ZoliVaio Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Az 1.6-os nyáron klímával, pakolva, autopálya,sietősen max. 8,4. Télen min. 6,7. Üdv. Az nagyon süti, akkor beajánlom a szülőknek mégegyszer átvizsgálásra!:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Az nagyon süti, akkor beajánlom a szülőknek mégegyszer átvizsgálásra!:D akkor feladat adott: találd ki mit akarsz :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZoliVaio Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 akkor feladat adott: találd ki mit akarsz :) :D Tökéletesen megfogtad a lényeget:D Azt kéne a családnak eldönteni, hogy egyáltalán mi kell:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
G á b o r Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Az nagyon süti, akkor beajánlom a szülőknek mégegyszer átvizsgálásra!:D Nekem is ugyanilyen 1.6-os van, csak más színben. Na jó, nincs fűthető tükör, de legalább multikormányos. :) Ám az nem befolyásolja, hogy vegyesen átlag 6,4 a fogyasztás. 2 év alatt kb 4x volt 7 fölött. Ami engem zavar a hirdetésben: "DRÁGÁBB CSERE IS ÉRDEKEL! Szervizelve 16.600km-nél 2009.07.-ba" Vajon miért kellene neki a drágább...? Jó autó ez (alapjában véve), szép is, max az ülés kényelmetlen hosszabb úton. Talán van valamilyen hibája, amit elsőre nem lehet észrevenni. G. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZoliVaio Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Nekem is ugyanilyen 1.6-os van, csak más színben. Na jó, nincs fűthető tükör, de legalább multikormányos. :) Ám az nem befolyásolja, hogy vegyesen átlag 6,4 a fogyasztás. 2 év alatt kb 4x volt 7 fölött. Ami engem zavar a hirdetésben: "DRÁGÁBB CSERE IS ÉRDEKEL! Szervizelve 16.600km-nél 2009.07.-ba" Vajon miért kellene neki a drágább...? Jó autó ez (alapjában véve), szép is, max az ülés kényelmetlen hosszabb úton. Talán van valamilyen hibája, amit elsőre nem lehet észrevenni. G. Ez egy kereskedő. Ha beviszem neki a 7 millás bmw-m mert nem tudom fizetni a fenntartását, akkor elcseréli erre. Gondolom én:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tommirra Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 +13LE megéri a nagyobb kötelezőt és kb 1-1.5 literrel nagyobb fogyasztás??? tudom most jön a többiektől ,hogy klímával jobban mozog ,meg más a váltó végáttétele.....és??? mindkettővel simán áttudsz lépni minden sebességkorlátot ,és el lehet jutni A-ból B-be. Szerintem :) azé kell az 1.6 hogy ne gyorsuljon le egy 1.4es b corsa. :D /bocs de nem lehetett kihagyni/ amúgy igazad van. ha esik az eső miért jobb a ködlámpát égetni? vagy a sofőrök fejében kell a ködöt keresni? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 ha esik az eső miért jobb a ködlámpát égetni? vagy a sofőrök fejében kell a ködöt keresni? :D Új dizájn ez a ködlámpa-mánia. Van, aki csak azt kapcsolja fel, a tompítottat nem. Állati menők... Amúgy a tegnapi szakadó esőben prágából haza én is ködlámpáztam hátrafelé 1000-rel, olyan vízfüggöny volt a kocsik mögött, hogy konkrétan 100 m-ről látszódott csak az előttem menő manó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PGA Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 vagy a sofőrök fejében kell a ködöt keresni? :D Verőfényes napsütésben ködlámpa bekapcsolva, bent szól a tuctuc-zene, napszemüveg, bal kéz hanyagul kilógatva az ablakon... Apuci kocsijában nagyon vagány a kisköcsög... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 azé kell az 1.6 hogy ne gyorsuljon le egy 1.4es b corsa. :D /bocs de nem lehetett kihagyni/ amúgy igazad van. ha esik az eső miért jobb a ködlámpát égetni? vagy a sofőrök fejében kell a ködöt keresni? :D egyébként is egykettes volt 45lóval :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Itt elvesztettem a fonalat... :) Mi az a BC? :D Ez lesz a Futó Gabi féle, ha egyszer elkészül: http://www.bcweb.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 +13LE megéri a nagyobb kötelezőt és kb 1-1.5 literrel nagyobb fogyasztás??? mindkettővel simán áttudsz lépni minden sebességkorlátot ,és el lehet jutni A-ból B-be. Ez igaz, de ha mondjuk egy előzésnél ha a szélvédőt már majdnem teljesen betölti a szemből érkező hűtőrács rajta a nagybetűs MAN felirattal, akkor nem szeretném ha az lenne az utolsó gondolatom hogy bár megvettem volna a 13 lóerővel erősebbet, akkor beférnék... amúgy a sebességhatárokat már a Trabanttal is át lehetett lépni (jó, autópályán nem, de a többi sima ügy :) ), ennyi erővel az is jó, minek egyáltalán az 1.4-es motor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Ez igaz, de ha mondjuk egy előzésnél ha a szélvédőt már majdnem teljesen betölti a szemből érkező hűtőrács rajta a nagybetűs MAN felirattal, akkor nem szeretném ha az lenne az utolsó gondolatom hogy bár megvettem volna a 13 lóerővel erősebbet, akkor beférnék... amúgy a sebességhatárokat már a Trabanttal is át lehetett lépni (jó, autópályán nem, de a többi sima ügy :D ), ennyi erővel az is jó, minek egyáltalán az 1.4-es motor? akkor ezt is megbeszéltük :) :D trabit mindenkinek,aztán jöhet a kérdés milyen olajat.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabesz76 Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 akkor ezt is megbeszéltük :D :D trabit mindenkinek,aztán jöhet a kérdés milyen olajat.... :D Mi van az olajjal? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Mi van az olajjal? :) Arol 2T Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 azé kell az 1.6 hogy ne gyorsuljon le egy 1.4es b corsa. :) /bocs de nem lehetett kihagyni/ amúgy igazad van. ha esik az eső miért jobb a ködlámpát égetni? vagy a sofőrök fejében kell a ködöt keresni? :D Éppen az Ossiantól hallgattam a Mindenki egyért egy mindenkiért c. számot fejhallgatón és az avatarod pont ütemre nyomja... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Arol 2T és van IFA jóváhagyása :) :D na jó ez egy kicsit szarkasztikus :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
banjani Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 és van IFA jóváhagyása :) :D na jó ez egy kicsit szarkasztikus :D De jó! :D IFA= Ideiglenes Forgalmi Akadály Link to comment Megosztás: More sharing options...
dsteel Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 és van IFA jóváhagyása :) :D na jó ez egy kicsit szarkasztikus :D Mi van, hugyiboki, már megint olajon siklasz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Mi van, hugyiboki, már megint olajon siklasz? szeretem a sikamlós dolgokat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Deep Blue (alias Mélykék76) cartárs! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Deep Blue (alias Mélykék76) cartárs! Énisénisénis! :) Sok boldogot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Kösz-kösz srácok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Boldog szülinapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Sziasztok! Egy autós oldalon olvastam régebben egy szellemes lopásgátlási megoldásról, de nem találom. Hátha valaki hallott róla, esetleg tapasztalata is van...Arról volt szó, hogy egy mobilt rejtenek/építenek a kocsiba, ami állandóan bekapcsolt állapotban van, és beméréssel lokalizálják a kocsit a telefon alapján, ha ellopnák esetleg. Olcsó, házilagos és jó megoldásnak tünt, hiszen nem elterjedt és lehet hogy erre nem gondolnak a tolvajok...vki tud hozzászólni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zachi Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Sziasztok! Egy autós oldalon olvastam régebben egy szellemes lopásgátlási megoldásról, de nem találom. Hátha valaki hallott róla, esetleg tapasztalata is van...Arról volt szó, hogy egy mobilt rejtenek/építenek a kocsiba, ami állandóan bekapcsolt állapotban van, és beméréssel lokalizálják a kocsit a telefon alapján, ha ellopnák esetleg. Olcsó, házilagos és jó megoldásnak tünt, hiszen nem elterjedt és lehet hogy erre nem gondolnak a tolvajok...vki tud hozzászólni? Egy gyufás skatulya méretű kütyüvel a zsebben blokkolják mind a mobil, mind a műholdas jeladót. Alkalmi tolvaj ellen jó lehet, de aki lopásból él annak az alapfelszerelés része ez a blokkoló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts