Barna Elküldve Szeptember24, 2010 Elküldve Szeptember24, 2010 Igen,úgy értettem,hogy mi a jelenség amiből a toronycsapágy hibájára gondolsz.Mert kopogni pl. a kutyacsont is szokott.Nekem néha ropog az elejében valami lassú kanyarodáskor és arra is a toronycsapágyat mondták hibának. Nekem a jobb eleje zörög, ha bukkanóra, gödörbe megyek... mindent átnéztünk, mindent átmozgattunk, se a kutyacsont, se a szilentek, se a kerékcsapágy nem laza, nem zörög rázásra... ergo, marad a toronycsapágy... vagy más ötlet? De most újabban (talán a sok pára) balra kanyarodáskor nyikorog is... ha legalább enyhén nyomom a féket, akkor nem... Tényleg érdekel mi lehet...
Zachi Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Boldog szülinapot Tomi 1.6 és Szkszaby cartársaknak!
banjani Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Boldog szülinapot Tomi 1.6 és Szkszaby cartársaknak!
Korzika Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Boldog szülinapot Tomi 1.6 és Szkszaby cartársaknak! Isten éltesse őket sokáig! :)
m@kvir@g Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 sziasztok! 2005-ös G Astra tulaj vagyok, és eddig - még számomra is meglepő módon - gyakorlatilag az izzócserén kívül szinte semmi komolyabb tennivalóm nem akadt az autóval. most viszont, hogy kezd "nagykorúvá" válni, próbál fura szokásokat felvenni. egyelőre most a manuális ventillátor fokozatkapcsoló szállt el, méghozzá a 4 fokozatból az első 3, a legnagyobb fordulaton viszont gond nélkül műxik. lebontottam a fél autót, a teljes középkonzolt, de sehol sem találtam a hiba okát. ha átkötöm a kábeleket, akkor a többi fokozat is működne, csak nem tudom, mennyire - és meddig - tenne ez jót neki? van valakinek hasonló tapasztatala, mi ilyenkor a teendő? ugyanis nem szívesen kívánnék súlyos tízezreket adományozni bármelyik szaxervíznek... üdv m@k
törvényenkívüli Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 sziasztok! 2005-ös G Astra tulaj vagyok, és eddig - még számomra is meglepő módon - gyakorlatilag az izzócserén kívül szinte semmi komolyabb tennivalóm nem akadt az autóval. most viszont, hogy kezd "nagykorúvá" válni, próbál fura szokásokat felvenni. egyelőre most a manuális ventillátor fokozatkapcsoló szállt el, méghozzá a 4 fokozatból az első 3, a legnagyobb fordulaton viszont gond nélkül műxik. lebontottam a fél autót, a teljes középkonzolt, de sehol sem találtam a hiba okát. ha átkötöm a kábeleket, akkor a többi fokozat is működne, csak nem tudom, mennyire - és meddig - tenne ez jót neki? van valakinek hasonló tapasztatala, mi ilyenkor a teendő? ugyanis nem szívesen kívánnék súlyos tízezreket adományozni bármelyik szaxervíznek... üdv m@k szvsz a ventillátor előtétellenállását kell cserélned
nundee Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 sziasztok! 2005-ös G Astra tulaj vagyok, és eddig - még számomra is meglepő módon - gyakorlatilag az izzócserén kívül szinte semmi komolyabb tennivalóm nem akadt az autóval. most viszont, hogy kezd "nagykorúvá" válni, próbál fura szokásokat felvenni. egyelőre most a manuális ventillátor fokozatkapcsoló szállt el, méghozzá a 4 fokozatból az első 3, a legnagyobb fordulaton viszont gond nélkül műxik. lebontottam a fél autót, a teljes középkonzolt, de sehol sem találtam a hiba okát. ha átkötöm a kábeleket, akkor a többi fokozat is működne, csak nem tudom, mennyire - és meddig - tenne ez jót neki? van valakinek hasonló tapasztatala, mi ilyenkor a teendő? ugyanis nem szívesen kívánnék súlyos tízezreket adományozni bármelyik szaxervíznek... üdv m@k Szia! Fűtőmotor előtét-ellenállás a barátod! :) Szerk. : Késtem egy percet a megoldással. :D
m@kvir@g Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Szia! Fűtőmotor előtét-ellenállás a barátod! :) Szerk. : Késtem egy percet a megoldással. :D köszi a választ mind2töknek. :D ez volt a gyanúm nekem is - illetve szakavatottabb ismerőseim is ezzel a felvetéssel éltek -, már csak az a kérdés, hogy ahhoz hogyan férek hozzá? (azaz hol találom?)
törvényenkívüli Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 köszi a választ mind2töknek. :) ez volt a gyanúm nekem is - illetve szakavatottabb ismerőseim is ezzel a felvetéssel éltek -, már csak az a kérdés, hogy ahhoz hogyan férek hozzá? (azaz hol találom?)
m@kvir@g Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 ejh, szuper, köszönöm! holnap megnézem. amúgy melyik könyv ez, amiből "idéztél"?
törvényenkívüli Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 ejh, szuper, köszönöm! holnap megnézem. amúgy melyik könyv ez, amiből "idéztél"? így csináld sorozat a g astrához
Báthory Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Sziasztok! Új nálam az 1.4 twinport, normális szerintetek, hogy 30 km országút után sem függőleges még a vízhőfokmérő? Melegszik valamenyit, de nem éri el a középső osztást ami szerintem 90 fok. Pedig kellemes 20 fokok vannak, hosszabb úton még nem voltam a kocsival.
Mc-elek Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Sziasztok! Új nálam az 1.4 twinport, normális szerintetek, hogy 30 km országút után sem függőleges még a vízhőfokmérő? Melegszik valamenyit, de nem éri el a középső osztást ami szerintem 90 fok. Pedig kellemes 20 fokok vannak, hosszabb úton még nem voltam a kocsival. nálam se,nincs ezzel baj :)
Báthory Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Hosszabb úton melegszik tovább, vagy 85 az üzemi hőfok? Persze lehet hogy csak a mérő pontatlan.....
Mc-elek Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Hosszabb úton melegszik tovább, vagy 85 az üzemi hőfok? Persze lehet hogy csak a mérő pontatlan..... tájékoztató jellegű :D pl üzemanyag szint,mindig első kattanásáig tankolok,fele alatt van valamivel a mutató mégis 24 liter megy. pedig 52literes a tank,annak a fele meg 26 akkor.... :)
Báthory Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 tájékoztató jellegű :D pl üzemanyag szint,mindig első kattanásáig tankolok,fele alatt van valamivel a mutató mégis 24 liter megy. pedig 52literes a tank,annak a fele meg 26 akkor.... :) Ahas, köszi. Volt Vectra, jelenleg Corsa tulajként meg sem lepődöm....
m@kvir@g Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 így csináld sorozat a g astrához óriás köszönet érte! már régóta vadászom a könyv után. tavaly faternak is akartam szerezni egyet karácsonyra, de sehol sem találtam a nyomtatott változatot. igaz, csak a neten néztem. a rapidshare-el most kis türelemmel, szűk másfél óra alatt le is jött. :)
Báthory Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 tájékoztató jellegű :D pl üzemanyag szint,mindig első kattanásáig tankolok,fele alatt van valamivel a mutató mégis 24 liter megy. pedig 52literes a tank,annak a fele meg 26 akkor.... :) Első katt után 2 lityit rá lehet még tenni kis türelemmel, ezt már próbáltam, de akkor illik kiautózni!
Mc-elek Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Első katt után 2 lityit rá lehet még tenni kis türelemmel, ezt már próbáltam, de akkor illik kiautózni! direkt egy kattig mert így tudom hogy mennyi az annyi,ugyanaz a kút és fej :)
törvényenkívüli Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Hosszabb úton melegszik tovább, vagy 85 az üzemi hőfok? Persze lehet hogy csak a mérő pontatlan..... ne is várd, hogy ez a mérő pontos legyen ha 85-ön áll, lehet hogy tényleg annyi, de lehet 80 és 90 is
törvényenkívüli Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 direkt egy kattig mert így tudom hogy mennyi az annyi,ugyanaz a kút és fej :D nekem egy katt automatikusan, utána kb 5 mp szünet és még egy "kézi" katt :)
Korzika Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Én régebben két katt-ig töltöttem,de utána mindig érezni lehetett a benzinszagot az autó körül egy darabig. Ezért mostanában már csak egy katt-ig töltöm.
ARCz71 Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Üdv mindenkinek! Régi tag vagyok,olvasgatom a fórumokat régóta,de eddig nem volt olyan gondom,ami miatt tanácsot kellene kérnem,de most akadt egy.Van egy 2002-es,ASTRA G 1,7 DTI Caravanom.3 évesen vettem,már akkor is megviselt volt a belseje,de a kormány különösen.A kürtkapcsolók és környéke volt elkopva,amik mostanra ki is lyukadtak.Hát,ronda látvány,folyton beleakad a kezem kanyarodáskor,még jobban kiszakítva azokat.Vennék egy használt kormányt,találtam is,csak azt nem tudom,hogy a légzsákot át lehet-e tenni? Ebben kérnék szaktanácsot,mert csak akkor rendelném meg a kormányt,ami mellesleg nagyon jó állapotban van az enyémhez képest... Köszönöm,ha segít valaki Minden jót: ARCz71 Valaki tudna segíteni? Lejár az aukció ideje hamarosan. Köszönet
Korzika Elküldve Szeptember25, 2010 Elküldve Szeptember25, 2010 Valaki tudna segíteni? Lejár az aukció ideje hamarosan. Köszönet Nem akarnád inkább csak kijavítattni a dudagombot?Ajánlottak itt pár jó műhelyt,nem drágán. Vagy a kormány maga is rossz állapotú?Arra meg tehetnél akkor védőt. Kevesebből kijönne és nem kellene variálni a légzsákkal ,meg minden!
Recommended Posts