Éljen a gyors válaszadók klubja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pitecus Elküldve Október19, 2010 Megoszt Elküldve Október19, 2010 Ugye volt már vezérműtengely rögzítő csavar ellenőrzésed??? (Ld. Általános műszaki problémák topic) Miután megvettem a kocsit, kiderült, hogy az előző tulaj mind a 65000 km-t 1 olajjal tette meg. Ezen felül átszakadt a vízpumpa tömítés és belehatolt az olajtérbe. Nem fokozom. Komplett 2006-os hengerfej + kpl vízpumpa + komplett vez lánc. :D A kérdésedre a válasz: Igen volt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts