Gelko Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 szegény Telo...látom nagyon meggyötör ez a házasélet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 szegény Telo...látom nagyon meggyötör ez a házasélet :lol: Bírom a strapát... :ANAL: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 helyes ! :lol: egyébként mizu ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 helyes ! :lol: egyébként mizu ? Semmizu.... :wink: Lassan hazazu... Holnap meg korán reggel uhuzu... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 látom lefárasztott a mai nap...... :shock: azt a rosszlány otp-t mindjárt felhívom mert ez már nem állapot........ Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 látom lefárasztott a mai nap...... :shock: azt a rosszlány otp-t mindjárt felhívom mert ez már nem állapot........ Hogy utaltál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 kitöltöttem a megbízást,majd sorszám és mentem a pulthoz. erre közölték h új rendszer van és menjek a géphez,ott pecsételjem le és dobjam be a dobozba....régen nem ez volt.akkor oda is ért a pénz már másnap...... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 kitöltöttem a megbízást,majd sorszám és mentem a pulthoz. erre közölték h új rendszer van és menjek a géphez,ott pecsételjem le és dobjam be a dobozba....régen nem ez volt.akkor oda is ért a pénz már másnap...... :roll: Milyen hülye rendszer... Pedig én is így akarnám utalni Soltvadkertet... A net-es OTP rendszer kitiltott még egyszer régen, azóta még nem aktiváltattam újra... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 azért is baromság mert ha mondjul elcseszted a megbízást akkor a pultos kiscsaj észrevette...na most ilyen nincs....de tuti h nem csesztem el.a saját példányom ok...... a faxom bele....szar napom van :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 azért is baromság mert ha mondjul elcseszted a megbízást akkor a pultos kiscsaj észrevette...na most ilyen nincs....de tuti h nem csesztem el.a saját példányom ok...... a faxom bele....szar napom van :lol: Asszem aktiváltatnom kéne a netes dolgot... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 azt nem próbáltam még....mikor kötöttem a szerződést akkor nem kértem...vagy telefonon kell a direkt-tel....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 azt nem próbáltam még....mikor kötöttem a szerződést akkor nem kértem...vagy telefonon kell a direkt-tel....... Telefonon is lehet? Nem tudtam... Mindegy, a net jó lenne, csak lusta vagyok befáradni az OTP-be, mert ezt állítólag csak személyesen lehet. Majd intézkedek vmit... Most viszont megyek... A cseverészést a továbbiakban is engedélyezem mindenkinek! Bye! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április27, 2005 Megoszt Elküldve Április27, 2005 köszönjük az engedélyt ! :salute: hali ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Jó reggelt mindenkinek! azért ez nem volt szép, hogy ideküldtétek az esőt. :D a tegnapi napot szerencsére túléltem, úgy gondolom nincs semmi baj a szerelővel meg a munkájával, nem a magam nyugtatására mondom, csak....kérdezősködtem meg már egyébként is mindegy, a kocsi nálam, megy mint a golyó :wink: a többit meg majd látom. azért köszönöm a megmozdulást és a segítséget :wink: szóval ti két jómadár ma van a nagy traccsparti?????remélem nem hagytok ki :twisted: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április28, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2005 áááááááá. már el is ment..... remélem jó lett a szekér. Jó lett Teló? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Jó reggelt mindenkinek! azért ez nem volt szép, hogy ideküldtétek az esőt. :D a tegnapi napot szerencsére túléltem, úgy gondolom nincs semmi baj a szerelővel meg a munkájával, nem a magam nyugtatására mondom, csak....kérdezősködtem meg már egyébként is mindegy, a kocsi nálam, megy mint a golyó :wink: a többit meg majd látom. azért köszönöm a megmozdulást és a segítséget :wink: szóval ti két jómadár ma van a nagy traccsparti?????remélem nem hagytok ki :twisted: :lol: Jó reggelt! Nyugi, itt is esett... :roll: Aztán lehet, hogy tőlünk kaptátok ti is el... :oops: Szóval akkor úgy tűnik rendben az autó? Nem akarod nekünk is részletezni a számlát? Vagy az nem publikus? Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 áááááááá. már el is ment..... remélem jó lett a szekér. Jó lett Teló? Jóóóóóó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 ha azt mondom hogy a szrvízkönyvembe beírt mindent és le is pecsételte akkor megnyugodtok? ez bizonyítja hogy nem hóhányó a gyerek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Hello mindenkinek Most lettem boldog tulajdonosa egy Astra G Classic II 1,4 Twinportnak. Érdeklődnék van-e tapasztalata valakinek fogyasztásról illetve bármi hasznos infó érdekel. Köszi a segítséget előre is. Ajánlom BallaImit.... Neki van ilyen autója... Illetve ajánlom még a Fogyasztás illetve az 1.4 16V G Astra bejáratás topikokat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 ha azt mondom hogy a szrvízkönyvembe beírt mindent és le is pecsételte akkor megnyugodtok? ez bizonyítja hogy nem hóhányó a gyerek. OK, ha nem, hát nem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 ... A cseverészést a továbbiakban is engedélyezem mindenkinek!... Látom ez nem lesz elég... :evil: Legközelebb szigorúbb eszközöket kell bevetnem... parancsba fogom adni, terrort fogok alkalmazni! :smt079 :smt065 :smt068 :smt067 :smt066 :rip: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Látom ez nem lesz elég... :evil: Legközelebb szigorúbb eszközöket kell bevetnem... parancsba fogom adni, terrort fogok alkalmazni! :smt079 :smt065 :smt068 :smt067 :smt066 :rip: Szívem úgy látom túlteng benned az energia, azt hiszem itt az ideje véget vetni ennek, nem gondolod? :lol: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Szívem úgy látom túlteng benned az energia, azt hiszem itt az ideje véget vetni ennek, nem gondolod? :lol: :wink: A túltengésnek? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
telo Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 Ez a felni is tetszik nekem: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Április28, 2005 Megoszt Elküldve Április28, 2005 A túltengésnek? :roll: aha :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts