telo Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 az Astra G -Astra H topicot kéne átnevezni káoszbrigádra.... :roll: már alig tudom követni h ki mikor mit nevez át..... :lol: uhu kezdte... :evil: De még majd megkapja a magáét! :smt027 Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 az Astra G -Astra H topicot kéne átnevezni káoszbrigádra.... :roll: már alig tudom követni h ki mikor mit nevez át..... :lol: Amúgy mi van az OTP-ddel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április29, 2005 uhu kezdte... :evil: De még majd megkapja a magáét! :smt027 jujjdefélek :smt110 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Amúgy mi van az OTP-ddel? Hi! kiderítettem h a mancika a pult mögött elkeverte a vállalkozói számlákkal a dolgomat...-nemtom hogy tudta.... tegnap átutaltam rendesen,tőlem már le is vették a pénzt ! Uhuhu már keresi a pénzem :lol: szóval jó uton vagyok :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 az Astra G -Astra H topicot kéne átnevezni káoszbrigádra.... :roll: már alig tudom követni h ki mikor mit nevez át..... :lol: szia, hát visszajöttél? :D na kiokosodtál azon a rém érdekes előadáson :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 jujjdefélek :smt110 Féjjé!!! :twisted: :smt099 :gib: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 jujjdefélek :smt110 :minigun: :bunny: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 szia, hát visszajöttél? :lol: na kiokosodtál azon a rém érdekes előadáson :wink: Szia ! te is eltűntél....nagyon okos lettem..már mindet tudok a posztmodern építészetről :smt017 Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Hi! kiderítettem h a mancika a pult mögött elkeverte a vállalkozói számlákkal a dolgomat...-nemtom hogy tudta.... tegnap átutaltam rendesen,tőlem már le is vették a pénzt ! Uhuhu már keresi a pénzem :lol: szóval jó uton vagyok :wink: Én a te hatásodra ma reggel elmentem és aktiváltattam a házibankomat... Így gyorsan, kényelmesen átutaltam neten... Köszönet, hogy megadtad a lökést! :roll: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április29, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április29, 2005 :albino: :chain: ez jobb :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 azt én is aktiváltam ! meg a telefonos cuccot is..szóval többet be nem lépek a bankba :wink: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 azt én is aktiváltam ! meg a telefonos cuccot is..szóval többet be nem lépek a bankba :wink: :lol: Remélem én sem... Csak, ha megint elb*szom 3-szor a jelszavam, mint régen... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 Remélem én sem... Csak, ha megint elb*szom 3-szor a jelszavam, mint régen... :oops: csaknem feledékeny vagy ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 csaknem feledékeny vagy ? :lol: Fogalmam sincs, mi történt, valszleg a CAPS lock volt véletlenül beragadva.... :oops: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 a Gastrának milyen is a lyukosztása ? -lusta vagyok megnézni......... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 a Gastrának milyen is a lyukosztása ? -lusta vagyok megnézni......... :roll: 4 X 100 Legalább is az 1.4-eseknek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 a Gastrának milyen is a lyukosztása ? -lusta vagyok megnézni......... :roll: Lyukai vannak? :wink: Gondolom a felnire gondolsz. Van 4x100-as illetve a nagyobb motoroknál 5 lyukasak vannak... azokét nem tudom hirtelen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 :albino: :chain: ez jobb :wink: :lol: :smt117 véged van te "jó"madár Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 miért a tiéteken nincsenek lyukak ? azt hittem ez normális....lehet h átb...tak ? :lol: :D :lol: ja a felnire gondoltam....akkor megnézem mert 1.6 16V-re kell........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 :smt117 véged van te "jó"madár a nyúl támadja a madarat ? :D :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jim Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 miért a tiéteken nincsenek lyukak ? azt hittem ez normális....lehet h átb...tak ? :lol: :D :lol: ja a felnire gondoltam....akkor megnézem mert 1.6 16V-re kell........... Asszem az 5-ös, mert mintha npasinak is 5-ös lenne és neki 1,6 16V-je van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 4es ! megnéztem........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 4es ! megnéztem........ Én is úgy emlékszem, hogy az 1.6 az még négyes... az 1,8-ban viszont már nem vagyok biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 1.8-on sajna nem tudom megnézni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április29, 2005 Megoszt Elküldve Április29, 2005 4x100 az az 5-lukú! Viszont nagyon király a bőrkormány...igaz nem világít. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts