telo Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 aha :wink: És mivel akarsz véget vetni neki? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 És mivel akarsz véget vetni neki? :roll: hát ezt itt most talán ilyen "nagy " nyilvánosság előtt nem részletezném :wink: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 hát ezt itt most talán ilyen "nagy " nyilvánosság előtt nem részletezném :wink: :oops: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 na tessék, jégeső esik, szegény autóm kint áll az utcán és ázik, remélem nem tesz benne kárt ez a ronda eső. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 na tessék, jégeső esik, szegény autóm kint áll az utcán és ázik, remélem nem tesz benne kárt ez a ronda eső. :lol: Micsoda??? Jégeső???? Nálunk süt a napocska... :sunny: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Micsoda??? Jégeső???? Nálunk süt a napocska... :sunny: igen mert ide küldtétek as rossz időt, itt olyan fekete fellegek vannak, mintha...... nem baj, mire megyek haza hátha Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2005 http://www.gumibolt.hu/felniakc/stilauto.htm 25.500 / db Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 http://www.gumibolt.hu/felniakc/stilauto.htm 25.500 / db Jaja, én is ezt néztem... Meg tegnap láttam egy G Astrán, és tetszett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 tegnap öszeakadtam egy ürgével, azt mondta simán elmegy mellettem, versenyre hívott. neki egy 75LE kocsija van létezik ez? nincs megszerelve, ezt tutira tudom. ugye nem lehet ellenfél? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 tegnap öszeakadtam egy ürgével, azt mondta simán elmegy mellettem, versenyre hívott. neki egy 75LE kocsija van létezik ez? nincs megszerelve, ezt tutira tudom. ugye nem lehet ellenfél? :shock: Versenyezgetünk, gyorsulgatunk asszony?! Hát erre tanítottalak? :oops: Egyébként attól függ, jól elkapod e a rajtot. Ha sz*rul rajtolsz, sztem le tud verni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Versenyezgetünk, gyorsulgatunk asszony?! Hát erre tanítottalak? :oops: Egyébként attól függ, jól elkapod e a rajtot. Ha sz*rul rajtolsz, sztem le tud verni... úgy felbosszatott, mi a fenét képzel magáról, egy fapados...., uhh de mérges vagyok. igen a rajt tudom az a lényeg, de azt rendszeresen gyakorolom, mint tegnap este is :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 úgy felbosszatott, mi a fenét képzel magáról, egy fapados...., uhh de mérges vagyok. igen a rajt tudom az a lényeg, de azt rendszeresen gyakorolom, mint tegnap este is :roll: Ez vmi ismerős? Na de mesélj csak, mi volt tegnap este?? :roll: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Ez vmi ismerős? mostmár igen :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 mostmár igen :lol: :D Szóval így ismerkedünk utcán?! :evil: :evil: Na lesz ebből még otthon haddelhadd! :smt074 Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Szóval így ismerkedünk utcán?! :evil: :evil: Na lesz ebből még otthon haddelhadd! :smt074 bagoly mondja... :angry1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2005 bagoly mondja... :angry1: ÉN MIT MONDOK??? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 ÉN MIT MONDOK??? :lol: :D Te csak mondd azt uuuuuuuuhuhuuuuuuuuuuuuuuu... Én viszont elhárítok mindent! Mi az hogy bagoly mondja? Én nem ismerkedek senkivel!... utcán... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 ÉN MIT MONDOK??? :lol: :D bocsi, de ez agalád megcsal. és ilyenkor nagyon nem tudom mit mondok, de megölöm az tuti, mindkettőt. de az embert előbb :chain: megkínzom, :Hangman: csak érjek haza!!!!! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 bocsi, de ez agalád megcsal. és ilyenkor nagyon nem tudom mit mondok, de megölöm az tuti, mindkettőt. de az embert előbb :chain: megkínzom, :Hangman: csak érjek haza!!!!! :twisted: Mondtam én ilyet, hogy megcsalom??? Nem! Ugye? Igazam van? :roll: Kérlek ne bánts nőm!... nem fáj fejem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Mondtam én ilyet, hogy megcsalom??? Nem! Ugye? Igazam van? :roll: Kérlek ne bánts nőm!... nem fáj fejem :wink: :homework: ami nincs az nem is fájhat már!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 :homework: ami nincs az nem is fájhat már!!! :tongue7: :Hangman: :sad10: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 :tongue7: :Hangman: :sad10: sejtettem, hogy a szavad is eláll kedvesem, és ez így van jól!!!!!! imádlak :smt058 Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Mondtam én ilyet, hogy megcsalom??? Nem! Ugye? Igazam van? :roll: Kérlek ne bánts nőm!... nem fáj fejem :wink: Kérlek ne bánts nőm!....s nem fáj főm! Így sokkal költőibb, nem? De a verést így se úszod meg... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Kérlek ne bánts nőm!....s nem fáj főm! Így sokkal költőibb, nem? De a verést így se úszod meg... :lol: :D Igazad van, így sokkal költőibb! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Igazad van, így sokkal költőibb! :wink: De a verést így sem úszod meg... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts